Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Nisan 30, 2026, 01:19:29

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 2 [3]  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 1962 MERCURY METEOR COUPE (Bilen varmý?)  (Okunma Says 13956 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
impalaci64

evrimd evrimd

Mesaj Says: 20

« Yantla #20 : Temmuz 19, 2013, 05:24:03 S »

Her hafta Otohaber dergisini heyecanla bekler yeni bir klasikle tanýþmak mutluluðuna ererdim , bütün sayýlarý hala ezberimde en son arka sayfadaki ilanlardan satýlýklarý takip ederdim Mahmut çiriþte  sürüyle tek kapý olduðu dönemlerdi. O arabalarý þanslý kurtulmuþ arabalar gibi gördüðüm için kötü haberlerini almak beni çok üzüyor.

Evet bende çok üzüldüm o arabayý böyle görmek kötü oldu.Bu araç mahmut çiriþte miydi
Kaytl
smart

evrimd evrimd

Mesaj Says: 99

Bener Aksu/Ýzmir

« Yantla #21 : Temmuz 22, 2013, 01:53:01 »

Geçen sene Yaðhaneler de tek kapý direkli yeþil duruyordu. 6 silindir yerden çakmaydý. Üzerindeki nikelajlar sanýrým toplanma esnasýnda kaybolmuþ.Çok da uygun bir rakama satýlýktý.
Kaytl
whitecaprice
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 645

HAKAN KUÞÇU

« Yantla #22 : Temmuz 22, 2013, 11:24:44 »

York
Her hafta Otohaber dergisini heyecanla bekler yeni bir klasikle tanýþmak mutluluðuna ererdim , bütün sayýlarý hala ezberimde en son arka sayfadaki ilanlardan satýlýklarý takip ederdim Mahmut çiriþte  sürüyle tek kapý olduðu dönemlerdi. O arabalarý þanslý kurtulmuþ arabalar gibi gördüðüm için kötü haberlerini almak beni çok üzüyor.

Evet bende çok üzüldüm o arabayý böyle görmek kötü oldu.Bu araç mahmut çiriþte miydi
bu araç Mahmut çiriþte deðildi ama onda ve Dolapdere feriköy civarýnda acayip çok tek kapý direkli direksiz toplanmayý bekleyen araba vardý ben her gittiðimde istanbula mutlaka bir günümü oralarda geçirirdim hele Gabriel bey ve sohbeti  ve arabalarý ile rüya gibiydi ....
Kaytl
Sayfa: 1 2 [3]  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.028 Saniyede 17 Sorgu ile Oluturuldu