Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 01, 2026, 03:04:28 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 48   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 1959 Chevrolet'in Özümüzden Yansýmalarý...  (Okunma Says 211760 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
impala

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1233

Mustafa/ALMANYA

« Yantla #100 : Nisan 05, 2011, 05:18:59 S »

sonradan takmis olamazmi km taplosunu ben ss bile takdim km o dami avrupa montaj abi
Kaytl
57erol
H-QP 57 GURBET DE YABANCI MEMLEKET TE ALMANCI

evrimd evrimd

Mesaj Says: 5728

« Yantla #101 : Nisan 05, 2011, 06:12:26 S »

Mustafa baska detaylarda var Ara bakalim bulabilecenmi
Kaytl

chEROLet
impala64
serdar-64chevy

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1784

« Yantla #102 : Nisan 05, 2011, 06:17:01 S »

Uploaded with ImageShack.us

bu 59un baþka resimleri var mý hakan abi
Kaytl
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #103 : Nisan 06, 2011, 12:05:51 »

Hakan bu 59 Chevrolet bildiðim kadarý ile ilk sahiplerinde ve pek gün yüzüne çýkmayan bir araba.
Yanýna ulaþmak zor olmakla birlikte garaj kapýsý pek açýlmazdý, sen nasýl çektin bu fotoyu.
Kaytl
OldieS
ADMIN

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1372

Serkan

Site
« Yantla #104 : Nisan 06, 2011, 09:42:51 »

Arkadaþlar,
araç sahibi ailenin plakayý gizleme endiþesi,arabayý göstermeme içgüdüsü olmazken,güven duyularak fotoðraf çekmesine müsaade edilen kiþi kim olursa olsun,ticari bir ruh haliyle plakayý photoshop'layarak yansýtmasý hiç þýk olmuyor.Zira bu site 10 yýl önce kurulurken çok farklý bir misyonla,en baþta dayanýþma temeli esas alýnarak kuruldu ve yoluna o þekilde devam edecek.Bu yüzden plakasý kapatýlarak yansýtýlacak datalarý olan arkadaþlar,bundan sonra zahmet edip siteye yansýtmasýnlar,zira bu fotolar dayanýþma ve paylaþma platformumuzda yer bulamayacaktýr.Hele hele iletiþim teknolojilerinin zirvede olduðu,3000'e yakýn üyesi olan sitemizde bir olgunun gizli kalabilmesinin imkan ve ihtimalinin olmadýðý bir dönemde,"bana saklý kalsýn" psikolojisi sitemizin kimyasýna maalesef uymamaktadýr.
Bu arada Serdar Bey araç,Ýstanbul Kadýköy Erenköy mahallesinde çok varlýklý bir aileye ait.
Öyle ki 59 Belair eski bir köþkün bir köþesindeki müþtemilatda kapalý halde duruyor.Plakasý 34 AU 264.
Aile aracýn ilk sahipleri ve gördüðüm dönemde yoðun hatýralarý dolayýsýyla aracý satmýyorlardý.Ailenin son düþüncesini bilmiyorum.

Kaytl
impala64
serdar-64chevy

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1784

« Yantla #105 : Nisan 06, 2011, 10:28:52 »

abilerim ben aracýn renk uyumunu beðendiðim için farklý açý resimlerini görmek istedim (allah nasip ederse askerliði bitirip gelince tekrar 64ümü boyaya sokucaðým. bu 59 gibi gövde mavi tavan beyaz düþünüyorumda þimdiden renkleri araþtýrýyorum)
yanýtlarýnýz için saðolun.
Kaytl
KEMAL

evrimd evrimd

Mesaj Says: 172

Kemal ÇOBANOÐLU

« Yantla #106 : Nisan 06, 2011, 11:09:40 »

Arkadaþlar,
araç sahibi ailenin plakayý gizleme endiþesi,arabayý göstermeme içgüdüsü olmazken,güven duyularak fotoðraf çekmesine müsaade edilen kiþi kim olursa olsun,ticari bir ruh haliyle plakayý photoshop'layarak yansýtmasý hiç þýk olmuyor.Zira bu site 10 yýl önce kurulurken çok farklý bir misyonla,en baþta dayanýþma temeli esas alýnarak kuruldu ve yoluna o þekilde devam edecek.Bu yüzden plakasý kapatýlarak yansýtýlacak datalarý olan arkadaþlar,bundan sonra zahmet edip siteye yansýtmasýnlar,zira bu fotolar dayanýþma ve paylaþma platformumuzda yer bulamayacaktýr.Hele hele iletiþim teknolojilerinin zirvede olduðu,3000'e yakýn üyesi olan sitemizde bir olgunun gizli kalabilmesinin imkan ve ihtimalinin olmadýðý bir dönemde,"bana saklý kalsýn" psikolojisi sitemizin kimyasýna maalesef uymamaktadýr.
Bu arada Serdar Bey araç,Ýstanbul Kadýköy Erenköy mahallesinde çok varlýklý bir aileye ait.
Öyle ki 59 Belair eski bir köþkün bir köþesindeki müþtemilatda kapalý halde duruyor.Plakasý 34 AU 264.
Aile aracýn ilk sahipleri ve gördüðüm dönemde yoðun hatýralarý dolayýsýyla aracý satmýyorlardý.Ailenin son düþüncesini bilmiyorum.

MERHABA SERKAN BU YAZDIKLARIN BEN DAHÝL BU SÝTEDE KÝ DÝÐER ARKADAÞLARINDA HÝSLERÝNE TERCUMAN OLMUÞTUR BRAVO,ÇOK GÜZEL BÝR KONUYA DEÐÝNMÝÞSSÝN  ADINDAN,DA  ANLAÞILACAÐI ÜZERE BURASI BÝR PAYLAÞIM SÝTESÝ MADEM PAYLAÞICAZ ÖYLE PLAKA KAPATMALAR FALAN BÝRAZ YANLIÞ OLUR,HEM ZATEN BU ARABAYI DUYMAYAN KALMADI BÝLMEYEN YOK SANKÝ YENÝ BULUNMUÞ BÝR 59MUÞ GÝBÝ LANSE ETMENÝNDE ANLAMI YOK, PLAKAYI KAPATSANDA ARACI HERKES BÝLÝYOR DAHA ÖNCE BU SÝTEDE ÇOK SEVDÝÐÝMÝZ BÝR ABÝMÝZ TARAFINDAN BU ARAÇ TANITILDI ,YANÝ PLAKA YI KAPATIP RESÝM EKLENDÝÐÝ ZAMAN BÝRAZ YANLIÞ ANLAÞILIYOR,

NOT SÝTE YÖNETÝMÝNDEN RÝCAM.BUNDAN SONRA HEP AYNI ARABALARIN DEÐÝÞÝK KARELERDEN ÇEKÝLMÝÞ FOTOLARINI EKLEYÝP YENÝ BULUNMUÞ GÝBÝ REYTÝNG YAPMAK ÝSTEYENLERÝN FOTOLARINI SÝLÝN KARDEÞÝM
MADEM YETKÝ ELÝNÝZDE

BAKIN KLASÝK ARAÇLARIN ÖZÜMÜZDEN YANSIMALAR BÖLÜMÜNE AYNI ARABANIN ONLARCA AYNI RESÝMLERÝ VAR, BÝRDE SANKÝ MADEN BULUNMUÞ GÝBÝ,KARDEÞÝM HERKESÝN DUYDUÐU BÝLDÝÐÝ ARABALAR BUNLAR ÖNEMLÝ OLAN BÝLÝNMEYEN DUYULMAYAN ARABALARI BURDA TANITMAK,TABÝÝ PLAKA KAPATMADAN
Kaytl

haz için deðil hýz için
vwt3
Erol KÖROÐLU

evrimd evrimd

Mesaj Says: 102

« Yantla #107 : Nisan 06, 2011, 11:34:41 »

araba bir yerde.......
Kaytl

Erol KÖROÐLU
KEMAL

evrimd evrimd

Mesaj Says: 172

Kemal ÇOBANOÐLU

« Yantla #108 : Nisan 07, 2011, 07:48:00 S »

þu aydýnda  toplanmakta olan 1959 belair (34 nu 959)
Kaytl

haz için deðil hýz için
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #109 : Nisan 07, 2011, 09:49:52 S »

þu aydýnda  toplanmakta olan 1959 belair (34 nu 959)

Ýzmir'e bir bayramýn son günü kaçamak ziyaret sonrasý Aydýn'a geçiþte toplanýrken gördüðümüz 34 NU 959..

O günden bu yana restorasyonda hayli ilerleme olmuþtur..

http://www.klasikoto.org/forum/index.php?topic=2177.msg19195;topicseen#msg19195
Kaytl
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 48   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.026 Saniyede 15 Sorgu ile Oluturuldu