Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 01, 2026, 05:27:13

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 58   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Serdar (BIGSHARK) - 1973 CAPRICE CLASSIC COUPE  (Okunma Says 226065 defa)
0 ye ve 6 Ziyareti konuyu incelemekte.
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #230 : Haziran 20, 2010, 09:14:11 S »

Serdar fotoðraflar çok güzel.  

..Maaþallah..

Tarihi doku eþliðinde 73 ayrý bir güzel çýkmýþ.
Kaytl
hselcuk
Haþim Selçuk

evrimd evrimd

Mesaj Says: 611

BMW E21 323i, Dogleg, Recaro, Kamei, Kayseri..

« Yantla #231 : Haziran 20, 2010, 09:14:53 S »

Serdar Abi,
arabaya binmenin dýþýnda bu çalýþmalar çok hoþ, tadýný çýkarýyon maþallah..
Kaytl

Eden bulur... hiç þüphe yok...
september
Mustafa Aydemir

evrimd evrimd

Mesaj Says: 9

« Yantla #232 : Haziran 22, 2010, 12:21:42 »

Serdar Bey, öncelikle aracýnýz hayýrlý olsun. Güle güle kazasýz, dertsiz kullanmanýzý temenni ederim.Bu aracý ilk gördüðüm andan beri gençliðimde yaptýðým bir hata geliyor aklýma. Daha doðrusu o zamanlar ileriyi hiç görememiþ olmama kýzýyorum. Neden derseniz 1982-1983 yýllarýnda aracýnýzýn birebir ayný renk ve kombinasyonda olan eþi bendeydi. Jant kapaklarý dahi aynýydý. Hatta satýlýk ilanýný ilk gördüðümde içim bir tuhaf olmuþtu benim arabam mý acaba diye.Yalnýz benim aracýmýn iç döþemeleri de maviydi ve arka koltuðunun kol dayamasýnda buzdolabý vardý. Plakasýný da hiç unutmuyorum, 34 UC 274.Þimdi kimbilir nerede ve ne durumdadýr.Neyse, 27 yýl önceki aptallýðýn piþmanlýðýnýn faydasý yok.Aracýnýzý güle güle keyifli günlerde kullanýn.Benim yaptýðým hatayý yapmayacaðýnýza ve deðerini bilerek onu koruyup kollayacaðýnýza inanýyorum.
Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #233 : Haziran 22, 2010, 07:36:34 »

Serdar Bey, öncelikle aracýnýz hayýrlý olsun. Güle güle kazasýz, dertsiz kullanmanýzý temenni ederim.Bu aracý ilk gördüðüm andan beri gençliðimde yaptýðým bir hata geliyor aklýma. Daha doðrusu o zamanlar ileriyi hiç görememiþ olmama kýzýyorum. Neden derseniz 1982-1983 yýllarýnda aracýnýzýn birebir ayný renk ve kombinasyonda olan eþi bendeydi. Jant kapaklarý dahi aynýydý. Hatta satýlýk ilanýný ilk gördüðümde içim bir tuhaf olmuþtu benim arabam mý acaba diye.Yalnýz benim aracýmýn iç döþemeleri de maviydi ve arka koltuðunun kol dayamasýnda buzdolabý vardý. Plakasýný da hiç unutmuyorum, 34 UC 274.Þimdi kimbilir nerede ve ne durumdadýr.Neyse, 27 yýl önceki aptallýðýn piþmanlýðýnýn faydasý yok.Aracýnýzý güle güle keyifli günlerde kullanýn.Benim yaptýðým hatayý yapmayacaðýnýza ve deðerini bilerek onu koruyup kollayacaðýnýza inanýyorum.

Selamlar,

Insanlar bazen ilerisini pek goremiyor, yada sartlar oyle gerektirdigi icin bir takim kararlar almak zorunda kalabiliyorlar.Iyi niyet ve temmennileriniz icin cok tesekkurler.Sizinkinin ic dosemeleri mavi/lacivert ise, ust vinil de muhtemelen lacivert renkliymistir..Bizim Mavis ile uzun yillar surecek bir birliktelik baslattik, bir yastikta kocayacagiz insallah, kendisini bizden sonra gelecek nesillere en azindan simdiki kondusyonu ile birakmak en buyuk istegim..

Serdar
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #234 : Austos 02, 2010, 10:32:19 »

Hafta sonu bazen acik otoparkda kaliyor, buyukce bir hediye paketine benziyor.. On tarafta mumkun oldugunca yanastigim halde arkasi yine de disarda kaliyor.Yandaki Jeep'ten tam 1 metre daha uzun, 5.63 cm boyuyla..
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
55 mercury

evrimd evrimd

Mesaj Says: 646

« Yantla #235 : Austos 02, 2010, 10:37:08 »

Merhaba Serdar,
branda olayýný nasýl çözdün, amerikadan mý geldi?
Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #236 : Austos 02, 2010, 10:39:49 »

Kaytl

57 Chevy is the BEST!
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #237 : Austos 02, 2010, 10:42:14 »

Merhaba Serdar,
branda olayýný nasýl çözdün, amerikadan mý geldi?

Aynen, Amerika'dan siparis ettim, 3 gunde geldi.Esasinda acik alan icin degil, kapali garajda araba uzerine ortmek icin,  sadece tozdan koruma amacli, ama yaz doneminde araba disarda kalinca toz ve cigden de koruyor..
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
shqiptar
Arif Tatu

evrimd evrimd

Mesaj Says: 114

« Yantla #238 : Eyll 08, 2010, 01:37:53 S »

Serdar bey Bayram hediyesini lütfen kabul edin.
Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #239 : Eyll 08, 2010, 02:24:39 S »

Serdar bey Bayram hediyesini lütfen kabul edin.

Arif Bey,

Ýnanýn çok þaþýrdým ve bir o kadar da sevindim.Çok teþekkürler..Merakýmdan soruyorum, karakalem çizimi siz mi yaptýnýz yoksa baþka bir yere/kiþiye mi yaptýrdýnýz ?

Serdar
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
Sayfa: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 58   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.022 Saniyede 15 Sorgu ile Oluturuldu