Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 01:13:57 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Pick-up Aranmakta...  (Okunma Says 4551 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
alpini
ALP DÜNDAR

evrimd evrimd

Mesaj Says: 264

1967 BMW 1600

« : Mart 22, 2012, 03:01:52 S »

Herkese selamlar ve sevgiler,

Ýzmirden bir klasikçi abimiz var. Sevdalýsý olduðu chevy pick up aramakta. Bende bizim güzel formlarýmýzdan bir kaç fotoyu onunla paylaþmýþtým. O da bana bazý pick up lar hakkýnda bilgi alýp alamayacaðýmý sormamý istedi. Kendisi bir pick-up satýn almak istiyor. Ama ilgili kiþilerin telefonlarýný size danýþmadan vermek istemedim. Gerçi pick-up larýn satýlýk olup olmadýðýný da bilmiyorum.... Sizden ricam eðer aþaðýda paylaþtýðým resimleri bulunan pick up larýn akýbeti hakkýnda bilginiz varsa paylaþýrsanýz sevinirim. Ya da sizin bildiðiniz baþka pick up larda olabilir. Alaatin Abanoz beyin paylaþtýðý resimlerde var. Eðer benimle paylaþýrsa çok sevinirim. Özelden de mesaj atabilirsiniz. Þimdiden teþekkür ederim...

Bir yanlýþýmýz olmuþsa affola...

ALP DÜNDAR

Kaytl
alpini
ALP DÜNDAR

evrimd evrimd

1967 BMW 1600

« Yantla #1 : Mart 22, 2012, 03:04:50 S »

Kaytl
alpini
ALP DÜNDAR

evrimd evrimd

1967 BMW 1600

« Yantla #2 : Mart 22, 2012, 03:06:02 S »

Kaytl
alpini
ALP DÜNDAR

evrimd evrimd

1967 BMW 1600

« Yantla #3 : Mart 22, 2012, 03:06:54 S »

Kaytl
hardtop_fatih
Ziyareti
« Yantla #4 : Mart 22, 2012, 03:57:34 S »

74 Ýnternatýonal var bir abimizde Konya'da..Þuan boyada satýlýk düþünürsen haber et..Alp kardeþ..Slmlar

Kaytl
1960impala
ALAATTÝN ABANOZ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 7016

61 AL 210 / TRABZON

« Yantla #5 : Mart 22, 2012, 05:59:19 S »

Herkese selamlar ve sevgiler,

Ýzmirden bir klasikçi abimiz var. Sevdalýsý olduðu chevy pick up aramakta. Bende bizim güzel formlarýmýzdan bir kaç fotoyu onunla paylaþmýþtým. O da bana bazý pick up lar hakkýnda bilgi alýp alamayacaðýmý sormamý istedi. Kendisi bir pick-up satýn almak istiyor. Ama ilgili kiþilerin telefonlarýný size danýþmadan vermek istemedim. Gerçi pick-up larýn satýlýk olup olmadýðýný da bilmiyorum.... Sizden ricam eðer aþaðýda paylaþtýðým resimleri bulunan pick up larýn akýbeti hakkýnda bilginiz varsa paylaþýrsanýz sevinirim. Ya da sizin bildiðiniz baþka pick up larda olabilir. Alaatin Abanoz beyin paylaþtýðý resimlerde var. Eðer benimle paylaþýrsa çok sevinirim. Özelden de mesaj atabilirsiniz. Þimdiden teþekkür ederim...

Bir yanlýþýmýz olmuþsa affola...

ALP DÜNDAR

Alp  bey  merhaba  resimde  görünen  57  piçkup'u  yaklaþýk  üç  yýl  önce  ordu  sanayiinde  görüp  resimlemiþtim  hafta  sonu  olduðu  için  kimseden  bilgi  alamadým  sizin  gibi  ilgilenenler  olmuþtu  fakat  daha  sonradan  seyahatlerimde  tekrar  merak  edip  bakmak  istediðimde  hüsrana  uðradým  bildiðiniz  gibi  her  sanayinin  çöp  atýk  yerleri  vardýr  malesef  bu  57' de  ilk  gördüðüm  gibi  hiç  bir  çalýþma  yapýlmadan   bu  çöplüðe  terk  edilmiþti  geçen  sene  ise  yerinde  yeller  esiyordu  tahminimce  hurdaya  gitmiþtir.
Kaytl
alpini
ALP DÜNDAR

evrimd evrimd

1967 BMW 1600

« Yantla #6 : Mart 23, 2012, 09:13:37 »

74 Ýnternatýonal var bir abimizde Konya'da..Þuan boyada satýlýk düþünürsen haber et..Alp kardeþ..Slmlar

Fatih günaydýn,

Çok teþekkür ederim ilgin için. Ýzmir'deki Ahmet abi ile görüþüp sana dönerim. Araba çok güzel gözüküyor, benim tarzým deðil ama Ahmet abi beðenebilir.......

Tekrar teþekkürler...

ALP
Kaytl
alpini
ALP DÜNDAR

evrimd evrimd

1967 BMW 1600

« Yantla #7 : Mart 23, 2012, 09:15:40 »

Alp  bey  merhaba  resimde  görünen  57  piçkup'u  yaklaþýk  üç  yýl  önce  ordu  sanayiinde  görüp  resimlemiþtim  hafta  sonu  olduðu  için  kimseden  bilgi  alamadým  sizin  gibi  ilgilenenler  olmuþtu  fakat  daha  sonradan  seyahatlerimde  tekrar  merak  edip  bakmak  istediðimde  hüsrana  uðradým  bildiðiniz  gibi  her  sanayinin  çöp  atýk  yerleri  vardýr  malesef  bu  57' de  ilk  gördüðüm  gibi  hiç  bir  çalýþma  yapýlmadan   bu  çöplüðe  terk  edilmiþti  geçen  sene  ise  yerinde  yeller  esiyordu  tahminimce  hurdaya  gitmiþtir.
[/quote]

Alaattin Bey günaydýn,

Çok teþekkür ederim...verdiðiniz bilgileri ileteceðim. Durum böyle ise çok yazýk olmuþ. Tekrar teþekkür ederim...

Saygýlar

ALP
Kaytl
mustangfastback
Cem KARADENÝZ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 57

« Yantla #8 : Mart 23, 2012, 02:57:17 S »

Alp Bey;

Arkadaþýnýzýn bütçesi ne kadar bilemiyorum ama belki internetteki þu ilana rastlamýþsýnýzdýr.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-cookkk-temiz-ve-bakimlari-yapilmistir-kullanima-hazirdir-79064592/detay

Açýkçasý bende 6 aydýr chevy pick up bakmaktayým, arkadaþýnýzýn ilgilenmedikleri çýkarsa benimle de paylaþabilirseniz sevinirim.
Kaytl
alpini
ALP DÜNDAR

evrimd evrimd

1967 BMW 1600

« Yantla #9 : Mart 23, 2012, 03:41:51 S »

Selam mustangfastback,

Önce ben yazdým... Ýlk pick-up benim......Þaka bir yana o ilan ile ilgili kamyonetin geçmiþini biliyor. Daha önce teklifte bulunmuþ ama satmamýþ. Þimdiki rakam oldukça uçuk bir rakam. Yine de teþekkür ederim.
Ben de sizin mustang'e talibim. Yaklaþýk 6-7 yýldýr arýyorum ama bulamadým......

Ankarada bir kaç pick-up resimledim hatta onlarýn resimlerini de kamyonetler konulu foruma koydum. Ýlgilenirseniz Ankara'da peþine düþerim. Bana mustang bulmanýz þartýyla......

Teþekkürler,

ALP DÜNDAR
Kaytl
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.02 Saniyede 18 Sorgu ile Oluturuldu