Serdar Bey, öncelikle aracýnýz hayýrlý olsun. Güle güle kazasýz, dertsiz kullanmanýzý temenni ederim.Bu aracý ilk gördüðüm andan beri gençliðimde yaptýðým bir hata geliyor aklýma. Daha doðrusu o zamanlar ileriyi hiç görememiþ olmama kýzýyorum. Neden derseniz 1982-1983 yýllarýnda aracýnýzýn birebir ayný renk ve kombinasyonda olan eþi bendeydi. Jant kapaklarý dahi aynýydý. Hatta satýlýk ilanýný ilk gördüðümde içim bir tuhaf olmuþtu benim arabam mý acaba diye.Yalnýz benim aracýmýn iç döþemeleri de maviydi ve arka koltuðunun kol dayamasýnda buzdolabý vardý. Plakasýný da hiç unutmuyorum, 34 UC 274.Þimdi kimbilir nerede ve ne durumdadýr.Neyse, 27 yýl önceki aptallýðýn piþmanlýðýnýn faydasý yok.Aracýnýzý güle güle keyifli günlerde kullanýn.Benim yaptýðým hatayý yapmayacaðýnýza ve deðerini bilerek onu koruyup kollayacaðýnýza inanýyorum.
Selamlar,
Insanlar bazen ilerisini pek goremiyor, yada sartlar oyle gerektirdigi icin bir takim kararlar almak zorunda kalabiliyorlar.Iyi niyet ve temmennileriniz icin cok tesekkurler.Sizinkinin ic dosemeleri mavi/lacivert ise, ust vinil de muhtemelen lacivert renkliymistir..Bizim Mavis ile uzun yillar surecek bir birliktelik baslattik, bir yastikta kocayacagiz insallah, kendisini bizden sonra gelecek nesillere en azindan simdiki kondusyonu ile birakmak en buyuk istegim..
Serdar