Batuhan bey , ilk önce aramýza hoþ geldiniz ,Ýkodun Ankaralý üyesi olarak foruma Ankaramýzdan arkadaþlarýmýzýn. Katýlmasý beni her zaman çok mutlu etmiþtir . Forumda aracýnýz ile ilgili sorduðunuz sorulara büyüklerimizin öncelikli cevap vermesini beklediðimden ancak þimdi cevap veriyorum , sizinle paylaþtýðým bilgiler aracýnýzýn 400 cubic inç motor ve 400 þanzýman olduðu bilgisi doðrultusunda hazýrlanmýþ olup aracýn 0 km iken yapýlan testlerinde elde edilen deðerlerdir. Bu istatistiklerde aracýnýz orjinal lastik ölçüsünden ,deposunun kaç litre yakýt aldýðýna ve ortalamada deðiþik þartlarda ne kadar yakýt tükettiðine iliskin bilgiler bulabilirsiniz. Aracýnýz aþaðýda da görebileceðiniz gibi 170 beygir gücünde olup maksimum sürati 175 km dir.mevcut motor ve þanzýman ikisinde yapýlabilecek en büyük sürat 212 km dir. 0 dan 100 km hýza 11,5 saniyede ulaþýr , benzin deposu 91 litre benzin alýr ve 100 km de þehir içinde 25-30 lt civarý benzin tüketir. Daha detaylý bilgi isterseniz bana her zaman ulaþabilirsiniz Ankara'da usta ,parça ve benzeri konularda her zaman size yardýmcý olmak ve buluþup bir kahve içmek isterim .

Çok teþekkürler konuyu çok ayrýntýlý olarak açýkladýnýz

kahve içmeye her zaman beklerim.. Bu arada yakýtý 100 kmde 25-30 tl yazmýþsýnýz ama çok daha fazla yakýyo