Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 02:42:35

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 2 [3]  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Aracýn motor gücü  (Okunma Says 15675 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
whitecaprice
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 645

HAKAN KUÞÇU

« Yantla #20 : Austos 22, 2014, 12:59:06 »

Batuhan bey , ilk önce aramıza hoş geldiniz ,İkodun Ankaralı üyesi olarak foruma Ankaramızdan arkadaşlarımızın. Katılması beni her zaman çok mutlu etmiştir . Forumda aracınız ile ilgili sorduğunuz sorulara büyüklerimizin öncelikli cevap vermesini beklediğimden ancak şimdi cevap veriyorum , sizinle paylaştığım bilgiler aracınızın 400 cubic inç motor ve 400 şanzıman olduğu bilgisi doğrultusunda hazırlanmış olup aracın 0 km iken yapılan testlerinde elde edilen değerlerdir. Bu istatistiklerde aracınız orjinal lastik ölçüsünden ,deposunun kaç litre yakıt aldığına ve ortalamada değişik şartlarda ne kadar yakıt tükettiğine iliskin bilgiler bulabilirsiniz. Aracınız aşağıda da görebileceğiniz gibi 170 beygir gücünde olup maksimum sürati 175 km dir.mevcut motor ve şanzıman ikisinde yapılabilecek en büyük sürat 212 km dir. 0 dan 100 km hıza 11,5 saniyede ulaşır , benzin deposu 91 litre benzin alır ve 100 km de şehir içinde 25-30 lt civarı benzin tüketir. Daha detaylı bilgi isterseniz bana her zaman ulaşabilirsiniz Ankara'da usta ,parça ve benzeri konularda her zaman size yardımcı olmak ve buluşup bir kahve içmek isterim .

Çok teşekkürler konuyu çok ayrıntılı olarak açıkladınız Kahkaha kahve içmeye her zaman beklerim.. Bu arada yakıtı 100 kmde 25-30 tl yazmışsınız ama çok daha fazla yakıyo Kahkaha
cevabınız için teşekkür ederim , önümüzdeki günlerde görüşmek üzere , bu arada 100 km de Türk lirası değil litre olarak yazmıştım ,yaklaşık sağlam bir motor kilometrede 1,25 ila 1,5 TL yakar.
Kaytl
Ahmet Murat

evrimd evrimd

Mesaj Says: 322

« Yantla #21 : Austos 27, 2014, 01:39:54 S »

Bizde 71 impala 402 vardý bir zamanlar. Hala arýyorum ama piyasada yok. Sizinki 400'e benziyor.
Kaytl
BatuhanS

evrimd evrimd

Mesaj Says: 22

« Yantla #22 : Eyll 06, 2014, 03:38:00 S »

Bizde 71 impala 402 vardý bir zamanlar. Hala arýyorum ama piyasada yok. Sizinki 400'e benziyor.

Hiç bilgim yok keþke bilgim olsade ne olduðunu söyleye bilsem
Kaytl
whitecaprice
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 645

HAKAN KUÞÇU

« Yantla #23 : Eyll 06, 2014, 06:22:22 S »

402 motor binek araçlarda çok istisna rastlanýlan bir Motordu , özellikle chevelle grubunda isteðe baðlý görülürdü ancak sýkça rastlandýðý ve kullanýldýðý grup kamyonet grubu idi ....
Kaytl
Sayfa: 1 2 [3]  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.021 Saniyede 17 Sorgu ile Oluturuldu