Melih,
Aradýklarýmdan biri o örtü ancak ilanda Türkiye'ye gönderim yok ibaresi var. Çözmek biraz zor sanýrým

Kocaoðlan geri dönmedi aslýnda, O'nun abisini aldým.
Benim Kocaoðlaný yaklaþýk 2 sene kadar önce Ankara'ya satmýþtým. Fotoðrafta hem Kocaoðlan hem de þimdiki sahibi Tuðcan'la Ankara'da Tuna Garajý önünde birlikte görünüyoruz.
Tahoe, Kocaoðlaný sattýktan sonra hep aklýmda kaldý. Mustang'ý satýnca konuyu hemen ilk sýraya çektim. Oldukça uzun bir hikaye

Ne K.Maraþ kaldý ne G.Antep ne de Kýrklareli

Leylekler bile bu kadar uçmamýþtýr muhtemelen. Sonunda Adana'da Tuðcan sayesinde bunu yakaladýk.
Büyük Kocaoðlan gümrükten alýnmýþ. Ýsveç'ten Türkiye'ye(galiba Amerikalý ilk sahibinin sayesinde) getirilmiþ. Geri dönüþünde de gümrüðe býrakýlmýþ. Avrupa versiyonlu, kadran km, ön çamurluk sinyalleri ve far yýkamasý var. 187.000km'de ve birkaç noktasý hariç deðiþeni yok.
Velhasýl bizimki uzun bir aþk hikayesi benzeri. Serdar, dediðin gibi Tahoe bende farklý(Tahoe ve diðerleri ifadesine kadar) bir iz býraktý.
Henüz tam kavuþabilmiþ deðiliz!!. Birlikte olmak kadar özlem duymakta güzel.
Detay fotoðraflarýný çektiðimde paylaþacaðým elbette ancak henüz tam olarak baþ baþa kalamadýk

Bu arada, yukarýdaki ilanda belirtilen örtüyü USA'da alýp bana iletebilecek bir organizasyonu bilen, bu iþi yapan bir kiþi/kurum vb. bilen olursa beni bilgilendirirse mutlu olurum.
Sevgilerimle