Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 12:30:13 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 22  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: GEÇMÝÞTEN AMBULANS, ÝTFAÝYE ve POLÝS ARAÇLARI  (Okunma Says 96616 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
CEMÝLÇELÝK

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4821

« Yantla #20 : Mart 30, 2012, 09:42:54 S »

ARABANIN KRALINA BÝNÝYORSUN KEREM TAKMA KAFANA BÝR ZAMANLAR HAYALET AVSCISIYDI

ESKÝ HALÝNDEN GÖRÜNTÜLER Karizmatik Karizmatik
Kaytl
barbarossa

evrimd evrimd

Mesaj Says: 461

Veli Talha OÐUZ / Ýst. / 1963 Rekord

« Yantla #21 : Mart 31, 2012, 09:10:23 »

istanbul davutpaþalýyým amerikanlarýn ve arabacýlarýn semti.arabam 1998 kilo ben 75 kiloyum kýsacasý racon adamýyýz daha aðýrý olmaz herhalde...

saygýlar

Kaytl
kerempaf
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 852

Kerem PAFLAKOÐLU

« Yantla #22 : Nisan 03, 2012, 08:04:24 S »

tuaf tuaf insanlar acayip acayip yorumlar.
Kaytl

Kerem PAFLAKOÐLU
lukesky

evrimd evrimd

Mesaj Says: 394

NEJAT HATÝPOÐLU

« Yantla #23 : Nisan 05, 2012, 11:12:03 S »

Metin'ciðim eline saðlýk ben bu ambulanslarýn hatýrýna hasta olurum,Kerem'im hemen niye parlýyorsun ?Çocuk sana bir þey söylememiþ ki,bu ortamda kimse kimseyi incitecek,kinayeli bir lafý aklýndan bile geçirmez bence,hep birlikte oluþturduðumuz keyfimizi bozmayalým,ayný güzellikleri seviyoruz ne de olsa,selam ve sevgiler,Bu arada sen Yavuz ustadan aldýðýn '62 sedaný ne yaptýn?
Kaytl

NEJAT HATÝPOÐLU
kerempaf
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 852

Kerem PAFLAKOÐLU

« Yantla #24 : Nisan 06, 2012, 11:46:30 »

yavuz ustadan aldýðým 62 yi toplamam gerekiyordu ve maliyeti bildiðiniz gibi bir hayli yüksek maliyetleri buluyordu.altýndan kalkmýyacaðýmý düþündüm maddi olarak ve kayseriye sattým.orda klasik sever bir arkadaþýmýz ayný zamanda üyemiz ilhan bey en orjinal haliyle topladý.þuanda aktif olarak kullanýyor. konu baþlýðý kayseri klasik oto segisinde resimleri var görebilirsiniz.arkadaþýn yaptýðý þu yorum (bu aracý kullanýyorsan hareketlerinin de bir aðýrlýðý olmalý)yersizdi bence bende cevaben yazdým.beni hiç tanýmýyor çünkü.þuanda dayine ayný renk 8 automatic 62 s.w aracým var.station veya sedan ford veya chevrolet hepsini ayýrd etmeden seviyoruz ve biniyoruz.sevmeyen kiþilerin burda bulunmayacaðýný düþünüyorum.yorum yazarken daha dikkat edilmesi gerektiði kanaatindeyim. saygýlar
Kaytl

Kerem PAFLAKOÐLU
barbarossa

evrimd evrimd

« Yantla #25 : Nisan 06, 2012, 01:50:47 S »

yavuz ustadan aldýðým 62 yi toplamam gerekiyordu ve maliyeti bildiðiniz gibi bir hayli yüksek maliyetleri buluyordu.altýndan kalkmýyacaðýmý düþündüm maddi olarak ve kayseriye sattým.orda klasik sever bir arkadaþýmýz ayný zamanda üyemiz ilhan bey en orjinal haliyle topladý.þuanda aktif olarak kullanýyor. konu baþlýðý kayseri klasik oto segisinde resimleri var görebilirsiniz.arkadaþýn yaptýðý þu yorum (bu aracý kullanýyorsan hareketlerinin de bir aðýrlýðý olmalý)yersizdi bence bende cevaben yazdým.beni hiç tanýmýyor çünkü.þuanda dayine ayný renk 8 automatic 62 s.w aracým var.station veya sedan ford veya chevrolet hepsini ayýrd etmeden seviyoruz ve biniyoruz.sevmeyen kiþilerin burda bulunmayacaðýný düþünüyorum.yorum yazarken daha dikkat edilmesi gerektiði kanaatindeyim. saygýlar

kerem kardeþim veya abim benim arabamda 1963 opel ben amerikan alman diye ayýrt etmiyorum ki hem cadillacýn bir prestij kaynaðý olduðu bütün klasik camiasýnda kabul gören bir gerçektir. ayrýca ben o laflarý seni hedef alarak söylemedim zaten dediðin gibi seni tanýmýyorum da ama klasikleri seviyorsan bu ortamýn içinde isen illa ki sende boþ adam deðilsindir eðer yanlýþ anlamaya sebebiyet verdiysem özür dilerim asla ve asla baþkasýnýn arabasýný kötüleme gibi v.s bir niyetim olmadý olamaz her yiðidin kalbinde bir aslan yatar bence sende burada ki insanlarýn bir birini kýracaðýný düþünme çünkü nejat abinin dediði gibi burada kimse kimseyi kýrmayý aklýndan geçirmez.
Kaytl
barbarossa

evrimd evrimd

« Yantla #26 : Nisan 06, 2012, 02:00:12 S »

neyse ortamý tatlýya baðlamak adýna yeni eklemeler yapayým

bu 57 serdar abime gelsin

subaruyu hiç böyle görmemiþtim

ingiliz asilzadesi jaguar

sanýrým ciddi bir çatýþmadan çýkmýþ

Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #27 : Nisan 06, 2012, 02:23:34 S »

Tesekkurler, simdi soralim bakalim bu 57'de diger 57'lerden farkli olan sey nedir?
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
barbarossa

evrimd evrimd

« Yantla #28 : Nisan 06, 2012, 02:47:16 S »

geçenlerde 55 56 birleþimi bir araç vardý ne olduðunu anlamamýþtým siz açýklamýþtýnýz bu araçtada öyle birþey var arka 57 arkasý deðil bu sefer tongaya düþmeyeceðim bu aracýn arkasý 56 deðil mi ?
Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #29 : Nisan 06, 2012, 02:49:27 S »

Hayir canim arac resmen 57 150 serisi tek kapi direkli 6 silindir Polisi arabasi bir Chevy.. Ama bir farklilik var.. ( ipucu vermeyecegim, 57'cileri gorelim bakalim neredeler?)
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 22  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.018 Saniyede 15 Sorgu ile Oluturuldu