Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 26, 2026, 04:37:12 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 11  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: HAYDI HEP BIRLIKTE ATAMIZI ZIYARETE ANITKABIR'E GIDIYORUZ - IKOD  (Okunma Says 42784 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
classic61
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 3862

MELÝH KAYIRAN Moskova

« Yantla #10 : Eyll 12, 2009, 09:10:31 »

Güzel ve anlamlý bir etkinlik olacaðýndan eminim.
Þimdiden düzenleyenleri ve katýlanlarý tebrik ederim.
Kaytl

56 Chevy ve bir yerlerde 84 Caprice SW olacak...
papatya54
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 819

Sedat Papatya/SAKARYA

Site
« Yantla #11 : Eyll 12, 2009, 12:08:05 S »

Klasiklerle þu ana kadar yapmýþ olduðumuz en anlamlý organizasyon olacaktýr; sanýrým bir diðer önemi de  biz  klasiklerimizle birlikte arabalý arabasýz klasikseverler olarak çatýsý altýnda olduðumuz derneðimizin böylece Türkiyemizin baþkenti Ankara ve çok özel bir yer de Anýtkabir de ses getirerek görsellik açýsýndan geniþ kitlelere ulaþmamýza da vesile olacaktýr, ayrýca bu hareketin gelecekte ki süreçler de bu sevdaya gönül veren hepimiz için çok yararlý olacaðý düþüncesindeyim.Sakaryalý klasikseverler olarak bu anlamlý hareketi destekliyoruz;Sakarya'dan sevgi ve selamlarýmla Sedat Papatya;
Kaytl

Anlatýlmaz ki;Yaþanýr !
deeppurple
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1982

AYDIN ÖZDEMÝR / SAKARYA

« Yantla #12 : Eyll 12, 2009, 12:44:11 S »

Bundan daha anlamlý bir organizasyon olamaz. Haberi okuduðunda çok heyecanlandým.
Ankara'ya hangi nedenle gidersem gideyim mutlaka Anýtkabir'e Ata'mý ziyaret olmazsa olmazým.
Bu seferki ziyaretin ÝKOD çaðrýsý ile olmasý bir baþka güzel.
Ben ve Klasik'im her zamankinden daha özenli ve yakýþýklý olacaðýz.
Heyecanla bekliyorum.
Organizasyonu düþünen arkadaþlarýma teþekkürler.
Aydýn Özdemir/Sakarya
Kaytl

Aydýn Özdemir/Sakarya
ÝKOD
YÖNETÝM

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4281

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN...

Site
« Yantla #13 : Eyll 12, 2009, 01:53:08 S »

Deðerli dostlarýmýz,
Sizlerden gelen olumlu tepkilerle doðru yolda olduðumuzu bir kez daha iyi anlamýþ oluyoruz. Katýlýmlarýnýz bizleri onurlandýracaktýr. Ankara'ya ne kadar kalabalýk bir ekip ve konvoyla gidersek Klasik otomobil camiasýnýn büyüklüðünü Türkiye daha iyi anlayacaktýr diye düþünüyoruz.
Kaytl

classic61
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 3862

MELÝH KAYIRAN Moskova

« Yantla #14 : Eyll 12, 2009, 06:57:36 S »

Ankaradan da büyük bir katýlm olacaktýr sanýyorum

Hakan bey,

Sadece Baþkent ve evsahibi Ankara'dan deðil, yol üzerindeki illerimiz Kocaeli, Sakarya ve Bolu'dan da katýlým olacaktýr herhalde. Ankara'ya yakýn orta Anadolu Ýllerimiz, özellikle Konya ve Kayseri'den ise henüz ses yok ama en azýndan temsilci gönderirler diye tahmin ediyorum.
Kaytl

56 Chevy ve bir yerlerde 84 Caprice SW olacak...
ozgur
Özgür Özbey

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1575

« Yantla #15 : Eyll 12, 2009, 08:34:06 S »

Kaytl
ÝKOD
YÖNETÝM

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4281

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN...

Site
« Yantla #16 : Eyll 13, 2009, 12:49:57 »

sevgili özgür
çok güzel ve çok özel olmuþ ellerine saðlýk
teþekkürler,
Kaytl

ilker_KARTAL
ÝKOD ÜYESÝDÝR

evrimd evrimd

Mesaj Says: 29

« Yantla #17 : Eyll 13, 2009, 10:03:57 »

Böyle güzel ve manavi deðerlerimizi bir dernek olarak unutmadýðýmýzý tüm türkiye duysun ve görsün.Ve her gecen zaman içinde biz bir büyük aile oluyoruz ve beni bu olay çok duygulandýrýyor ayrýca sevindiriyor.Siz abilerimle hep birlikte bende bir ÝKOD üyesi olarak inþallah yerimi alacaðým.

Saygýlarýmla.
ilker KARTAL
Kaytl
ozgur
Özgür Özbey

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1575

« Yantla #18 : Eyll 13, 2009, 11:34:11 »

sevgili özgür
çok güzel ve çok özel olmuþ ellerine saðlýk
teþekkürler,

rica ederim bunu ben yaptým cok amatör oldu, ama eger bir baský için kullanýcak olursanýz bana logonun cozunurlugu yuksek bir kopyasýný yollarsanýz, eþime daha düzgün profosyonel bir tasarým yaptýrtabilirim..
Kaytl
KlasikAdam
www.klasikotoankara.com Gsm= 05324566266

evrimd evrimd

Mesaj Says: 189

Site
« Yantla #19 : Eyll 14, 2009, 01:53:36 S »

Ýstanbulda Klasik Otomobilcilik adýna yaptýklarýyla ve kurduklarý dernekle camiaya örnek teþkil eden baþta Cihan CEYLAN , Serkan OKAY , Hakan ARVAY , Ýlker TAYALI ve emeði geçen deðerli arkadaþlarým!
Bugüne kadar yaptýðýnýz güzel çalýþmalarla topladýðýnýz takdiri Ulu Önder Atatürk'e olan baðlýlýðýnýz, saygýnýz ve sevginiz adýna Atatürk ilke ve inkýlaplarýna olan sonsuz baðlýlýðýnýzýn göstergesi olarak sergilediðiniz onurlu duruþla taçlandýrdýnýz. Biz Ankara Klasik Otomobilciler Platformu olarak bu organizasyona tabiiki katýlacaðýz ve Atamýzýn huzurunda sizlerle birlikte olacaðýz.
Ulu Önderimizi ziyaret ettikten sonra  Baþkentin misafiri klasiklerimizi ve klasikçi dostlarýmýzý aðýrlamak için bizlerde bir takým hazýrlýklar tabiiki yapmýþ olacaðýz. Ayrýntýlarý netleþtiði zaman duyuracaðýmýz birliktelik proðramýnda çevre illerdende bütün dostlarý görmekten mutluluk duyacaðýmýzý bilmenizi isteriz.

Zeynel BEKTAÞ / ANKARA
Kaytl

Zeynel BEKTAÞ / ANKARA
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 11  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.025 Saniyede 15 Sorgu ile Oluturuldu