Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 01:12:05 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 1972-1977 OPEL REKORD D-COMMODORE B GS/E ARANIYOR  (Okunma Says 4134 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
nascool
Alper YILMAZ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 6

« : Mays 29, 2012, 01:36:20 S »

Tüm klasikçilere merhaba.

1972 - 1977 arasý Opel Rekord D ya da Opel Commodore B GS/E aramaktayým. Etrafýnda, eþinde, dostunda, arkadaþýnda, oturduðu ilde, ilçede, semtte, mahallede satan veya bilgisi olan klasikçi arkadaþlardan bana mesaj yoluyla bildirmelerini rica ediyorum.

Sahibinden.com, araba.com, arabam.com ve sitenin satýlýk bölümüne bakmama raðmen istediðim gibi bir araç bulamadým. Ýlgilenen, geridönüþ yapan arkadaþlara þimdiden teþekkür ederim.
Kaytl
kenanshahin
Kenan ÞAHÝN

evrimd evrimd

Mesaj Says: 152

KLASÝK OTOMOBÝL DÝYARI

« Yantla #1 : Mays 29, 2012, 03:18:02 S »

15 nisandaki klasik otomobil pazarýna bir adet Opel gelmiþti. Tek kapý spor (1970 model GT 1900) bir Opel idi. Sahibi Ünal PANCAROÐLU tel no : 0542 412 47 93

Muhtemelen bu seferki klasik otomobil pazarýnda da gelecek. Hangi ildesiniz bilemiyorum ama bilginiz olsun istedim, saygýlar ...
Kaytl

Bir lafa bakarým laf mý diye, bir de söyleyene bakarim adam mý diye ...
nascool
Alper YILMAZ

evrimd evrimd

« Yantla #2 : Mays 29, 2012, 03:31:15 S »

Konumla ilgilenip cevap yazdýðýnýz için teþekkür ederim. Konu baþlýðýnda da belirtmiþtim Rekord D ya da Commodore B GS/E modellerinden bilginiz olursa daha iyi olur. GT de güzel bir klasik ama benim gönlüm Rekord ve Comodore'den yana. Ayrýca Malatya Ýnönü Üniversitesi Ýletiþim Fakültesinde Akademisyenim. Ýlginiz için tekrar teþekkür ederim. Saygý bizden...  

15 nisandaki klasik otomobil pazarýna bir adet Opel gelmiþti. Tek kapý spor (1970 model GT 1900) bir Opel idi. Sahibi Ünal PANCAROÐLU tel no : 0542 412 47 93

Muhtemelen bu seferki klasik otomobil pazarýnda da gelecek. Hangi ildesiniz bilemiyorum ama bilginiz olsun istedim, saygýlar ...
Kaytl
hardtop_fatih
Ziyareti
« Yantla #3 : Mays 29, 2012, 09:14:47 S »

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-commodore-tertemiz-takas-olur-85063467/detay
Kaytl
nascool
Alper YILMAZ

evrimd evrimd

« Yantla #4 : Mays 30, 2012, 09:12:31 »

Bu aracý uzun zamandýr takip ediyorum. Antalya arabasý yaþýna baðlý olarak çürükler bütün boyanýn altýný sarmýþtýr diye düþünüyorum. Ýstanbuldan bir commodore haberi bekliyorum. Duruma göre Antalyadaki aracýn sahibiyle irtibata geçeceðim. Ýlginiz için teþekkür ederim....

Kaytl
i.gökçe
Ziyareti
« Yantla #5 : Mays 30, 2012, 09:35:53 S »

Bu aracý uzun zamandýr takip ediyorum. Antalya arabasý yaþýna baðlý olarak çürükler bütün boyanýn altýný sarmýþtýr diye düþünüyorum. Ýstanbuldan bir commodore haberi bekliyorum. Duruma göre Antalyadaki aracýn sahibiyle irtibata geçeceðim. Ýlginiz için teþekkür ederim...

iyi aksamlar comodore nin tek nokta enjektorlu modelleri bayabi sorun cýkarýr bilginize rekord tercih edin bence bende bu araclarýn meraklýsýyým
Kaytl
nascool
Alper YILMAZ

evrimd evrimd

« Yantla #6 : Mays 31, 2012, 09:14:00 S »

Ýyi akþamlar. Ne gibi sorunlar çýkarýr aydýnlatýcý bilgiler verirseniz sevinirim. Geçmiþte benim 1972 rekord d de karbüratörlüydü. Bu nedenle enjeksiyonlu motor hakkýnda pek bilgim yok commodore nin.

Bu aracý uzun zamandýr takip ediyorum. Antalya arabasý yaþýna baðlý olarak çürükler bütün boyanýn altýný sarmýþtýr diye düþünüyorum. Ýstanbuldan bir commodore haberi bekliyorum. Duruma göre Antalyadaki aracýn sahibiyle irtibata geçeceðim. Ýlginiz için teþekkür ederim...

iyi aksamlar comodore nin tek nokta enjektorlu modelleri bayabi sorun cýkarýr bilginize rekord tercih edin bence bende bu araclarýn meraklýsýyým
Kaytl
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.021 Saniyede 18 Sorgu ile Oluturuldu