Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 12:39:44

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 33   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 59 Ford Galaxie Yenileniyor  (Okunma Says 81838 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 780

« Yantla #260 : Eyll 19, 2012, 04:41:22 S »

Cemil bey çok teþekkürler 
Kaytl
garbismeseci
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 35

« Yantla #261 : Eyll 19, 2012, 10:05:41 S »

TEKSINNNNNN
Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #262 : Eyll 20, 2012, 11:06:30 »

TEKSINNNNNN
teþekkürler Garbis abi
Kaytl
abdullah

evrimd evrimd

Mesaj Says: 293

« Yantla #263 : Eyll 20, 2012, 12:25:40 S »

kuðu gibi asýl duruyo. allah kaza bela vermesin maþallah. 
Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #264 : Eyll 20, 2012, 02:25:36 S »

Abdullah bey teþekkürler.
Kaytl
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #265 : Eyll 20, 2012, 02:46:02 S »

Tamer, resimler için tekrar teþekkürler...
Arabayý sen daha görmemiþsin ve resimlerini belirttiðine göre usta çekmiþ, sana aktarmýþ, sende buraya.
Dikkatimi çeken; bu fotoðraflarý ben çeksem ayný açýdan çekerdim. Usta bizim görmek istediðimiz hallerini tam aktarmýþ, kendisine teþekkürlerimi ilet.

En baþýndan beri restorasyon aþamalarýnýn önemli kýsýmlarýný bizlere sundun ve marka model ayný olmasa da insan faydalanýyor, esinleniyor, hevesleniyor bu bizim için büyük kazanç.

Biraz sitemkar konuþmak gerekirse daha evvel buradan arabanýn Ýstanbul'a geliþini gördüðümüz bir araç daha sonra restorasyona giriyor ve hiç kimse buraya foto aktarma tenezzülünü göstermiyor. Ben buna NEDEN !!! diyorum.
Sadece o deðil, buna benzer baþka araçlarda toplanmakta, ama iþ fotoðraf eklemeye gelince bir yýðýn mazeret olur.
Ben buna "kendi araçlarýnýn durumlarýný kimsenin bilmesini istemiyorlar" derim. Halbuki görenler sadece Maaþallah diyecekler.  Sustum

Buradan senin gibi toplama aþamalarýný aktaranlardan faydalanýpta kendi arabasý ile ilgili olarak "kimseyi ilgilendirmez" edasý ile hiç paylaþýmda bulunmayanlarýn baþkalarýnýn restorasyon aþamalarýný takip etmemeleri lazým.
"Ben sadece seyrederim, hiç bir þekilde benim arabamý paylaþmam" diye düþünenlerden olmadýðýn için ayrýca, tekrar olarak TEÞEKKÜRLER...
Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #266 : Eyll 20, 2012, 04:02:40 S »

Kemal abi düþüncelerin için çok teþekkür ederim. Evet henüz arabayý görme fýrsatým olmadý. Boyadan çýktýktan sonra arabayý çýplak halde görme fýrsatým olmuþtu ama montaj olayýna henüz geçilmemiþti. Restorasyonu adým adým paylaþmakta bir çok amacým var aslýnda esas sebebi iki arabamýn da restorasyonunu yapan ve beni hiç bir konuda üzmeyen, her teslim ettiðim arabamý kendi arabasýymýþcasýna yapmaya çalýþan, bence iþçiliði ve kiþiliðiyle on numara olan Salih ustamýza duyduðum saygýyý göstermek ek olarak da üyelerimizden gelen önerilere kulak vererek daha güzeli elde etmeye çalýþmak. Klasik arabalarý seven biriyim ama bu konulardanda pek anlamadýðýmý daha önceden belirtmiþtim. Kaldý ki hiç kimsenin herþeyi bilebileceðini düþünmüyorum. Restorasyonun her aþamasýnda sürekli yapýcý ve uyarýcý mesajlarýný genelden veya özelden paylaþan herkese de çok teþekkür ediyorum.       
Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #267 : Eyll 20, 2012, 04:11:10 S »

Bence Kemal agabey de Tamer de soylenmesi gerekenleri fazlasiyla soylemisler.Ikisine de acik sozlulukleri ve ictenliklerinden dolayi cok tesekkurler. Ben, yeni jant/lastik ve jant kapagi kombinasyonunu gormek istiyorum bir an once..
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #268 : Eyll 21, 2012, 12:11:38 S »

Serdar bey þu anda arabanýn yan camlarý takýlmakta ustamýn söylediðine görede oldukça meþakatli ve zaman alýcý birþeymiþ. Aslýna bakarsanýz araç bu hafta döþemeciye gidecekti. Biliyorsunuz araç söküm aþamasýnda döþemeciye emanet edilmiþ ve döþemeler orada sökülmüþtü. Ancak maalesef döþemecimiz geçirdiði bir ameliyat sebebi ile bu hafta çalýþmýyormuþ kendisine de buradan acil þifalar dilerim. Sözün kýsasý sizin öneriniz ile getirttiðim jant göbeklerinin geniþ beyaz yanak lastik ile güzel duracaðýndan emin olsamda bende çok merak ediyorum ve bir an önce  resimde de olsa görmek için sabýrsýzlanýyorum. Ancak galiba biraz daha beklememiz gerekecek bir an önce olmasa da sonunda mutlaka diyelim . Ýlgi ve alakanýza çok teþekkür ederim.  
Kaytl
Virtue
Erdem

evrimd evrimd

Mesaj Says: 442

« Yantla #269 : Eyll 21, 2012, 12:31:24 S »

Tamer Bey, aracýnýz mükemmel gözüküyor; nazar deðmesin diyelim. Bir gün klasik Amerikan arabasý almak en büyük hayellerimden birisi benim de. Arabanýzý kazasýz-belasýz kullanmanýzý dilerim
Kaytl
Sayfa: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 33   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.021 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu