Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 06:42:23 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Vites karýþmasý ?  (Okunma Says 4178 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
barslngdr

evrimd evrimd

Mesaj Says: 19

Berk Arslangüder

« : Mart 15, 2013, 12:31:07 »

merhabalar. 3 ileri koldan vites nova aracým var. geçenlerde yola çýktýðýmda vitesler karýþtý normalde vites kolunu yukarý aþaðý çekince düzeliyordu fakat bu sefer hepten gitti. normalde boþ vites olan yerde 1.vites var ve gerisi 3. vites olarak görüyor sanýrým. çünkü diðerlerinde araç ne geri ne ileri gidiyor debriyajdan ayaðýmý çekince stop ediyor. bunu en azýndan tamirciye götürecek kadar ne þekilde tamir ederim. ve neden kaynaklanabilir bana ne kadara malolur tahminen ?
Kaytl
abdullah

evrimd evrimd

Mesaj Says: 293

« Yantla #1 : Mart 15, 2013, 09:20:40 »

ikigün önce aþýrý bi konvoya girdim ayný olay 1966 impalada benýmde baþýma geldi boþa geçmiyor ve ayný dediðiniz gibi debriyajdan ayaðýný çekince stop ediyor ve geri viteside görmüyordu. konvoydan çýkana kadar öyle idare ettim. sonra müsayit bi yerde altýna geçip þanzýmandan boþa geçirip vites þiþlerini ayný hizaya getirdim þimdilik sorun ortadan kalktý. dun yine karýþtýrýr gibi oldu ikiye geçmedi sonra yavaþlayýp tekrar 1e alýp ikiye geçtim sorun yok ama heran olacakmýþ gibi benide korkutuyor..
Kaytl
barbarossa

evrimd evrimd

Mesaj Says: 461

Veli Talha OÐUZ / Ýst. / 1963 Rekord

« Yantla #2 : Mart 15, 2013, 10:21:12 »

benim 63 rekord da da oluyordu ustam saðolsun düzellti þimdilik sorun yok allaha þükür.
Kaytl
barslngdr

evrimd evrimd

Berk Arslangüder

« Yantla #3 : Mart 15, 2013, 12:07:08 S »

benim 63 rekord da da oluyordu ustam saðolsun düzellti þimdilik sorun yok allaha þükür.

ustanýz nerede acaba ve size ne kadara maloldu ?
Kaytl
barbarossa

evrimd evrimd

Mesaj Says: 461

Veli Talha OÐUZ / Ýst. / 1963 Rekord

« Yantla #4 : Mart 15, 2013, 02:01:18 S »

istanbul bayrampaþa da ustam musa usta iletiþim bilgilerini verebilirim isterseniz eðer þanzýmanda parça sýkýntýsý v.s yoksa çok iþçilik almaz merak etmeyin musa usta için arabanýzý sevin yeter her zaman hakkýný alýr az bile alabilir ama fazla asla. bu arada ben ne kadar verdiðimi hatýrlamýyorum baya zaman geçti ama çok bir meblað deðildi.
Kaytl
barslngdr

evrimd evrimd

Berk Arslangüder

« Yantla #5 : Mart 15, 2013, 02:04:59 S »

istanbul bayrampaþa da ustam musa usta iletiþim bilgilerini verebilirim isterseniz eðer þanzýmanda parça sýkýntýsý v.s yoksa çok iþçilik almaz merak etmeyin musa usta için arabanýzý sevin yeter her zaman hakkýný alýr az bile alabilir ama fazla asla. bu arada ben ne kadar verdiðimi hatýrlamýyorum baya zaman geçti ama çok bir meblað deðildi.

verirseniz çok iyi olur.
Kaytl
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.019 Saniyede 18 Sorgu ile Oluturuldu