Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 01, 2026, 06:49:57 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: ÝKOD'UN 7'nci YILI KLASÝK OTOMOBÝL DÜNYASI'na KUTLU OLSUN  (Okunma Says 40654 defa)
0 ye ve 4 Ziyareti konuyu incelemekte.
cuneytkar
MODERATOR

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1273

Cüneyt Karpuzoðlu / ÝKOD

« Yantla #20 : Mays 29, 2015, 12:26:04 S »

SAÐLIK ve MUTLULUKLAR ÝÇÝNDE ÝKOD ÝLE DAHA NÝCE 6 YILLARA HEP BERABERCE YÜRÜYEBÝLMEK DÝLEKLERÝMLE ... HERKESE KUTLU OLSUN. Kahkaha Karizmatik CK.
Kaytl
chevrolet60
Tayfun AKGÜN
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4012

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

« Yantla #21 : Mays 29, 2015, 12:38:52 S »

Hatýrlýyorumda klasikoto.net ile ilk tanýþtýðýmýzda Eskiþehir'de öðrenciydim. Ben ve Kayseri'li kardeþim Yaþar ile beraber siteye üye olmuþtuk. O zaman uzaktan, sadece ekrandan, klasiklere bakar aramýzda konuþurduk. Sonra Yaþar Ýstanbul'a geldi, ilk katýldýðýmýz toplantý 2007 Maltepe Wonderland. Resmen dibimiz düþmüþtü Arabalara bakmaktan, video çekmekten. Sonra iliþkiler, dostluklar ve derken dernekleþme sürecimiz. Bugün bakýyorum da gerçekten büyük bir iþ baþarýlmýþ. Bugüne kadar emeði geçen herkesi kutluyorum.

Daha nice yýllarýmýz olsun, birlik beraberlik içinde. Nice senelere ÝKOD...
Kaytl

Cezam müebbet aþk, tek sorun Impalasýzlýk...
umut
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1725

Lacivert Olmadan Sarý Sevilmez...

« Yantla #22 : Mays 29, 2015, 01:29:23 S »

Türkiye'de klasik otomobilcilik konusunda yeni bir sayfa açan. Klasik Otomobil farkýndalýðýný yaratýp, kitlelere sevdiren; genç ama çok çalýþan ve de tanýnan derneðimizin 6. yýlý kutlu olsun.

Geldiðimiz noktada derneðimiz, artýk sadece klasik otomobilcilerin buluþtuðu bir organizasyon deðil; Yeþilçam emekçilerine verdiði deðerle, sosyal sorumluluk projeleriyle, Cumhuriyetimiz'in temel dinamikleri ile ilgili bir çok organizasyona imza atan bir bir sivil toplum kuruluþu.

Daha nice 6 seneleri, daha da büyüyerek hep birlikte yaþamak dileði ile iyi ki doðdun ÝKOD...

Kaytl

Bir daha gel, gel Samsun' dan
captain
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 388

PERTEV PEKEL

« Yantla #23 : Mays 29, 2015, 03:40:12 S »

ÝKOD ve gönül veren tüm dostlar nice yýllara... ÝKOD la tanýdýðým ve gerçek anlamda birlikte olmaktan zevk aldýðým arkadaþlar oldu. Her zaman söylediðim 4 teker ve metal yýðýnlarýnýn bana verdiði en deðerli þey dostlar ve arkadaþlýklar. ÝKOD büyüyor adýmýz her yerde var artýk. Güzel iþler beceriyor sosyal aktivitelerle her kesime yakýnlaþýyor. Maalesef Ülkemiz de olmayan klasik otomobil kültürünü insanlara sevdiriyor. Deðerli yöneticilerimiz sayesinde klasik otomobil sevdasý bir yerlere gelmeye baþladý. Bir hayalim var umarým onu da gerçekleþtiririz. Araçlarýmýz özel klasik plakaya sahip ve ayrýcalýklý olur. Bunu da yapacak olan yine derneðimiz ve federasyondur. Bu konuyu da aðýr aðýr dillendirmemizde fayda olacaktýr diye düþünüyorum. Sevgi ve saygýlarýmla. Ýyi ki doðdun ÝKOD....
Kaytl

Her deniz seferi ayrý bir macera ayrý bir bilinmezliktir.
Haluk14
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 275

Haluk Boyacý / BOLU

« Yantla #24 : Mays 29, 2015, 04:38:09 S »

GÜZELLÝKLERLE DOLU NÝCE YILLARA...SEVGÝLERÝMLE.
Kaytl
Hikmet

evrimd evrimd

Mesaj Says: 812

« Yantla #25 : Mays 29, 2015, 04:40:06 S »

***ÝKOD'un 6. yýlý kutlu olsun. ***

Umarým önümüzdeki senelerde daha da güçlenerek varlýðýný korur. klasikoto.net sitesinden bu yana ilgiyle ve severek takip ettiðim ÝKOD, yüz yüze olmasa da birçok klasik oto sahibini ve bu iþlere gönül vermiþ insanlarý tanýmama vesile oldu. Ve ayrýca bir çok klasik oto derneðinin kurulmasýnda da öncü ve örnek oldu.
Umarým böyle bir oluþum Ankara'da da gerçekleþir. (sözde var ama ) Sanýrsam beklemek yerine en doðrusu uzakta olsa resmen ÝKOD ailesine katýlmak olacak. Ýnþallah bu isteðimi en kýsa zamanda gerçekleþtirip bu aileye katýlmak istiyorum.

Nice senelere...  
Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #26 : Mays 29, 2015, 04:46:10 S »

***ÝKOD'un 6. yýlý kutlu olsun. ***

Umarým önümüzdeki senelerde daha da güçlenerek varlýðýný korur. klasikoto.net sitesinden bu yana ilgiyle ve severek takip ettiðim ÝKOD, yüz yüze olmasa da birçok klasik oto sahibini ve bu iþlere gönül vermiþ insanlarý tanýmama vesile oldu. Ve ayrýca bir çok klasik oto derneðinin kurulmasýnda da öncü ve örnek oldu.
Umarým böyle bir oluþum Ankara'da da gerçekleþir. (sözde var ama ) Sanýrsam beklemek yerine en doðrusu uzakta olsa resmen ÝKOD ailesine katýlmak olacak. Ýnþallah bu isteðimi en kýsa zamanda gerçekleþtirip bu aileye katýlmak istiyorum.

Nice senelere...  

Gec bile kaldiniz..
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
mrtsrg
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1497

MURAT SARIGÜL

« Yantla #27 : Mays 29, 2015, 04:48:16 S »

Sanýrsam beklemek yerine en doðrusu uzakta olsa resmen ÝKOD ailesine katýlmak olacak. Ýnþallah bu isteðimi en kýsa zamanda gerçekleþtirip bu aileye katýlmak istiyorum.
Zaten biraradayýz...

Ama resmi olarak katýlmanýz,ayrýca mutluluk verir...
Kaytl
57ford
MODERATOR

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1280

SUAT BULUT

« Yantla #28 : Mays 29, 2015, 08:56:07 S »

Ailemizin 6.yýlý tüm güzel dostlarýma mutluluk getirsin.
ÝKOD olarak yeni senelerde hep beraber olmak dileðiyle. Emeði geçen tüm arkadaþlarýmýn emeklerine saðlýk.
Kaytl

Suat BULUT
amphitrite
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 5175

Berkan Emrah Þimþek

« Yantla #29 : Mays 29, 2015, 09:15:25 S »

2009 yýlýnda deðerli klasik sever büyüklerim Derneðimiz temelini attýklarý için kendilerine sonsuz teþekkür ederim.

4 Senedir Ýkod ailesinin bir parçasý olmak benim için gurur verici.

Nice birlik beraberlik içerisinde derneðimizin çatýsý altýnda güzel günler dilerim.
Kaytl

Bir Gün Mutlaka..
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.02 Saniyede 15 Sorgu ile Oluturuldu