Duyurular: HIZ DEĞİL, HAZ İÇİN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aralık 06, 2024, 03:51:44 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

HIZ DEĞİL,HAZ İÇİN!

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 12  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLU OLSUN  (Okunma Sayısı 43851 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
derinmavi
Gönül Gül

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Mart 18, 2009, 02:08:44 ÖS »

Evet serdar bey aynı anda vermişik linkleri..Sağlık olsun hemen düzeltiyorum şimdi..
İyi çalışmalar..

Yaşamınızdaki her sorun, içinde bir armağan saklar.
whitecaprice
İKOD ÜYESİ

Çevrimdışı Çevrimdışı

HAKAN KUŞÇU

« Yanıtla #11 : Mart 18, 2009, 02:39:06 ÖS »

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ , TÜRK'E KEFEN BİÇİLMEZ !!
KEMAL

Çevrimdışı Çevrimdışı

Kemal ÇOBANOĞLU

« Yanıtla #12 : Mart 18, 2009, 08:04:28 ÖS »

bütün şehitlerimize allah rahmet eylesin şefaatlerine cümleyi nail etsin
gelcek nesillerinde bu şuurla yetişmesini nasip etsin

haz için değil hız için
ozgur
Özgür Özbey

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Mart 18, 2009, 08:27:45 ÖS »

allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar
57ford
MODERATOR

Çevrimdışı Çevrimdışı

SUAT BULUT

« Yanıtla #14 : Mart 18, 2009, 08:54:12 ÖS »

şehitlerimize allah rahmet eylesin..

Suat BULUT
MrImpala64
Mustafa Temizsoy

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Mart 18, 2009, 09:47:03 ÖS »

Canakkale Zaferi,Türk ün direnme gücünün, fedakarlik ruhunun ve Vatan severlik suurunun bir abidesidir.Sehit Atalarimizin Ruhlari Sadolsun,Allah gani rahmet eylesin.
hselcuk
Haşim Selçuk

Çevrimdışı Çevrimdışı

BMW E21 323i, Dogleg, Recaro, Kamei, Kayseri..

« Yanıtla #16 : Mart 18, 2009, 11:15:35 ÖS »

sanaldan ziyade gidip görmek lazım Serdar Abi, atalarımız nasıl tarih yazmışlar oralarda. japonlar Hiroşima ve Nagazaki deki enkazları özellikle yeniden yapmıyorlar, gençleri kollarından tutup bakın çalışıp memleketinize faydalı insanlar olmazsanız bu hale gelebiliriz diye motive ediyorlar. bizimde çanakkale gibi bir gerçeğimiz var bizim nesil ve çocuklarımız bu Çanakkale olayını iyi kavramalılar. hala gezerken toprağı deşeliyorsun kemikler çıkıveriyor. gerçekten herkesin gidip görmesi lazım. tavsiye ederim.

Eden bulur... hiç şüphe yok...
faydin3426

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Mart 19, 2009, 12:42:03 ÖÖ »

Kolağası (Ön Yüzbaşı) Bölük Komutanı - Mehmet TEVFİK- 1881 İstanbul

Sebebi hayatım, feyz-ü refikim,

Sevgili babacığım,valideciğim,

Arıburnu'nda ilk girdiğim müthiş muharebede sağ yanımdan ve pantolonumdan kurşun geçti, hamdolsun kurtuldum.Fakat bundan sonra gireceğim muharebelerden kurtulacağımdan ümidim olmadığından bir hatıra olmak üzere şu yazılarımı yazıyorum.

Hamdü senalar olsun Cenab-ı Hakk'a beni bu rütbeye kadar isal etti.Yine mukadderatı ilahiye olarak beni asker yaptı.Siz de ebeveynim olmak dolayısıyla beni vatan ve millete hizmet etmek için ne suretle yetiştirmek mümkün ise öylece yetiştirdiniz.Sebeb-i Feyz-ü refikim ve hayatım oldunuz.Cenab-ı Hakk'a ve sizlere çok teşekkürler ederim.

Şimdiye kadar milletin bana verdiği parayı hak etmek zamanıdır.Vazife-i mukaddese-i vataniyeyi ifaya cehdediyorum.Rütbe-işehadete suudedersem Cenab-ı Hakk'ınen sevimli kulu olduğuma kanaat edeceğim.Asker olduğum için bu her zaman bana pek yakındır,sevgili babacığım ve valideciğim.Göz bebeğim olan zevcem Münevver ve oğlum Nezih'ciğimi evvele Cenab-ı Hakk'ın saniyen sizin himayenize tevdi ediyorum.Onlar hakkında ne mümkün ise lütfen yapınız.

Oğlumun talim ve terbiyesine siz de refikamla birlikte lütfen sayediniz.Servetimizin olmadığı malumdur.Mümkün olandan fazla birşeyi isteyemem,istesem de pek beyhudedir.Refikama hitaben yazdığım matuf mektubu lütfen kendi eline veriniz.Fakat çok müteessir olacaktır,o teessürü izale edecek vechile veriniz.Ağlayacak üzülecek tabi teselli ediniz.Mukadderat-ı ilahiye böyleymiş.Malumat ve düyunatın hakkında refikam mektubunda laf ettiğim deftere ehemmiyet veriniz.Münevver'in hafızasında ve yahut kendi defterinde mukayyet düyunat da doğrudur.Münevver'e yazdığım mektubum daha mufassaldır.kendisinden sorunuz.

Sevgili baba ve valideciğim ,

Belki bilmeyerek size karşı birçok kusurlarda bulunmuşumdur.Beni affediniz,hakkınızı helal ediniz,ruhumu şadediniz,işlerimizi tavsiyesinde refikama muavenet ediniz ve muin olunuz.
Sevgili Hemşirem Lütfiye'ciğim,

Bilirsiniz ki sizi çok severdim.Sizin için vesayemin yettiği nisbette ne yapmak lazımsa yapmak isterdim.Belki size karşı da kusur etmişimdir,beni affet ,mukadderatı ilahiye böyle imiş hakkını helal et ruhumu şadet , yengeniz Münevver hanımla oğlum Nezih'e sen de yardım et , sizi de Cenab-ı Hakk'ın lütuf ve himayesine tevdi ediyorum.

Ey akraba ve ehibba ve evda , cümlenize elveda , cümleniz hakkınızı helal ediniz.Bnim tarafımdan cümlenize hakkım helal olsun.Elveda , elveda..Cümlenizi Cenab-ı Hakk'a tevdi ve emanet ediyorum..

Ebediyen Allah'a ısmarladım.

Sevgili Babacığım ve Valideciğim....

Oğlunuz Mehmet Tevfik

(Mehmet Tevfik , 2 Haziran 1915 günü yaralanmış ve Çanakkale Askeri Hastanesi'nde şehitlik rütbesine ulaşmıştır.)
bigshark
İKOD ÜYESİ

Çevrimdışı Çevrimdışı

SERDAR GENÇ/ Abi ısırır mı? Yok, Isırmaz , Öper !

« Yanıtla #18 : Mart 19, 2009, 08:27:28 ÖÖ »

sanaldan ziyade gidip görmek lazım Serdar Abi, atalarımız nasıl tarih yazmışlar oralarda. japonlar Hiroşima ve Nagazaki deki enkazları özellikle yeniden yapmıyorlar, gençleri kollarından tutup bakın çalışıp memleketinize faydalı insanlar olmazsanız bu hale gelebiliriz diye motive ediyorlar. bizimde çanakkale gibi bir gerçeğimiz var bizim nesil ve çocuklarımız bu Çanakkale olayını iyi kavramalılar. hala gezerken toprağı deşeliyorsun kemikler çıkıveriyor. gerçekten herkesin gidip görmesi lazım. tavsiye ederim.

Gunaydin Hasim,

Soylediklerine birebir katiliyorum, Canakkale bizim  hayatimizda cok onemli bir yere sahip,ne yazik ki buyuklerimiz bu konuyu uzun sure hic gundeme almadilar, son senelerde bu konuda bir seyler yapilmaya calisiliyor.Okullar geziler duzenliyor, gencler ziyaret ediyorlar.Canakkale denilen yer Istanbul'a cok da uzak olmayan bir uzaklikta.Aramizda oraya hic gitmemis, yolu oralardan gecse bile; yoldan iceri sapip, sehitlikleri, siperleri, gezilecek/gorulecek  yerleri ziyaret etmemis,gitmemis bir suru arkadasimiz vardir. Ben bu konuda onlari cesaretlendirmek icin, "bari gitmediyseniz , hic olmazsa sanal olarak ziyaret edin, belki meraklanir, bir gun de gercekten gidersiniz " demek istedim.Haa tabi bu arada, "nasilsa sanal olarak gorduk, gitmeye ne gerek var" diye dusunenler de cikacaktir tabii..  Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Kissadan Hisse: Belki bahar aylarinda(Nisan/Mayis),  www.klasikoto.net olarak ve/veya gelmek isteyenlerden olusturulacak klasik otomobil grubu olarak,  Canakkale sehitlik Turu gezisi yaparak, hem guzel bir birliktelik olusturup, hem de gormemis arkadaslarimiz icin bir firsat yaratmis olabilir miyiz? diye dusunuyorum. Bu konuda fikirlerinizi almak isterim dogrusu..

Serdar

57 Chevy is the BEST!
OldieS
ADMIN

Çevrimdışı Çevrimdışı

Serkan

Site
« Yanıtla #19 : Mart 19, 2009, 10:05:28 ÖÖ »

Alıntı

...............Belki bahar aylarinda(Nisan/Mayis),  www.klasikoto.net olarak ve/veya gelmek isteyenlerden olusturulacak klasik otomobil grubu olarak,  Canakkale sehitlik Turu gezisi yaparak, hem guzel bir birliktelik olusturup, hem de gormemis arkadaslarimiz icin bir firsat yaratmis olabilir miyiz? diye dusunuyorum. Bu konuda fikirlerinizi almak isterim dogrusu..

Serdar 

Serdar selam,
Çanakkale turunu daha önce düşünmüştük ama henüz gerçekleşemedi,çok da iyi olur böyle bir organizasyon.
Tarihte belkide bir daha hiç rastlanamayacak böyle bir zaferin mimarlarını ziyaret edememek ayıbındanda kurtulmuş oluruz böylece.
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 12  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEĞİL,HAZ İÇİN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! İKOD Design by nar bilişim
Bu Sayfa 0.042 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu