Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 01:12:58 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Ýzmirdeki 69 Ýmpala 4DR Hardtop  (Okunma Says 9972 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
umut
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1725

Lacivert Olmadan Sarý Sevilmez...

« Yantla #10 : Aralk 12, 2012, 05:26:00 S »

Evet bugün aracýn sahibi sonunda dönüþ yaptý.Biraz konuþtuk pek çok eksiði varmýþ.ön arka tamponlar,farlar stoplar,direksyon kolonu,direksyon kutusu,arka koltuðu,motor üst kapaðý,ateþleme sistemi vs.Tabiki gidip görmekte fayda var izmire gitmeyi düþünüyorum.Ben kendim o aracýn altýndan kalkamayacaðýma karar versem bile resimleri çekip buraya koyarým belki faydalanmak isteyen abilerimiz olur...

Çok düþük bir paraya verirse alýnabilir. Saydýðýn eksiklikleri buldun diyelim, alman ve üzerlerine taktýrman 5.000 TL 'yi bulur ona göre yap pazarlýðýný...
Kaytl

Bir daha gel, gel Samsun' dan
marksman
Eren KÖRPE

evrimd evrimd

Mesaj Says: 25

« Yantla #11 : Aralk 12, 2012, 09:53:26 S »

Evet bugün aracýn sahibi sonunda dönüþ yaptý.Biraz konuþtuk pek çok eksiði varmýþ.ön arka tamponlar,farlar stoplar,direksyon kolonu,direksyon kutusu,arka koltuðu,motor üst kapaðý,ateþleme sistemi vs.Tabiki gidip görmekte fayda var izmire gitmeyi düþünüyorum.Ben kendim o aracýn altýndan kalkamayacaðýma karar versem bile resimleri çekip buraya koyarým belki faydalanmak isteyen abilerimiz olur...

Çok düþük bir paraya verirse alýnabilir. Saydýðýn eksiklikleri buldun diyelim, alman ve üzerlerine taktýrman 5.000 TL 'yi bulur ona göre yap pazarlýðýný...
Þuanki durumda 5000 tl yi çok çok rahat geçicek gibi duruyor.Parça eksiði çok ve onlar için istenicek rakamlarýn da az olacaðýný hiç düþünmüyorum.Ancak parçalarýn çok makul bi fiyata alýnmasý lazým ki 5000 tlyi bulsun:)
Kaytl

Eren KÖRPE    05321634224

http://facebook.com/erenkrpe
marksman
Eren KÖRPE

evrimd evrimd

« Yantla #12 : Aralk 25, 2012, 09:50:02 S »

Evet uzun bir aradan sonra tekrar aranýzdayým.Bu hafta sonu özel bir iþim için Manisa'ya gittim,oradan da aracý görmek için Ýzmir'e geçecektim.Manisadayken aracýn sahibini aradýðýmda aracýn çalýndýðýný söyledi.Hurdacýlar aracý kesip kesip kamyona yükleyip götürmüþler.Araç sahibine tekrar geçmiþ olsun diyorum.Aracýn akýbetini merak edenler için söylüyorum artýk izmirdeki 69 direksiz mavi impala yok:)
Kaytl

barbarossa

evrimd evrimd

Mesaj Says: 461

Veli Talha OÐUZ / Ýst. / 1963 Rekord

« Yantla #13 : Aralk 26, 2012, 08:38:47 »

þansa bak sahibine çok geçmiþ olsun ee artýk parça arayanlarda bunu göz önünde bulundursun bu insanlara prim vermemek lazým.
Kaytl
erhanates964
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 157

Erhan ATEÞ / SAKARYA

« Yantla #14 : Aralk 26, 2012, 11:40:04 »

Yazýk olmuþ  erken davranýlsaydý belki hayatta kalma þansý olabilirdi selamlar
Kaytl
hozgurarman

evrimd evrimd

Mesaj Says: 942

Halil Özgür Arman

Site
« Yantla #15 : Aralk 27, 2012, 05:10:56 S »

Ben araç toplu haldeyken buradan çaðrý yaptým ama ses  veren olmadý , arabayý bizzat kullandým , daha eksozundan su damlýyordu , motoru inanýlmaz saðlýklýydý ve inanýn uçuyordu.O zaman için 4000 lira istiyordu ve sadece 2000 lira vergi borcunu kendisi kapatýp devrini verecekti.eline kalacak para 2000 liraydý yani.Þu an direksiyon pompasý ve Westinghouse'u benim arabamda takýlý , karbüratörü sýfýr takýlmýþtý , o da 56ya taktýk , eksoz emme manifoldu , direksiyon kutusu ve kolonu bende.Ön arka tamponu pancur far stop lambalarýný Volkan almýþtý o da sanýrým sattýðý arabayla teslim etti.E arabanýn kendisinin yerinde yeller esiyorsa da zaten diyecek biþey kalmamýþtýr.Bence çok çok yazýk oldu nefis bir arabaya.Sonra da yakýnýrýz araba arýyoruz toplamalýk ucuza bulamýyoruz diye...
Kaytl
marksman
Eren KÖRPE

evrimd evrimd

« Yantla #16 : Aralk 30, 2012, 03:30:13 »

Maalesef Özgür bey o zamanlar ben aranýzda deðildim.Arabayý araþtýrmaya baþladýðýmda çoktan parçalarý üzerinden alýnmýþ bile.Keþke o zamanlar imkaným olsaydý da yürütebilseydim bu arabayý ama kýsmet tabi bu iþler nasibinde varsa oluyor:) sahibine yazýk oldu 3500 liralýk vergi borcu üzerine kaldý..
Kaytl

KUBÝLAY ALTINTOP

evrimd evrimd

Mesaj Says: 165

« Yantla #17 : ubat 07, 2013, 02:26:13 »

edit.
Kaytl
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.027 Saniyede 17 Sorgu ile Oluturuldu