Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 01, 2026, 06:47:03 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Efeler Diyarý Aydýn'da,1959 Chevrolet Sport Sedanýn Yaþam Mücadelesi  (Okunma Says 5389 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« : Kasm 30, 2009, 09:05:26 S »

Kaytl
OldieS
ADMIN

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1372

Serkan

Site
« Yantla #1 : Kasm 30, 2009, 09:15:25 S »

Sanýyorum ki eski bir Ýstanbul hanýmefendisiydi....Umarýz en kýsa zamanda,çok daha zarif bir þekilde geleceðe merhaba diyecektir...Emeði geçen arkadaþlara çok çok kolay gelsin...

Kaytl
KemalAkel

evrimd evrimd

- C H E V R O L E T -

« Yantla #2 : Kasm 30, 2009, 10:27:12 S »

Sanýyorum ki eski bir Ýstanbul hanýmefendisiydi....Umarýz en kýsa zamanda,çok daha zarif bir þekilde geleceðe merhaba diyecektir...Emeði geçen arkadaþlara çok çok kolay gelsin...

Evet ta kendisi...
Emeði geçenlerin eline saðlýk, bu eski güzele rastlamak yapýlanlarý yakýndan görmek çok hoþ oldu...
Kaytl
sinan eren
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 906

« Yantla #3 : Aralk 01, 2009, 12:57:57 »

ALLAH kolaylýk versin bu araç bayrampaþa da  katlý otoparkta duruyordu yanýlmýyorsam.
Kaytl
chevrolet60
Tayfun AKGÜN
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4012

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

« Yantla #4 : Aralk 01, 2009, 05:10:51 S »

En kýsa zamanda yakalandýðý hastalýktan kurtulup aramýza dönmesini temenni ediyorum, uðraþanlara da Allah kolaylýk versin.
Kaytl

Cezam müebbet aþk, tek sorun Impalasýzlýk...
drdemir09

evrimd evrimd

Mesaj Says: 9

« Yantla #5 : Aralk 01, 2009, 10:03:54 S »

Halil usta ve oðlu Bülent arkadaþýmýza ait bu araçla büyük bir titizlikle uðraþýyorlar dilerim Kýsa süre sonra yollarda rüzgar estirecek havalý bir hanýmefendi olacak. emeklerine saðlýk....
Kaytl

MEVZU-U BAHÝS VATANSA GERÝSÝ TEFERRUATTIR
KemalAkel

evrimd evrimd

- C H E V R O L E T -

« Yantla #6 : Aralk 01, 2009, 10:37:32 S »

Arabayý toplayan Halil usta ve oðlunun kartý.

Kaytl
koç

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4

« Yantla #7 : Aralk 02, 2009, 12:42:27 »

arkadaþlar merhaba.evet aracýmýn son hali bu.bir iki ay içerisinde bende sizin gibi klasik araca sahip biri olacaðým galiba.ben bülent koç.35 yaþýndayým.çocukken oturduðumuz mahallede lastikleri patlak üstünde kýrmýzý halý ile örtülü mavi kuyruklu arabaya olan sevgimden dolayý resimdeki 59 u aldým.2 yýldan fazla süredir uðraþýyoruz halil usta ile.halil usta ile baba oðul gibi olduk.o çok inceden yapacaðým karýþma dedikçe ben dahada sabýrsýzlanýyorum.araba 6 düzdü.v8 fýndýk koyduk araca.ha unutmadan halil usta sen bu iþleri bilmezsin diye bursadan bir tane daha 59 direksiz impala buldu geldi bana.þimdi 2 arabadan 1 araba yapacaðýz diye çabalýyoruz.bana dediðine göre impala daha iyiymiþ.belairin birçok parçasýný impalaya monte ettik.çok eksik parça vardý hepsini amerikadan ebaydan aldým.iç döþemeleri sökeye,amerikadan gelen 2 .el parçalarý ise adanaya gönderdik orada cillop gibi oldu geldi.araç kýrýk beyaz olacak.diðer çok eksik parçayý halil ustam bedavaya arkadaþlarýndan eþinden dostundan buldu bana.az kaldý az.bir iki ay içinde resimleri koyarým.benim hikayemde bu.bazý arkadaþlarýnýzla daha önce telefonda tanýþmýþtým.inþallah yüzyüze tanýþmak nasip olur.beni aranýza kabul ederseniz çok sevinirim saygýlarýmla...
Kaytl
KemalAkel

evrimd evrimd

- C H E V R O L E T -

« Yantla #8 : Aralk 02, 2009, 08:05:42 »

Bülent kardeþ, arabanýzý yerinde gördük evvelden bildiðimiz bir arabanýn özveri ile deðiþimi bizi memnun etti.
En kýsa zamanda tanýþmak dileði ile, Allah kolaylýk versin.
Kaytl
KORAY78

evrimd evrimd

Mesaj Says: 298

KORAY URLU

Site
« Yantla #9 : Aralk 02, 2009, 10:15:07 »

Bülent bey Allah kolaylýklar versin...Dilerim herþey istediðiniz gibi olur.
Kaytl

Koray URLU- Elektronik ve Haberleþme Mühendisi
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.022 Saniyede 17 Sorgu ile Oluturuldu