Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 21, 2025, 06:44:42 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 1957 Chevrolet  (Okunma Says 7055 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
modifiyemre

evrimd evrimd

Mesaj Says: 21

Emre Kaan ÞAHAN

« : Mays 26, 2017, 09:31:34 S »

Deðerli abilerim merhabalar,

Okul bitti, meslek sahibi oldum. Biraz birikim yaptým.
Derken neden çalýþýyorum - niye yaþýyorum gibi sorgulamalar baþlýyor insanda bu dönemde.
Hayalleri geliyor aklýna insanýn.

Artýk benim de bir Bel-Air'im olmalý diye düþündüðüm bir zamanda, sahibindenden birkaç ilana denk geldim.
Baktýðým araçlarýn orjinalinin dýþýnda olduðu ve fazlasýyla masraflý olduðu dönüþlerini aldým.

Sizlerden iki ricam olacak.
Ýlki, en azýndan orijinalliðini kaybetmemiþ bir 1957'yi bütçeme uygun nasýl alabilirim, bakýmý nasýl olur, uzun yola çýkarsam ne tür sorunlar yaþarým ve böyle bir 57 ye maksimum 60 bin civarýna nasýl kavuþurum.

Ýkincisi de, önerdiðiniz daha az masraflý ve daha orijinal bir amerikan klasiði var mýdýr?

Mesela bir zamanlar klasiklere ilk adým için Nova'nýn iyi bir araç olduðu söyleniyordu fakat Novalar ve 75 ve sonrasý araçlar pek hoþuma gitmiyor.

Herkes yeni model bir araç alýp günlük kullanmam konusunda uyarýyor. Fakat sadece ihtiyaç için olduðunu düþünüyorum bu tip araçlarýn. Hiç bir zevki yok. Bana bu uyarýyý yapanlar klasiðin lüks olduðu kanýsýnda. Ben de güncel standart bir araç alýp bu zevki tadamamaktan çekiniyorum.

Yardýmcý olur musunuz bana bu konularda?
Kaytl

Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.068 Saniyede 18 Sorgu ile Oluturuldu