Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Nisan 02, 2026, 10:18:10

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 26   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 1957 Chevrolet Restorasyon - Samsun  (Okunma Says 74973 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
mennan

evrimd evrimd

Mesaj Says: 334

« Yantla #40 : Aralk 15, 2011, 09:41:39 »

arkadaþlar yapýlan iþlerle ilgili bilgi verim istedim. koltuklar komple pasý söküldükten sonra galveniz kaplandý.üzerlerine döþemeden önce çuval astar geçirip döþeme aþamasýna getirecegim.sökülen krom parçalar 304 kalite olduðu için kromaj iþine gerek yok sadece polisajda üzereindeki kir ve ince çizikler giderilince güzel oluyor.sadece tutya veya farklý döküm malzemeler var onlarla ilgilide ters akým vererek üzerindeki kaplamayý sökeceðim.daha sonra iyi bir polisaj iþinden sonra kaplamaya gönderecegim önce bakýr kaplanacak daha sonra nikel en sonrada kromaj olacak.bu arada krom parçalarýn kaportada sabit kalmasý için gerekli olan klýpsleride galveniz kaplýyorum.bu iþlemler bitince resimleri hazýrlayýp sizlerle paylaþacaðým.bu iþlemlerin hepsi kendi iþyerimde yapýlýyor.
Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #41 : Aralk 15, 2011, 11:18:35 »

arkadaþlar yapýlan iþlerle ilgili bilgi verim istedim. koltuklar komple pasý söküldükten sonra galveniz kaplandý.üzerlerine döþemeden önce çuval astar geçirip döþeme aþamasýna getirecegim.sökülen krom parçalar 304 kalite olduðu için kromaj iþine gerek yok sadece polisajda üzereindeki kir ve ince çizikler giderilince güzel oluyor.sadece tutya veya farklý döküm malzemeler var onlarla ilgilide ters akým vererek üzerindeki kaplamayý sökeceðim.daha sonra iyi bir polisaj iþinden sonra kaplamaya gönderecegim önce bakýr kaplanacak daha sonra nikel en sonrada kromaj olacak.bu arada krom parçalarýn kaportada sabit kalmasý için gerekli olan klýpsleride galveniz kaplýyorum.bu iþlemler bitince resimleri hazýrlayýp sizlerle paylaþacaðým.bu iþlemlerin hepsi kendi iþyerimde yapýlýyor.

Cok guzel, bahsettiginiz iscilik asamalarinin da fotograflarini bekliyoruz.Kolay gelsin..
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
a.Boylu
ali boylu

evrimd evrimd

Mesaj Says: 69

« Yantla #42 : Aralk 15, 2011, 12:03:00 S »

mennan bey bende on sene önce 57 hardtop 8 otomatik toplamaya basladim ama daha bitiremedim renk konusunda ben lacivert yaptim,kromlu parcalar daha güzel ortaya cikiyor renk koyu olunca daha fazla resim koyamadim(cok zor oluyor)isterseniz mail adresinize göndereyim.
Kaytl
lukesky

evrimd evrimd

Mesaj Says: 394

NEJAT HATÝPOÐLU

« Yantla #43 : Aralk 15, 2011, 12:13:16 S »

Hoþgeldin Mennan kardeþim,hayýrlý olsun inþallah,ayýrdýðýn bütçe ne kadar bilmiyorum ama,kromaj aksamý,iç halýyý,kapý pandizotlarý ve döþemeleri bence, imkanýn varsa amerikadan, danchuk'tan ithal et,özellikle tutya malzemede polisajýný kim yaparým derse yapamýyor,dalga dalga iz kalýyor,dediðin gibi bakýr-krom banyosunda da pahalý olmasýn diye hakkýyla mikron kaplanmýyor,yalovadan Gökhan kardeþimizin arabasýnýn restorasyon sayfasýna bir bak,çünkü sonuçta bittiðinde arabayý gösteren boya ve kromaj,allah yardýmcýn olsun,aþamalarý paylaþ bizlerle,yanaklarýndan öperim.
Kaytl

NEJAT HATÝPOÐLU
mennan

evrimd evrimd

« Yantla #44 : Aralk 15, 2011, 02:30:12 S »

nejat abi önerilerin için teþekkürler. gökhan arkadaþýn topladýðý arabayý bursada canlý olarak gördüm gerçekten güzel olmuþ.elimden geldiði kadar güzel ve orjinal olmasý için çalýþýyorum
Kaytl
mennan

evrimd evrimd

« Yantla #45 : Aralk 17, 2011, 06:55:46 S »

arkadaþlar bilginize ihtiyacým var.þase onarýmý için gerekli olan esrot fiþi,tabla fiþleri,alt üst rot,kýsa ve uzun rot marka ve kullanabilecegim veya önereceginiz bir þey varmýdýr
Kaytl
impala

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1233

Mustafa/ALMANYA

« Yantla #46 : Aralk 17, 2011, 07:06:47 S »

slm istanbuldan altinay ticaret  den al kardesim ercan abi gerekeni verir almisken amasörleride degistir bide 57 makas varsa ondan emin degilim arka burclarida degistir.
altinay tel arkadaslar da vardir
Kaytl
mennan

evrimd evrimd

« Yantla #47 : Aralk 17, 2011, 11:13:06 S »

ercan abinin tel. bende var ben hangi parça sorunsuz kullananlar bilir o anlamda sormuþtum
Kaytl
mennan

evrimd evrimd

« Yantla #48 : Aralk 22, 2011, 03:08:50 S »

serdar bey merhaba 57 nin ön ve arka tampondaki ilave krom babalar hakkýnda bilginiz varmý nerde bulabiliriz
Kaytl
impala

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1233

Mustafa/ALMANYA

« Yantla #49 : Aralk 22, 2011, 03:28:11 S »

slm turkiyede cikabilir istersen ithal ederim usa dan ....senin tanponlar nasil nikelaji samsunda cok iyi usta varmis trabzon dan murat kardesim yaptirdi cok memnun kalmis ...onada cikma baba bulursak sayet yeni chorm yaptirirsin ....

al sana ön arka  ama adam disari yollamiyor istersen yazarim turkiyeye yolluyor ise cevabi sana yönlendiririm ...

saygilar linki burda
ön arka

http://www.ebay.com/itm/1957-Chevy-Front-Rear-Accessory-Bumper-Guards-/130611135214?pt=Vintage_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item1e6907c2ee

ön bu sifir galiba nos iyi kondisyonda yaziyor.

http://www.ebay.com/itm/1955-57-Chevy-1957-NOS-Front-Bumper-Accessory-Guards-w-Attachg-Hardware-/250957028119?pt=Vintage_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3a6e345b17

ön

http://www.ebay.com/itm/1957-Chevy-Orig-GM-front-Bumper-Guards-w-hardware-/220916006713?pt=Vintage_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item336f9ebf39

ben olsan sayet alacaksan

ön arka olan takimi alirim ..

hemserim daha yolun basindasin allah sabir versin .samsunda iyi ustalar vardir ...

bide sendeki 57 tirci urfali zafer kardesimindi satilmis sonra sen aldin ..

benim bildigim senin arabanin motorunu rahmetli sevgili motorcu yavuz ustam yapmisdi bosuna sökdürüp masraf yapma yavuz abi isinin egliydi ....
istersen sana zaferin tel bulurum sen konusursun motor hakkinda .belkide parca da vardir elinde ...

bilgine

ibo ustaya slm söyle kardesim .....o da isinin egli ....samsunda mekenik chevrolet de 1 numara ...

saygilarla mustafa göktürk
Kaytl
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 26   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.024 Saniyede 18 Sorgu ile Oluturuldu