Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 01, 2026, 03:18:38 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1] 2 3 ... 10  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Yaþar BARIK-KAYSERÝ  (Okunma Says 50622 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
ÝKOD
YÖNETÝM

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4281

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN...

Site
« : Ocak 01, 2009, 10:28:21 S »

1983 ÜSKÜDAR DOÐUMLUYUM.KAYSERÝDE OTURUYORUM.ÝNGÝLÝZCE ÖÐRETMENÝYÝM.
BU HASTALIK BABAMDAN GEÇTÝ.
babam, dedem ve amcam kadiköy üsküdar hattýnda þofördü.dedemi hiç görmedim, hep chevroletin anýlarýyla büyüdüm.Babam 'FIRTINAydý '(Lakabý) hiçbir araba sýr saklayamazdý onun yanýnda. Hepsinin dilinden anlar, kanat takar uçururdu.Babamla bir impala alacaktýk hep bunun hayalini kuruyordum taki 27/02/2006 tarihine kadar.Bu tarihte babamý ''impalalarýn ustasýný'' kaybettim.þimdi onlarýn anýsýna bir impala alacaðým ve 'Fýrtýna'nýn efsanesini yaþatacaðým' huzur içinde yat FIRTINA Seni asla unutmayacaðým............

Son Of Storm
Kaytl

SonOFStorm

evrimd evrimd

Mesaj Says: 301

YAÞAR BARIK / KAYSERÝ

« Yantla #1 : Mays 18, 2009, 02:53:42 S »

ben yasar abilerim yeni sitemiz hayýrlý olsun baya güzel olmus. ama eski þifre ile giremedim siteye yeni bir nick aldým bundan sonra sonofstorm nick ile aranýzdayým.kýsa dönem askerliðimizi bitirdik her nekadar 5 ay bile olsa sizlerden uzak kalmak cooook kötü bir duygu. ama saolsun zeynel abi carsý iznimde bu özlemimi giderdi ve sanayide murat usta ile tanýstýrdý ve bir kac klasikle özlemimizi giderdik:D  kendisine huzurunuzda tekrar tesekkür ediyorum.

eeeeeee artýk oðlumuz askerliðinide yaptýgýna göre kayseriye bi gelin (63 impala) bulmak sart oldu:))))
Kaytl

SON OF STORM
chevrolet60
Tayfun AKGÜN
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4012

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

« Yantla #2 : Mays 18, 2009, 03:31:33 S »

Oþþþgeldiiin beyaa kardeþim benim ne de özlettin var ya kendini, hakikaten artýk oðlumuza bir gelin bulmak þart olmuþtur, bulacaðýz sen merak etme.
Kaytl

Cezam müebbet aþk, tek sorun Impalasýzlýk...
umut
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1725

Lacivert Olmadan Sarý Sevilmez...

« Yantla #3 : Mays 18, 2009, 03:49:00 S »

Yaþar hoþgeldin , geçen hafta Tayfun'la konuþtuk senin 63 almana inan biz de çok sevineceðiz. Hatta sana uygun bi gelin adayý var , eðer alan olmadýysa onu alalalým sana.
Kaytl

Bir daha gel, gel Samsun' dan
SonOFStorm

evrimd evrimd

YAÞAR BARIK / KAYSERÝ

« Yantla #4 : Mays 19, 2009, 01:01:25 »

evet umut abi tayfun bahsetti benimde aklýma yattý bi bakalým olmazstesekkür ederim hakan abi.insallah bu sefer görsmek kýsmet olur bekliyorum kayseriye. tayfunum kardesim sanada tesekkðürler inan bende cook özlemiþþim o yüzden hergün seni arayýp duruyomm:D
Kaytl

SON OF STORM
hselcuk
Haþim Selçuk

evrimd evrimd

Mesaj Says: 611

BMW E21 323i, Dogleg, Recaro, Kamei, Kayseri..

« Yantla #5 : Mays 19, 2009, 06:20:43 S »

hoþgeldin fýrtýna, çok yaþa...
Kaytl

Eden bulur... hiç þüphe yok...
SonOFStorm

evrimd evrimd

YAÞAR BARIK / KAYSERÝ

« Yantla #6 : Mays 20, 2009, 02:08:51 »

hosbulduk hasim abi tesekkür ederim. bu seneki organizasyonda elimden ne gelirse yapmaya hazýrým:
Kaytl

SON OF STORM
SonOFStorm

evrimd evrimd

YAÞAR BARIK / KAYSERÝ

« Yantla #7 : Temmuz 12, 2009, 11:44:40 »

Bir hasta daha iyileþme sürecine girdi Kahkaha

Önce bir Moda turu

6 temmuz pazartesi sabahý 4 te yola çýktýk ve ardýndan sorunlar ufaktan baþladý, Ýzmit'te lastik patlattýk ders 1 lastik nasýl deðiþtirilir

Ýlk patlama nazar dedik yaþýna verdik yaptýrýp yola çýktýk ki daha diðer lastiðin patladýðý yeri geçemeden bu seferde sað arka lastik patladý, bu macera biraz yorucu olmaya baþladý

Ýkinci lastikçi ziyareti

Sonra anladýk ki bu 60 bu lastiklerle gitmeyecek ve Ýzmit'te lastik arayýþýna baþladýk, fakat bulabildiðimiz tek lastik bize uymadý her yönden (maddi manevi )

Anladýk ki Kayseri'ye sürerek gidemeyeceðiz, 60'ý Ýzmitte býrakýp Ýstanbul'a döndük ve çözüm yolu ararken sonra bir telefonla Fuat abim iþimizi halletti ve çekiciyle Ýzmit'ten Kayseriye doðru yola çýktýk

60 çekici içinde biz 60'ýn içinde kayseri'ye doðru uzun bir yola çýktýk

kayseri'ye vardýk biraz dolandýk lastiðimiz tekrar patladý neden acaba? Yeniden çaresiz bir þekilde otururken imdadýmýza Fuat abim yetiþti 4 lastik ve jant ondan, 4 lastik ve jant Tolga arkadaþýmdan elimizde 8 lastik onlarý birbirine kombinasyonladýk ve kullanýlýr hale getirip 60'ýma taktýrdým

Bütün yokluklara raðmen bu aþký yaþamak çok güzel, çelik cantlada olsa parayý bulana kadar böyle gezeceðiz (zaten gerçek Amerikancý çelik cantla gezer ) Çok þükür sorunumuz yok geziyoruz ve bu anlarý fotoðraflarla ölümsüzleþtirmeye çalýþýyoruz, bizden yardýmlarýný esirgemeyen herkese teþekkür ederiz Allah herkese gönlündekini nasip etsin...

Kaytl

SON OF STORM
derinmavi
Gönül Gül

evrimd evrimd

Mesaj Says: 865

« Yantla #8 : Temmuz 12, 2009, 12:23:35 S »

Hadi bakalým hayýrlý uðurlu olsun yaþar arkadaþým mevlam yardým eder hiç üzülme herþey olur yavaþ yavaþ artýk araban gözünün önünde ne istersen zamanla yaparsýn içine sine sine keyfini çýkartarak önemli olanda bu zaten.Keyifle herþeyi ile ilgilenmek.Güle güle saðlýklý,sýhatlý uzun ve mutlu günlerde kullanmak nasip olsun..
Kaytl

Yaþamýnýzdaki her sorun, içinde bir armaðan saklar.
chevrolet60
Tayfun AKGÜN
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4012

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

« Yantla #9 : Temmuz 12, 2009, 12:24:21 S »

Oooo kardeþim Impala SLX 3.8 i.e. olmuþ harika valla
Kaytl

Cezam müebbet aþk, tek sorun Impalasýzlýk...
Sayfa: [1] 2 3 ... 10  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.031 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu