Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 10:27:05

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 59 Ford Galaxie Yenileniyor  (Okunma Says 81989 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #50 : ubat 22, 2012, 06:57:12 S »

Tamer selamlar..
Eklediðin resimlerden gayet titiz bir çalýþma yapýldýðý görünmekte, ancak kapý saclarýný deðiþtirirken rahat çalýþmak adýna kasanýn iç tarafý kesilmiþ ve tabiki sonradan eklenecek.
Sormak isterimki.. Kesilmeden yapýlamazmýydý, çok mecburmuydular ayýrmaya?
Ustalar "eh ondan ne olacak kaynak ile birleþtireceðiz" diyecekler ama kaynak izi ben buradayým dercesine belli olacak. Senin araban hiç ellenmemiþ durumda olduðundan mümkün mertebe gerekmeyen yerlerinin; "görünmeyecek nasýl olsa" diye de olsa, uðraþarak ta olsa, zor da olsa kesilmeseydi daha iyi olurdu kanaatindeyim. Düþüncemi belirttiðim için kusura bakma.  Kolay gelsin..
Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 780

« Yantla #51 : ubat 22, 2012, 09:07:14 S »

Kemal bey merhabalar kusura bakmak ne demek hatta düþüncelerinizi paylaþmanýza çok sevindim ben klasik otomobil sevdalýsýyým ama bu iþlerdende hiç anlamýyorum. Arabayý ustaya emanet ettim tek bildiðim gerçekten ustanýn iyi niyetli olduðu ve kendi arabasýymýþ gibi özendiði bundan eminim ama gerisini gerçekten bilmiyorum. Bu konularda sizler kadar tecrübeli deðilim. Neden keserek yaptýðýný bilmiyorum hatta kesilmeden yapýlabilirmiydi onuda þimdi sizden öðrendim ama bir ara uðrarsam ustya sorarým.
Tüm ikod ailesine selamlar     
Kaytl
lukesky

evrimd evrimd

Mesaj Says: 394

NEJAT HATÝPOÐLU

« Yantla #52 : ubat 23, 2012, 01:18:58 S »

Tamer'ciðim,ben de Kemal gibi düþünüyorum,ilk kesilmiþ fotoyu gördüðümde,bu orijinalliði niye bozmuþlar ki diye üzüldüm,saðlýk olsun,iþçilikleri mükemmel,ama biraz fazla uðraþýyla orijinalite bozulmadan hallolurdu,selam ve sevgiler..
Kaytl

NEJAT HATÝPOÐLU
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #53 : Mart 15, 2012, 07:43:09 S »

neþe kaportanýn iþ yoðunluðu sebebi ile yavaþ ilerliyoruz ancak Allaha þükür þimdilik herþey yolunda gidiyor

Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #54 : Mart 15, 2012, 07:49:44 S »

Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #55 : Mart 15, 2012, 07:56:09 S »

Tamer selamlar..
Eklediðin resimlerden gayet titiz bir çalýþma yapýldýðý görünmekte, ancak kapý saclarýný deðiþtirirken rahat çalýþmak adýna kasanýn iç tarafý kesilmiþ ve tabiki sonradan eklenecek.
Sormak isterimki.. Kesilmeden yapýlamazmýydý, çok mecburmuydular ayýrmaya?
Ustalar "eh ondan ne olacak kaynak ile birleþtireceðiz" diyecekler ama kaynak izi ben buradayým dercesine belli olacak. Senin araban hiç ellenmemiþ durumda olduðundan mümkün mertebe gerekmeyen yerlerinin; "görünmeyecek nasýl olsa" diye de olsa, uðraþarak ta olsa, zor da olsa kesilmeseydi daha iyi olurdu kanaatindeyim. Düþüncemi belirttiðim için kusura bakma.  Kolay gelsin..
Kemal bey  Nejat bey ustamýza sordum kasanýn iç tarafý kesilmeden yapýlabilirmiydi diye cevabý evet yapýlabilirdi ancak kapý saçlarý yarým deðiþtirildi üst kýsýmda sorun olmadýðý için yerinde kaldý ancak bunlarýn içeriden en ufak noktasýna kadar zýmparalanýp pastan arýndýrýlýp  boyanmasý gerekiyor bunuda kasayý kesmeden yapma þansým yoktu þeklinde oldu kapý sacýnýn tamamý deðiþtirilseydi tabiki buna gerek kalmýyacaktý dedi. Bilmiyorum bu konudaki düþünceleriniz nedir ama bana mantýklý geldi 
Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #56 : Mart 15, 2012, 08:06:24 S »

Alttan 4. resimde kapý sacýnýn içi net gözüküyor bana gerçekten zýmparalanmasý ve boyanmasý gerekiyor gibi geldi. Bu arada ustanýn bana anlattýðýný anladýðým kadarýyla sizlere aktarmaya çalýþtým daha öncedende söylediðim gibi bu konulardan hiç anlamýyorum çok teknik tabirler ile açýklayamadým affýnýza sýðýnýyorum. 
Kaytl
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #57 : Mart 15, 2012, 09:59:42 S »

Kemal bey  Nejat bey ustamýza sordum kasanýn iç tarafý kesilmeden yapýlabilirmiydi diye cevabý evet yapýlabilirdi ancak kapý saçlarý yarým deðiþtirildi üst kýsýmda sorun olmadýðý için yerinde kaldý ancak bunlarýn içeriden en ufak noktasýna kadar zýmparalanýp pastan arýndýrýlýp  boyanmasý gerekiyor bunuda kasayý kesmeden yapma þansým yoktu þeklinde oldu kapý sacýnýn tamamý deðiþtirilseydi tabiki buna gerek kalmýyacaktý dedi. Bilmiyorum bu konudaki düþünceleriniz nedir ama bana mantýklý geldi  

Tamer bilgilendirme ve fikrimi sorduðumda eleþtiri olarak kabul etmediðin için teþekkürler.
Altta senin eklediðin resimlerden birini aktarýyorum.
Usta elbet mantýklý anlattý çünkü iþlem yaparken el girmez ayak girmez, haklý. Ancak, en ince detayýna kadar yapacaðý iþçilik dahilinde kumlama yapýlamazmýydý.

Ýyi bir iþçilik yapýlacak bundan þahsen þüphem yok ama biraz kolayýna gitmek gibi oldu diye düþünmedim deðil.

Altta göreceðin resimlerdeki 57 Chevrolet kapýlarýnýn dýþ sac'ý tamamen deðiþti ama hiç bir surette iç kasa kesilmedi.

Sadece iç kasa altlarý çürüdüðünden kesilerek deðiþti. (Senin kasalarýn içi iyiydi.)

Tekrar olarak rica edeceðim, yanlýþ anlama.
Herþey bitince araban çok güzel çýkacak, kesinlikle hiç þüphem yok.
Benimki kaynak izleri kalacak endiþesi iþte. Aldýrma sen...

Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #58 : Mart 15, 2012, 10:15:45 S »

Kemal bey bu forumun sizin gibi yapýcý eleþtirilerde bulunan kiþilere çok ihtiyacý var eleþtirileriniz benim için çok deðerli sizin gösterdiðiniz resimlerde sanki bizim ustanýn anlatmaya çalýþtýðý konuyu destekler gibi geliyor bana ; bizim araçta kapý sacý yarým olarak deðiþti ustamýzda sacýn tamamý deðiþseydi kesmeye gerek kalmazdý diye anlattý bana zaten ama bunada gerek yoktu çünkü üst kýsýmlarýn durumu çok iyiydi dedi..Ben bu forumdan birþeyler öðrenmeye çalýþan ama bu iþlerden anlamayan bir kardeþinizim. Kýrýlmak ne demek sizden gelen olumlu yada olumsuz tüm eleþtirilerle mutlu oluyorum. Tekrar selamlar sevgiler.
Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #59 : Mart 15, 2012, 10:21:54 S »

Bu arada 57 de çok güzel gözüküyor hangi 57 bu son halinin resimleri varmý sizde görebilirmiyiz.
Kaytl
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.02 Saniyede 18 Sorgu ile Oluturuldu