demodek
İKOD ÜYESİ
İLKER TAYALI
|
|
« Yanıtla #40 : Haziran 02, 2015, 01:55:32 ÖÖ » |
|
Dile kolay tam 6 yıl olmuş. Nisan sonunda Çatalca pikniğinde ilk konuşmaları yapmıştık. Mayıs başında Cengiz Arsay'ın müzesindeki sucuk partisinde kararı aldığımızda bir araya geldiğimizde netleştirip 17-18 gün için tüm prosedürleri yerine getirip benimle 18 kurucu arkadaşımla 29 Mayıs ta dernekler masasında derneğimizin kuruluş işlemlerini tamamlayıp imzaları atmıştım. O gün öğlen saatlerinde Bugün TV de katıldığım ekonomi programında, canlı yayında kuruluşumuzu ilan etmiştim. Ve akabinde yaptığımız lansmanla kimilerinin hışmına uğradık kimilerinin takdirini aldık.
Ama duruşumuzdan, hedeflerimizden, kararlılığımızdan bir adım sapmadık. Bugüne kadar birlikte çalıştığım tüm yönetim kurulu arkadaşlarımla hep uyum, birliktelik saygı ve sevgi çerçevesinde çalıştım, çalıştık. kırgınlıklar fikir ayrılıkları oldu. Ortak menfaatimiz İKOD'un başarısıydı gerisi önemli değildi. Sonuçta hepimizin hobisiydi Klasik otomobillerimiz. Ticaretten hep uzak durduk, hep daha iyiyi daha ileriyi hedefledik. Önce zeytinburnu sanayi de ufak bir depodan bozma yerdi dernek merkezimiz, sonrasında şimdiki yerimize taşındık kiracı olarak, Ana sponsorumuz oldu MOBİL1, sayesinde derneğimize yol yardım aracı aldık. Yetmedi dernek merkezimizi satın aldık. Türkiye'de gerçek anlamda ilkleri yapan ve yapmakta olan bir klasik otomobil derneği olduk. Yeşilçam'ı yeniden canlandırdık. Yetmedi Türkiye'nin AUTOSHOW'larına 3 dönemdir katılıyoruz, yüzbinler bizi ziyaret ediyor Yazılı ve görsel basın bizi takip etmekten yoruldu biz etkinlik yapmaktan yorulmadık. 6 yılda neredeyse yurt içi yurt dışı sayısız şehire gittik, yüzlerce üyemizle... 5 yıldır Madeni yağlarda dünya devi olan MOBİL1 ANA SPONSORUMUZ.
6 yıla, klasik otomobil hobim sayesinde, İKOD'la, üyelerimizle unutulmaz anılar sığdırdım, bir şansla 38 hafta tv de otomobil programı yaptım.
İyi ki sizleri tanımışım, iyi ki sizlerle bir araya gelmişim ve iyi ki 18 yol arkadaşımla bu derneğin kuruluşunda bulunmuşum. ÇOK YAŞA İKOD, daha yapacak çok işimiz var.....
|
|
|
|
|
|
|
mrtsrg
İKOD ÜYESİ
MURAT SARIGÜL
|
|
« Yanıtla #41 : Haziran 02, 2015, 08:38:05 ÖÖ » |
|
6 yıllık uzun maratonu,yazmak ile bitmez...
Ama muhteşem bir özetleme...
Alkışlıyoruz,üyelerce alkışlıyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
hardtop_fatih
Ziyaretçi
|
|
« Yanıtla #42 : Haziran 02, 2015, 04:13:43 ÖS » |
|
2009 yılında Zeytinburnunda Cemal ustamı ziyaret ettiğimde dernek yerimiz burası olacak diye konuşuluyordu...Klasikçi dostlarla söyleşiler yapıp yerinde inceledik..Gerçekten zaman ne hızlı akıp gidiyor..Camiamız kaliteden ödün vermeden istikrarlı adımlarla büyüyüp gelişmeye devam ediyor....Aracımda İKOD stickerı taşıyorsam sizlere karşı duyduğum saygı,sevgi ve muhabbettir..
Tebrik ediyor ve kutluyorum..İyiki Varsın İKOD.
|
|
|
|
|
|
|
Cemalusta
İKOD ÜYESİ
CEMAL ONUR
|
|
« Yanıtla #43 : Haziran 02, 2015, 05:30:16 ÖS » |
|
İlker kardeşimin dediği gibi iyiki bu işe gerçekten gönül vermiş 18 yol arkadaşımla bu derneğin kuruluşunda bulunmuşum ÇOK YAŞA İKOD sağlıklı huzurlu nice 6 -16 -26 yıllara.
|
|
|
|
|
|
|
erhanates964
İKOD ÜYESİ
Erhan ATEŞ / SAKARYA
|
|
« Yanıtla #44 : Haziran 05, 2015, 11:44:07 ÖÖ » |
|
İKOD bir zincir;bizler ise onun ayrılmaz halkalarıyız ne kadar sağlam olursak 6 değil 16-26.cı yılları bile birlikte geçirebiliriz selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
cengizarsay
İKOD ÜYESİ
|
|
« Yanıtla #45 : Haziran 05, 2015, 08:24:39 ÖS » |
|
Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler...
|
|
|
|
Cengiz Arsay
|
|
|
1955semih
İKOD ÜYESİ
Semih Enüstün
|
|
« Yanıtla #46 : Haziran 05, 2015, 10:07:04 ÖS » |
|
Hep birlikte,daha nice güzel yıllara,İKOD,İLKLERİN ÖNCÜSÜ.
|
|
|
|
|
|
|
mrtsrg
İKOD ÜYESİ
MURAT SARIGÜL
|
|
« Yanıtla #47 : Mayıs 28, 2016, 08:23:16 ÖÖ » |
|
29 Mayıs 2009 - 29 Mayıs 2016
İKOD 7 yaşında...
İKOD olarak,büyük bir aileyiz...
Ve bu ailenin bir üyesi olduğum için,mutlu ve gururluyum...
Nice 7 yıllara İNŞAALLAH...
Doğum günün,kutlu olsun İKOD...
|
|
|
|
|
|
|
İKOD
YÖNETİM
HIZ DEĞİL,HAZ İÇİN...
|
|
« Yanıtla #48 : Mayıs 29, 2016, 11:10:59 ÖS » |
|
7. Yıla yakışır bir gündü Nice yıllara ikod
|
|
|
|
|
|
|
chevrolet60
Tayfun AKGÜN
İKOD ÜYESİ
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!
|
|
« Yanıtla #49 : Mayıs 30, 2016, 09:24:50 ÖÖ » |
|
Birlik ve beraberlik içinde daha nice yıllara İKOD...
|
|
|
|
Cezam müebbet aşk, tek sorun Impalasızlık...
|
|
|
|