Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 09:30:00

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1] 2 3  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 17-Aðustos-1999'dan Bugüne  (Okunma Says 26837 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
papatya54
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 819

Sedat Papatya/SAKARYA

Site
« : Austos 17, 2009, 10:00:48 »

Bölgemizde yaþadýðýmýz asrýn felaketi olan 17 Aðustos depreminde kaybettiðimiz canlarýmýzý onuncu yýlýnda rahmetle anýyoruz;Allah hiç bir canlýya böyle bir afeti ve karþýsýnda kaldýðýmýz acizliði tekrar yaþatmasýn;Maddiyatýn 17-Aðustos-1999 gecesi saat 03.07 den sonra sýfýrlandýðý o günlerde, yardým severlerin civar illerden gönderdikleri gönüllülerin ellerinden iki ekmek almak için sýraya girdiðimiz günler, bu depremi yaþamýþ yaþamamýþ hepimizi çok iyi düþündürüp hayatlarýnda bir yaþam felsefesi oluþturmalý;bu elim olayý anlatýrcasýna þu iki satýra nasýl da sýðdýrmýþ büyük üstad Necip Fazýl Kýsakürek;

"Bir baktým üç;
Bir baktým hiç" diyerek !! Ve Sakarya'da gün aðardýðýnda herþey 45 saniye zaman dilimine sýðan koskoca bir hiç ti !!
Kaytl

Anlatýlmaz ki;Yaþanýr !
Hakan Er
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 367

« Yantla #1 : Austos 17, 2009, 10:34:00 »

allah milletimize bir daha böyle bir acý yaþatmasýn...

56cý
Kaytl
SELCUKLU42

evrimd evrimd

Mesaj Says: 345

Abdullah Ener

« Yantla #2 : Austos 17, 2009, 11:53:07 »

O gece, milletimizin üzerine çöken en kara gecelerden biriydi.Yaradan Ýnþaallah milletimize ve tüm insanlýða böyle acýlar yaþatmasýn.Sedat abi,insanýmýz,ne kadar birbirine kýzýp ,baðýrsada ,böyle acýlarda birleþmeyi ve tek yürek olmayý her zaman baþarmýþtýr.Kaybettiklerimize RAB,bimden Tekrar rahmet diliyorum.
Kaytl
derinmavi
Gönül Gül

evrimd evrimd

Mesaj Says: 865

« Yantla #3 : Austos 17, 2009, 02:36:59 S »

Depremde yitirdiðimiz canlarýn, sönen ocaklarýn sadece alýn yazýsý olmadýðýný biliyoruz. Ýlgisizliðin, baþýboþluðun faturasýný o 45 saniyenin sonunda Türk halkýnýn ödediðini unutmayacaðýz. Ve unutturmayacaðýz...17 Aðustos ve 12 Kasým depremlerinde yaþamlarýný yitirenlerin anýsý önünde saygýyla eðiliyoruz...
Kaytl

Yaþamýnýzdaki her sorun, içinde bir armaðan saklar.
55 mercury

evrimd evrimd

Mesaj Says: 646

« Yantla #4 : Austos 17, 2009, 02:52:43 S »

Unutmadýk, unutturmayacaðýz....
Kaytl
ozgur
Özgür Özbey

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1575

« Yantla #5 : Austos 17, 2009, 06:34:00 S »

17 agustos depreminde memleketim golcukte komadan çýkalý 1 küsür ay olmuþ yatalak bi vaziyette idim.. kelimelerle anlatýlacak bir olay afat deðil.. hala gök gurultusunde deprem oluyor diye irkiliyorum.. bircok es dost kaybettik.. merhumlara allahtan rahmet kalanlara sabýr diliyorum.. hani derler ya allah dusmanýma gostermesin.. bazen diyorum deðirmenderenin guzelliðine nazar deðdi diye.. inanýn her santimininde ayak izim vardýr kazadan öncesinde.. ve cok ozluyorum memleketimi..

Kaytl
hselcuk
Haþim Selçuk

evrimd evrimd

Mesaj Says: 611

BMW E21 323i, Dogleg, Recaro, Kamei, Kayseri..

« Yantla #6 : Austos 17, 2009, 09:54:11 S »

Rabbim o günleri bir daha yaþatmasýn, hatýrlamak lazým sýk sýk...
Kaytl

Eden bulur... hiç þüphe yok...
1960belair

evrimd evrimd

Mesaj Says: 41

Þenol TOPÇU / YALOVA

« Yantla #7 : Austos 17, 2009, 11:03:44 S »

bu acýyý birebir yaþamýþ bir yalovalý olarak.öncelikle hakkýn rahmetine kavuþmuþ olan  akraba eþ ve dostlarýma  17000 deprem þehidimize allahtan rahmet eyler.mekanlarýnýn cennet olmasýný yüce rabbimden dilerim. sizleri hiç unutmayacaðýz.
Kaytl
cuneytkar
MODERATOR

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1273

Cüneyt Karpuzoðlu / ÝKOD

« Yantla #8 : Austos 17, 2009, 11:16:52 S »

Çok kötü günlerdi.Bir daha böyle büyük acýlarýn yaþanmamasý için Yüce Rabbimize duacýyýz.Millet olarak bu kötü günlerde bir yumak olmayý, yaralarý sarmayý ve tek yürek olmayý baþarmýþtýk.Baþka zamanlarda da millet olarak tek yürek olmalýyýz...
Ölenlere Allah'tan rahmet , kalanlara da saðlýklý ömürler geçirmelerini dilerim. Selamlar , Cüneyt.
Kaytl
77AN957
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 292

GÖKHAN/YALOVA

« Yantla #9 : Austos 17, 2009, 11:45:35 S »

arkadaþlar bende bu depremi birebir yaþadým........
hatta aslen erzincan'lý olduðum için 1983 erzincan... 1992 erzincan.... ve 1999 yalova depremini diðer iki deprem tecrübemle beraber yaþadým... ve 1983 depreminde yaþadýklarýmýn aynýsýný 1992 de  ve 1999 da aynen yaþadým... ben yalovada arkadaþlarýma deprem olursa þöyle olur böyle olur dediðim zaman.. AMAN YAAA GÖKHAN YALOVADA DEPREM MÝ OLUR? DÝYORLARDI...  allahýma hamdolsun çok yakýn akrabalarýmda can kaybým olmadý sadece oldukça mal kaybýmýz oldu ama canýmýz sað.. arkadaþlar 1992 deki depremde bir akrabamýzý mezar yetiþmediði için size yeminle söylüyorum ayný mezar içinde annesini yatýrdýk kýzýnýda kucaðýna otutturduk þimdi anne kýz ayný mezarda... içinizi karartmak istemiyorum fakat bir gerçek var... bundan kaçýþ yok arkadaþlar sadece hep söyledikleri gibi....  TEDBÝRÝ ALIP TAKDÝRÝ ALLAH'A BIRAKALIM....

ALLAHIM ÝNÞALLAH BÖYLE FELAKETLERDEN HEPÝMÝZÝ VE SEVDÝKLERÝMÝZÝ KORUR.....

Kaytl
Sayfa: [1] 2 3  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.027 Saniyede 15 Sorgu ile Oluturuldu