Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 21, 2025, 05:54:22 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 12  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 18 MART ÇANAKKALE ZAFERÝ KUTLU OLSUN  (Okunma Says 44833 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
derinmavi
Gönül Gül

evrimd evrimd

Mesaj Says: 865

« Yantla #10 : Mart 18, 2009, 02:08:44 S »

Evet serdar bey ayný anda vermiþik linkleri..Saðlýk olsun hemen düzeltiyorum þimdi..
Ýyi çalýþmalar..
Kaytl

Yaþamýnýzdaki her sorun, içinde bir armaðan saklar.
whitecaprice
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 645

HAKAN KUÞÇU

« Yantla #11 : Mart 18, 2009, 02:39:06 S »

ÇANAKKALE GEÇÝLMEZ , TÜRK'E KEFEN BÝÇÝLMEZ !!
Kaytl
KEMAL

evrimd evrimd

Mesaj Says: 172

Kemal ÇOBANOÐLU

« Yantla #12 : Mart 18, 2009, 08:04:28 S »

bütün þehitlerimize allah rahmet eylesin þefaatlerine cümleyi nail etsin
gelcek nesillerinde bu þuurla yetiþmesini nasip etsin
Kaytl

haz için deðil hýz için
ozgur
Özgür Özbey

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1575

« Yantla #13 : Mart 18, 2009, 08:27:45 S »

allah rahmet eylesin nur içinde yatsýnlar
Kaytl
57ford
MODERATOR

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1280

SUAT BULUT

« Yantla #14 : Mart 18, 2009, 08:54:12 S »

þehitlerimize allah rahmet eylesin..
Kaytl

Suat BULUT
MrImpala64
Mustafa Temizsoy

evrimd evrimd

Mesaj Says: 111

« Yantla #15 : Mart 18, 2009, 09:47:03 S »

Canakkale Zaferi,Türk ün direnme gücünün, fedakarlik ruhunun ve Vatan severlik suurunun bir abidesidir.Sehit Atalarimizin Ruhlari Sadolsun,Allah gani rahmet eylesin.
Kaytl
hselcuk
Haþim Selçuk

evrimd evrimd

Mesaj Says: 611

BMW E21 323i, Dogleg, Recaro, Kamei, Kayseri..

« Yantla #16 : Mart 18, 2009, 11:15:35 S »

sanaldan ziyade gidip görmek lazým Serdar Abi, atalarýmýz nasýl tarih yazmýþlar oralarda. japonlar Hiroþima ve Nagazaki deki enkazlarý özellikle yeniden yapmýyorlar, gençleri kollarýndan tutup bakýn çalýþýp memleketinize faydalý insanlar olmazsanýz bu hale gelebiliriz diye motive ediyorlar. bizimde çanakkale gibi bir gerçeðimiz var bizim nesil ve çocuklarýmýz bu Çanakkale olayýný iyi kavramalýlar. hala gezerken topraðý deþeliyorsun kemikler çýkýveriyor. gerçekten herkesin gidip görmesi lazým. tavsiye ederim.
Kaytl

Eden bulur... hiç þüphe yok...
faydin3426

evrimd evrimd

Mesaj Says: 3

« Yantla #17 : Mart 19, 2009, 12:42:03 »

Kolaðasý (Ön Yüzbaþý) Bölük Komutaný - Mehmet TEVFÝK- 1881 Ýstanbul

Sebebi hayatým, feyz-ü refikim,

Sevgili babacýðým,valideciðim,

Arýburnu'nda ilk girdiðim müthiþ muharebede sað yanýmdan ve pantolonumdan kurþun geçti, hamdolsun kurtuldum.Fakat bundan sonra gireceðim muharebelerden kurtulacaðýmdan ümidim olmadýðýndan bir hatýra olmak üzere þu yazýlarýmý yazýyorum.

Hamdü senalar olsun Cenab-ý Hakk'a beni bu rütbeye kadar isal etti.Yine mukadderatý ilahiye olarak beni asker yaptý.Siz de ebeveynim olmak dolayýsýyla beni vatan ve millete hizmet etmek için ne suretle yetiþtirmek mümkün ise öylece yetiþtirdiniz.Sebeb-i Feyz-ü refikim ve hayatým oldunuz.Cenab-ý Hakk'a ve sizlere çok teþekkürler ederim.

Þimdiye kadar milletin bana verdiði parayý hak etmek zamanýdýr.Vazife-i mukaddese-i vataniyeyi ifaya cehdediyorum.Rütbe-iþehadete suudedersem Cenab-ý Hakk'ýnen sevimli kulu olduðuma kanaat edeceðim.Asker olduðum için bu her zaman bana pek yakýndýr,sevgili babacýðým ve valideciðim.Göz bebeðim olan zevcem Münevver ve oðlum Nezih'ciðimi evvele Cenab-ý Hakk'ýn saniyen sizin himayenize tevdi ediyorum.Onlar hakkýnda ne mümkün ise lütfen yapýnýz.

Oðlumun talim ve terbiyesine siz de refikamla birlikte lütfen sayediniz.Servetimizin olmadýðý malumdur.Mümkün olandan fazla birþeyi isteyemem,istesem de pek beyhudedir.Refikama hitaben yazdýðým matuf mektubu lütfen kendi eline veriniz.Fakat çok müteessir olacaktýr,o teessürü izale edecek vechile veriniz.Aðlayacak üzülecek tabi teselli ediniz.Mukadderat-ý ilahiye böyleymiþ.Malumat ve düyunatýn hakkýnda refikam mektubunda laf ettiðim deftere ehemmiyet veriniz.Münevver'in hafýzasýnda ve yahut kendi defterinde mukayyet düyunat da doðrudur.Münevver'e yazdýðým mektubum daha mufassaldýr.kendisinden sorunuz.

Sevgili baba ve valideciðim ,

Belki bilmeyerek size karþý birçok kusurlarda bulunmuþumdur.Beni affediniz,hakkýnýzý helal ediniz,ruhumu þadediniz,iþlerimizi tavsiyesinde refikama muavenet ediniz ve muin olunuz.
Sevgili Hemþirem Lütfiye'ciðim,

Bilirsiniz ki sizi çok severdim.Sizin için vesayemin yettiði nisbette ne yapmak lazýmsa yapmak isterdim.Belki size karþý da kusur etmiþimdir,beni affet ,mukadderatý ilahiye böyle imiþ hakkýný helal et ruhumu þadet , yengeniz Münevver hanýmla oðlum Nezih'e sen de yardým et , sizi de Cenab-ý Hakk'ýn lütuf ve himayesine tevdi ediyorum.

Ey akraba ve ehibba ve evda , cümlenize elveda , cümleniz hakkýnýzý helal ediniz.Bnim tarafýmdan cümlenize hakkým helal olsun.Elveda , elveda..Cümlenizi Cenab-ý Hakk'a tevdi ve emanet ediyorum..

Ebediyen Allah'a ýsmarladým.

Sevgili Babacýðým ve Valideciðim....

Oðlunuz Mehmet Tevfik

(Mehmet Tevfik , 2 Haziran 1915 günü yaralanmýþ ve Çanakkale Askeri Hastanesi'nde þehitlik rütbesine ulaþmýþtýr.)
Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #18 : Mart 19, 2009, 08:27:28 »

sanaldan ziyade gidip görmek lazým Serdar Abi, atalarýmýz nasýl tarih yazmýþlar oralarda. japonlar Hiroþima ve Nagazaki deki enkazlarý özellikle yeniden yapmýyorlar, gençleri kollarýndan tutup bakýn çalýþýp memleketinize faydalý insanlar olmazsanýz bu hale gelebiliriz diye motive ediyorlar. bizimde çanakkale gibi bir gerçeðimiz var bizim nesil ve çocuklarýmýz bu Çanakkale olayýný iyi kavramalýlar. hala gezerken topraðý deþeliyorsun kemikler çýkýveriyor. gerçekten herkesin gidip görmesi lazým. tavsiye ederim.

Gunaydin Hasim,

Soylediklerine birebir katiliyorum, Canakkale bizim  hayatimizda cok onemli bir yere sahip,ne yazik ki buyuklerimiz bu konuyu uzun sure hic gundeme almadilar, son senelerde bu konuda bir seyler yapilmaya calisiliyor.Okullar geziler duzenliyor, gencler ziyaret ediyorlar.Canakkale denilen yer Istanbul'a cok da uzak olmayan bir uzaklikta.Aramizda oraya hic gitmemis, yolu oralardan gecse bile; yoldan iceri sapip, sehitlikleri, siperleri, gezilecek/gorulecek  yerleri ziyaret etmemis,gitmemis bir suru arkadasimiz vardir. Ben bu konuda onlari cesaretlendirmek icin, "bari gitmediyseniz , hic olmazsa sanal olarak ziyaret edin, belki meraklanir, bir gun de gercekten gidersiniz " demek istedim.Haa tabi bu arada, "nasilsa sanal olarak gorduk, gitmeye ne gerek var" diye dusunenler de cikacaktir tabii..  Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Kissadan Hisse: Belki bahar aylarinda(Nisan/Mayis),  www.klasikoto.net olarak ve/veya gelmek isteyenlerden olusturulacak klasik otomobil grubu olarak,  Canakkale sehitlik Turu gezisi yaparak, hem guzel bir birliktelik olusturup, hem de gormemis arkadaslarimiz icin bir firsat yaratmis olabilir miyiz? diye dusunuyorum. Bu konuda fikirlerinizi almak isterim dogrusu..

Serdar
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
OldieS
ADMIN

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1372

Serkan

Site
« Yantla #19 : Mart 19, 2009, 10:05:28 »

Alnt

...............Belki bahar aylarinda(Nisan/Mayis),  www.klasikoto.net olarak ve/veya gelmek isteyenlerden olusturulacak klasik otomobil grubu olarak,  Canakkale sehitlik Turu gezisi yaparak, hem guzel bir birliktelik olusturup, hem de gormemis arkadaslarimiz icin bir firsat yaratmis olabilir miyiz? diye dusunuyorum. Bu konuda fikirlerinizi almak isterim dogrusu..

Serdar 

Serdar selam,
Çanakkale turunu daha önce düþünmüþtük ama henüz gerçekleþemedi,çok da iyi olur böyle bir organizasyon.
Tarihte belkide bir daha hiç rastlanamayacak böyle bir zaferin mimarlarýný ziyaret edememek ayýbýndanda kurtulmuþ oluruz böylece.
Kaytl
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 12  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.249 Saniyede 18 Sorgu ile Oluturuldu