Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 01, 2026, 08:54:23

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 58   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Serdar (BIGSHARK) - 1973 CAPRICE CLASSIC COUPE  (Okunma Says 226134 defa)
0 ye ve 6 Ziyareti konuyu incelemekte.
Tosun53
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 89

Vedat Tosun

« Yantla #60 : Mart 28, 2010, 01:19:18 S »

Merhaba sevgili Serdar,

Hani biraz samimi baslik oluyor ama senin bu sitedeki yerin insanda sana karsi samimi duygulara sebep oluyor.
Iste bu duygularla sevincini yurekten paylasiyorum.Bu seciminden dolayi seni kutluyorum.Aldigin araba hem klasik hem modern ve Chevrolet in bana gore Turkiye de bittigi model yani son modeli,cokta temiz.
1957 degilsede gazina rahatlikla basilabilecek bir klasik,iyi gunlerde kazasiz belesiz kullanamanizi dilerim.Ailenize hayirli olsun ugur getirsin.
Selamlar iyi gunler

Vedat Tosun
Kaytl

Kirlettigin yuzde birgun gerektiginde opecek yer birak
papatya54
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 819

Sedat Papatya/SAKARYA

Site
« Yantla #61 : Mart 28, 2010, 01:21:24 S »

Evet birkaç gündür amerikan dünyasýnda kopan gizli fýrtýna durularak açýða çýktý;modelinin en üstü ve tabiri caizse 73 Chevy aleminin Türkiye'de ki kralý 06-BT-1973 Ankara'nýn Caprice Coupe'si ortak dostumuz Serdar'a( býgshark) nasip oldu;sanýrým bu tercih bir çoðumuzu biraz þaþýrttý ama bir 57 Chevy Duayeni olarak aradýðý 57'yi bir türlü bulamayýnca eðilim baþka modellere doðru kayýverdi malum bu mahalleden bir güzel çýkmayýnca gönül baþka mahalleden bir güzel seçti;þahsi görüþüm süper ve doðru seçim ve bu seçimde ki desteði için baþta eþi olmak üzere Genç ailesini kutlarým inþallah zevk ve keyifle nice birlikte güzel klasik yolculuklarla bu yazdan itibaren doðru tercihlerini her seferinde tescil ederler;artýk hepimizi güzel bir yaz etkinlikleri bekliyor ve bir dip not ilk günden beri bu güzel seçimi bilen biri olarak açýklamayý Serdar'a býrakmýþ ve Ankara dönüþü uðradýðý mekanýmdan görüntüleri paylaþmak için beklemiþtim ve iþte haklý bir "CAPRÝCE'nin" bizde ki bazý görüntüleri;Sakarya'dan sevgi ve selamlarýmla Sedat Papatya
Kaytl

Anlatýlmaz ki;Yaþanýr !
MrImpala64
Mustafa Temizsoy

evrimd evrimd

Mesaj Says: 111

« Yantla #62 : Mart 28, 2010, 01:28:37 S »

Serdar Bey,hayirli ugurlu olsun güle güle kullanin.
Kaytl
papatya54
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 819

Sedat Papatya/SAKARYA

Site
« Yantla #63 : Mart 28, 2010, 01:29:20 S »

Ankara geliþinde otoban çýkýþýnda Aydýn Özdemir'le  birlikte Serdar ve 73 Caprice'yi karþýlaþýmýz;

Kaytl

Anlatýlmaz ki;Yaþanýr !
cengizarsay
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 565

« Yantla #64 : Mart 28, 2010, 02:40:15 S »

Serdar,

Hayýrlý Olsun. Güle güle , güneþli günlerde keyifle binmen dileðiyle....

Cengiz Arsay
Kaytl

Cengiz Arsay
BEYZ66
Kadir Uðurluel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 952

« Yantla #65 : Mart 28, 2010, 03:40:15 S »

Serdar abi hayýrlý olsun gerçekten çok güzel bir araba ,güzel günlerde binmen dilegiyle...
Kaytl
55 mercury

evrimd evrimd

Mesaj Says: 646

« Yantla #66 : Mart 28, 2010, 05:00:29 S »

Serdar hayýrlý olsun,
Güzel günlerde binmek nasip olur inþallah...
Bu araba hakkýnda olumsuz görüþ çýkabileceðini sanmýyorum..
Kaytl
quatt
Metin Öztuna

evrimd evrimd

Mesaj Says: 42

« Yantla #67 : Mart 28, 2010, 05:41:59 S »

Serdar bey hayýrlý uðurlu olsun,tebrik ediyorum.Gerçekten mükemmel bir seçim ,müthiþ bir araba.Böylelikle orjinallik konusunda çýtayý en yukarýya koymuþ oldunuz.Belli ki bundan sonra arabalarýmýzdan bahsederken sizinkini kýstas alarak konuþacaðýz gibi geliyor bana.Ee bunca bilgi birikim ýþýðýnda böyle isabetli bir seçim yapmanýzý bekliyordum,adýnýza çok sevindim, tekrar hayýrlý olsun keyifli sürüþler dilerim.         
                                                                                                      Metin ÖZTUNA
Kaytl
64sadi
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 109

SADÝ YATAÐAN / ÝZMÝT

« Yantla #68 : Mart 28, 2010, 06:19:03 S »

serdar kardeþim araban hayýrlý olsun allah kazasýz  belasýz kullanmak  nasip etsin
Kaytl

SADÝ YATAÐAN / KOCAELÝ
77AN957
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 292

GÖKHAN/YALOVA

« Yantla #69 : Mart 28, 2010, 10:00:37 S »

abicim seni ilk telefonla arayanlardaným biliyorsun tekrar araban hayýrlý olsun kazasýz belasýz günlerde kullanman dileðiyle...
Kaytl
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 58   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.019 Saniyede 15 Sorgu ile Oluturuldu