bence bu Caddy bu baþlýða uymadý

Bildiðim kadarýyla Eldorado Elvis diye biliniyo bu araba ve gerçekten çok harika olmuþ..

Burçin ben bu fotoyu paylaþýrken, 1959 Cadillac convertible arabaya hemde o kuyruk tasarýmý bambaþka olan bir arabaya o tavan yapýsýnýn üretildiðinden farklý bir þekile sokulmuþ halini görünce bu baþlýða koydum.
Sence bu baþlýða uymamýþ olabilir ama bence uymuþ, neden mi? Dikkat edersen fotoyu eklerken en baþýnda "Ýþçilikmi güzel yoksa arabaya yakýþmýþ mý?" cümlesini kullandým. Kimisi iþçiliði beðenir yapýlan iþlemi benimsemez, kimiside tam tersi. Herkesin bir fikri vardýr ve kafasýndaki o doðrultudan vazgeçmez ancak ortasý bulunur. Þimdiye kadar arabalara yapýlan hotrot çalýþmalarýnda orijinalliðinden eser kalmamýþ olanlarý beðenenlere hiç benimsemediðim halde "ya bunun nesini beðeniyorsunuz" dediðim görülmedi. Herkesin zevki elbet.
Buna keza 59 Cadillac'ýnda kapý kollarýnýn olmayýþý ve o saçma sapan tavan yapýsýný sen veya baþkalarý beðenir ben veya filancalar beðenmez gayet normaldir.
Sitede açýlan baþlýklara uymayan o kadar çok foto varki, bu onlarýn yanýnda süt liman.Broþür tanýtýmlarýnda böyle bir tavan yok.
http://www.lov2xlr8.no/brochures/cadillac/59cad/59cad.htmlYok Kemal Abi yanlýþ anladýn. Bu baþlýða uymadý derken amacým araba güzel olmuþ yakýþmýþ demekti. çünkü genelde bozulan güzellerde tanýnmaz hale getirilmiþ mahveldilmiþ arabalar paylaþýldýðý için ve bu Eldorado bence güzel olduðu için (zevkler ve renkler tartýþýlmaz ama) dedim, yoksa tavan yapýsýnýn ve kapý kollarý iptalinin orijinal olmadýðýný biliyorum. Sonuçta saygýsýzlýk etmek istemem size, nitekim bu sitedeki hemen hemen herkes benden bilgi daðardýðýyla ve yaþça büyük. Benim daha öðrenicek çoook þeyim var