Tamer, resimler için tekrar teþekkürler...
Arabayý sen daha görmemiþsin ve resimlerini belirttiðine göre usta çekmiþ, sana aktarmýþ, sende buraya.
Dikkatimi çeken; bu fotoðraflarý ben çeksem ayný açýdan çekerdim. Usta bizim görmek istediðimiz hallerini tam aktarmýþ, kendisine teþekkürlerimi ilet.
En baþýndan beri restorasyon aþamalarýnýn önemli kýsýmlarýný bizlere sundun ve marka model ayný olmasa da insan faydalanýyor, esinleniyor, hevesleniyor bu bizim için büyük kazanç.
Biraz sitemkar konuþmak gerekirse daha evvel buradan arabanýn Ýstanbul'a geliþini gördüðümüz bir araç daha sonra restorasyona giriyor ve hiç kimse buraya foto aktarma tenezzülünü göstermiyor. Ben buna NEDEN !!! diyorum.
Sadece o deðil, buna benzer baþka araçlarda toplanmakta, ama iþ fotoðraf eklemeye gelince bir yýðýn mazeret olur.
Ben buna "kendi araçlarýnýn durumlarýný kimsenin bilmesini istemiyorlar" derim. Halbuki görenler sadece Maaþallah diyecekler.

Buradan senin gibi toplama aþamalarýný aktaranlardan faydalanýpta kendi arabasý ile ilgili olarak "kimseyi ilgilendirmez" edasý ile hiç paylaþýmda bulunmayanlarýn baþkalarýnýn restorasyon aþamalarýný takip etmemeleri lazým.
"Ben sadece seyrederim, hiç bir þekilde benim arabamý paylaþmam" diye düþünenlerden olmadýðýn için ayrýca, tekrar olarak
TEÞEKKÜRLER...