Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 01:52:24 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 [2] 3 4 5  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: CHRYSLER TURBIN MOTORLU ARABALAR PROJESI  (Okunma Says 27676 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
whitecaprice
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 645

HAKAN KUÞÇU

« Yantla #10 : ubat 16, 2009, 03:43:35 S »

sevgili serdar ;hiç mütevazý olmayan bir adam olarak þunu söyleyebilirim ki "hatta bazý çok bildiðini iddia edenler karþýma çýkartýklarý ustalarý nasýl bozduðumu iyi hatýrlar " ben bile senin sayende pek çok þey öðreniyorum ;seninle konuþöa þansýda yakalamýþ biri olarak diyebilirim ki her iki isteye de müdavim olmamýn ön önemli sebeblerinden biri sensin ;yai diyebilirz ki aslýnda en yüksek raiting sende ;
iyi varsýn sevgili dost
sevgiler hakan
Kaytl
1956CHEVY
MODERATOR

evrimd evrimd

Mesaj Says: 225

Hakan Arvay / ÝKOD

« Yantla #11 : ubat 16, 2009, 06:28:58 S »

Sevgili Serdar,Selamlar....Abi,seni ve yazýlarýný öyle benimsemiþiz ki,sanki devamlý takip edilen raitingi yüksek bir köþe yazarýnýn yazdýklarýný okur gibi okuyoruz...artý üzerine yorum yapacak yada bir görüþ bildirecek bir sey yoktur diye düþünüyorum...sadece kulaðýmýza gelen þeyleri detaylarýyla ve tüm gerçekliðiyle okuma fýrsatý buluyoruz...yani daha ne söyleyebilirim...Þimdi kendimden pay biçeyim,bende bu Turbin in maketi var.kaputu açýp baktýðýmda turbin motor olduðunu ve ne koysan çalýþýr olduðunu biliyordum sadece...Ama þimdi okuduðumuza göre birde insan saðlýðýný ciddi boyutta tehdit eder bir atýk gaz olayý varmýþ.
Araç sadece test drive olarak yapýlmýþ...bunlarýda yeni öðrenmiþ olduk...Netice olarak Sevgili Serdar bizler için uðraþýyorsun,vakit harcýyorsun  ellerine saðlýk gerçekten çok teþekkür ederiz...yazdýklarýn okunuyor ve kesinlikle yerine gidiyor abi, merak etme...bizler senin aramýzda olmandan memnunuz...
Saðlýcakla kal....Selamlar.
Hakan Arvay
Kaytl
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #12 : ubat 16, 2009, 06:49:45 S »

Sevgili Serdar, senin bu verdiðin bilgilerle yeterli açýklamayý okuyunca buna bir deðiþik sunum veya bir ilave gerekmiyor çünkü ötesi yok bu bilgilere alternatif yok doðru söz üstüne söz olmaz, sadece okumak ve kopyalayýp arþiv yapmak yeter ama söylenecek tek söz var; Ellerine ve Emeðine saðlýk DEVAM...
Kaytl
MrImpala64
Mustafa Temizsoy

evrimd evrimd

Mesaj Says: 111

« Yantla #13 : ubat 16, 2009, 10:32:07 S »

Selam Serdar Bey,buradaki bir cok Arkadasimiz gibi Bende  Sizin arastirmalarinizi ve paylasiminizi zevkle okuyorum hatta bir cogunu ilk defa Sizin sayenizde duydum desem yalan olmaz.Ve daha cok seyler var Sizden ögrenecelerim diyorum.Devamini diliyorum simdiden tesekkürler.M.Temizsoy Almanyadan Selamlar.
Kaytl
ozgur
Özgür Özbey

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1575

« Yantla #14 : ubat 16, 2009, 10:39:54 S »

eline saglýk serdar, bunlar da bendeki 2008 ekim CLASSIC AMERICAN dergisinde JET AGE baslýgý tasýyan sayfalar, scanner yok, camerayla bu kadar oldu, kestim biçtim ama asagýda gozuken parmak bana ait   insallah scanner bulursam deðiþtiririm þimdilik idare edin arkadaslar..

Kaytl
chevyv8
Ýbrahim

evrimd evrimd

Mesaj Says: 176

« Yantla #15 : ubat 16, 2009, 11:05:28 S »

Merhaba Serdar bey;
 Benim bu iþe yeni gönül veren kiþiler için bulunmaz bir ansiklopedi gibisiniz.   Özellikle 57 chevy dosyasý baþta olmak üzere paylaþtýðýnýzýn bilgilerin her kelimesin okunduðuna emin olabilirsiniz.Yorum veya eleþtiri konusuna gelince sanýrým  ''fazla söze ne hacet'' deniliyor olabilir..saygýlar
Kaytl
cenkurganci
ÝSTANBUL

evrimd evrimd

Mesaj Says: 221

CENK URGANCI

« Yantla #16 : ubat 16, 2009, 11:11:30 S »

Sevgili Serdar,ben þahsým adýna senden çok þeyler öðrendim ki senelerimi amerikanlarýn içinde geçirmeme raðmen,herkesin zaman zaman hassas dönemleri olur herhalde sen bu dönemdesin moralini bozma hepimiz merakla senin açtýðýn dosyalarý takip ediyoruz,yorumda bulunmak için o konu hakkýnda bilgi sahibi olmak gerekir herhalde bilgi eksikliðinden olsa gerek fazla yorumda bulunulmuyor.Takýldýðýmýz birþeyler olursa senden yardým istemeye devam edeceðiz.Saygýlar.
Kaytl

CENK URGANCI-ÝSTANBUL
ozgur
Özgür Özbey

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1575

« Yantla #17 : ubat 16, 2009, 11:21:55 S »

serdar sitemkar msjýný þimdi gordum haklýsýn, ben sahsen bazen resim yada biþiler eklemeye calýsýyorum.. ama haklýsýn bazen yorum bile yazmýyoruz, kaptýrýyoruz kendimizi okuyup geciyoruz.. ama hata galiba sende fena alýstýrdýn bizleri  standart bi uygulama gibi okuyoruz.. sanki bigshark deðil google serdar yada vikipedia serdar gibi 

gercekten emeðine saglýk cok cok tesekkurler..
Kaytl
57ford
MODERATOR

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1280

SUAT BULUT

« Yantla #18 : ubat 16, 2009, 11:33:35 S »

özgürüm ben ona daha önceleri BÜYÜK LARUS derdim saðolsun yok yok
her derde deva gibi serdar kardeþim..

serdar emeklerine saðlýk unutma senin fanatiklerin çok fazla sitede..
birine birþey sorsak ha omu serdar yazmýþtý ordan biliyorum diyor.
sevgiler..
Kaytl

Suat BULUT
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #19 : ubat 17, 2009, 08:50:32 »

Arkadaslar,

Nazik dilekleriniz ve destekleriniz icin tesekkurler. Inanin yazdiklarinizi okuyunca yanliz olmadigimi bir kez daha anladim. Karsilikli paylasimlar olmayinca, insan zaman zaman  yanliz basina kalip,sanal  alemde bir boslukta hissediyor kendini.. Ara sira ses verin,orada oldugunuzu bileyim... Bu gazla ben daha cok yol giderim... Masum Masum Karizmatik Karizmatik

Sevgiler, saygilar...
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
Sayfa: 1 [2] 3 4 5  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.027 Saniyede 18 Sorgu ile Oluturuldu