Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Austos 15, 2026, 03:24:03

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 2 3 [Hepsi]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Trabant 601 Aranýyor.....  (Okunma Says 14171 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
hardtop_fatih
Ziyareti
« : Ocak 01, 2015, 03:15:40 S »

Orjinal kondüsyonunu koruyan emek sevgiye muhtaç bir Trabbi arýyorum.. 600 cc 2 zamanlý 4 ileri 28beygir bir araç..Old School tadýnda revizyonlayýp binmek niyetim.Çevrenizde görür veya duyarsanýz beni bilgilendirirseniz sevinirim..Dostlar teþekkürler..(sahibinden com ilanlarýný inceledim)

Kaytl
hardtop_fatih
Ziyareti
« Yantla #1 : Ocak 05, 2015, 12:18:19 S »

Aranan kan bulundu tþkler.. 85 model çok azkmde Konya'da buldum ilk sahibinden þimdi yaþlý amcamýzý ikna çalýþmalarý devam ediyor..(80 küsür kiþi bakmýþ hiçbirinde týk yok) Hayalet bir forum haline geldi burasý nedense....
Kaytl
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #2 : Ocak 05, 2015, 06:54:24 S »

.....(80 küsür kiþi bakmýþ hiçbirinde týk yok) Hayalet bir forum haline geldi burasý nedense....

Fatih izleyen olmuþtur ama aradýðýn Trabant'a rastlayan olmamýþtýr, eminim.
Yoksa geçen günlerde 2002 BMW arayan arkadaþ için aradýðý arabaya istinaden çok örnekler sunuldu.

Forumda bir durgunluk ve daha doðrusu paylaþým eksikliði var, bu sadece burada deðil hayatýn her evresinde gerek iþ ortamýnda gerekse baþka durumlarda hazýra konmak millet olarak kanýmýzda var.

Normalde bir birliktelik içinde hiç bir þeyde olmayýpta herþeyin içinde olan çok insan gördüm ben.
Anlayacaðýn sebep budur baþka bir þey deðil.
Kaytl
57erol
H-QP 57 GURBET DE YABANCI MEMLEKET TE ALMANCI

evrimd evrimd

Mesaj Says: 5728

« Yantla #3 : Ocak 05, 2015, 07:03:47 S »

Alman Tri Chevy Forum'da günde 300 kiþiye kadar bakan oluyor ama hiç yorum yapan yok. Bunlarda deðiþik tuhaf insanlar.
Kaytl

chEROLet
kerempaf
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 852

Kerem PAFLAKOÐLU

« Yantla #4 : Ocak 05, 2015, 09:44:55 S »

Arkadaþlar ben bir araba biliyorum ama gidip resmini çekemedim kýrmýzý station uzun zamandýr yatýyor.
Ilk fýrsatta resimlerini paylaþýrým.
Kaytl

Kerem PAFLAKOÐLU
mustang_tutkusu

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1097

Bayram

« Yantla #5 : Ocak 06, 2015, 08:15:55 »

Inþallah adamý ikna eder ve alýrsýnýz
Nereden esti bu araba böyle
Bende birkaç gün önce Sahibinden sitesinde gördüm bi tane Gözüme minik tatlý bir 57 gibi geldi belki detayda benzemiyor olabilir ama bana öyle anýmsattý
Gönlüne gore olsun inþallah
Kaytl

nasib eylemezse MÂBUD neylesin sultan mahmut
hardtop_fatih
Ziyareti
« Yantla #6 : Ocak 07, 2015, 12:33:40 »

Çok saðolun dostlar..Valla bana önü mk1 ford transiti anýmsatýyor,arkasýda 57yi deðiþiklik olsun istedim Kült bir otomobil aslýnda çok hastasý var Almanya'da..Konya'daki amca felaket diretiyor eski kafayada laf anlatmak zor.. Sustum  Balýkesirde buldum bir tane ama daha orjinalini bulurum sanýyorum..
Bekliyorum Kerem abi..

Kaytl
mustang_tutkusu

evrimd evrimd

Bayram

« Yantla #7 : Ocak 07, 2015, 09:42:41 »

Stop farlarý yerli bir arabaya mi ait  Ney Masum
Kaytl

impalas
Bekir Ulaþ KILIÇ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 106

« Yantla #8 : Ocak 07, 2015, 11:56:24 »

Eski Ford Transit minübüslerin stoplarýna benzettim ama ....
Kaytl
1960impala
ALAATTÝN ABANOZ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 7016

61 AL 210 / TRABZON

« Yantla #9 : Ocak 07, 2015, 12:29:39 S »

Akdeniz  tipi   Anadol  ve  transit  minibüslerde  kullanýldý
Kaytl
57erol

evrimd evrimd

« Yantla #10 : Ocak 07, 2015, 02:23:39 S »

Trabantlarýn en son çýkan modellerinde VW Polo motoru vardý ondan bulursan güzel olur
En Son Partisini Türkiye'ye yollamýþdýlar onlarda bir takýntý olmuþtu gümrükte hepsi duruyorlardý. Googleden sormak lazým.
Kaytl

chEROLet
hardtop_fatih
Ziyareti
« Yantla #11 : Ocak 07, 2015, 04:20:58 S »

Aynen Erol aðabey..90larda 1.1 polo motoru konmuþ..Kasa hiç deðiþmeden 3milyon satmýþ..Wv fabrikayý almasýyla birlikte üretim durdurulmuþ bir nevi kangren gibi..Büyük balýk küçük balýðý yutmuþ anlayacaðýn.. Sustum Ben özellikle 600cc 2 zamanlý olmasý tercihim sesi çok güzel çift jawalar gibi tin tin sayýyor...

http://www.youtube.com/watch?v=82L2BedOY_s

Kaytl
ibrahim_S

evrimd evrimd

Mesaj Says: 389

« Yantla #12 : Ocak 08, 2015, 09:28:41 S »

Fatih Trakya bölgesinde özellikle Tekirdað-Çorlu'da ve bir de Bursa'da bulma ihtimalin çok yüksek.bu araçlarýn ülkemizde bulunanlarýnýn tamamýna yakýný 1990'larda bulgar zulmünden kaçarak ülkemize gelen soydaþlar tarafýndan sokulmuþtur.Hatta 5-6 sene evveline kadar buralarda yürüyen 8-10 tane kadar trabant 601 hatýrlýyorum.Fazla gezemiyorum ama bu iþ için aklýmdasýn.
Kaytl
57erol

evrimd evrimd

« Yantla #13 : Ocak 08, 2015, 10:43:34 S »

1991 senesinde 444 tane Trabant (Almanya'da Trabbi diyorlar) Last Edition üretmiþler bunlarýn kaç tane olduðu bilinmiyor 100 tanesi tahmin ediliyor  bir Türk iþ adamý alýp Tren ile Polanya'dan Türkiye'ye Mersin'e gümrük serbest bölgeye yolluyor ve gümrükte takýlýyorlar Ýþ Adamý'da iflas ediyor 1994-95 senesine kadar gümrükte duruyorlar ve Trabant Fabrikasý tarafýndan Türk Bürokatlarla uzun uðraþlardan sonra Almanya'ya Gemi ile geri getirilip satýlýyorlar.
Kaytl

chEROLet
hardtop_fatih
Ziyareti
« Yantla #14 : Ocak 08, 2015, 11:58:58 S »

Fatih Trakya bölgesinde özellikle Tekirdað-Çorlu'da ve bir de Bursa'da bulma ihtimalin çok yüksek.bu araçlarýn ülkemizde bulunanlarýnýn tamamýna yakýný 1990'larda bulgar zulmünden kaçarak ülkemize gelen soydaþlar tarafýndan sokulmuþtur.Hatta 5-6 sene evveline kadar buralarda yürüyen 8-10 tane kadar trabant 601 hatýrlýyorum.Fazla gezemiyorum ama bu iþ için aklýmdasýn.
Teþekkür ederim üstadým..Saðolasýn.

1991 senesinde 444 tane Trabant (Almanya'da Trabbi diyorlar) Last Edition üretmiþler bunlarýn kaç tane olduðu bilinmiyor 100 tanesi tahmin ediliyor  bir Türk iþ adamý alýp Tren ile Polanya'dan Türkiye'ye Mersin'e gümrük serbest bölgeye yolluyor ve gümrükte takýlýyorlar Ýþ Adamý'da iflas ediyor 1994-95 senesine kadar gümrükte duruyorlar ve Trabant Fabrikasý tarafýndan Türk Bürokatlarla uzun uðraþlardan sonra Almanya'ya Gemi ile geri getirilip satýlýyorlar.
Dönemin otomotiv devimi diyelim devesimi diyelim.. Sustum Tofaþ iç piyasaya sokmak istememiþ..Bürokrasi engelleri sonucu 444 araç geri gitmiþ...Þimdi kötümü olurdu fan club tadýnda bir araya gelen bir platformda olabilirdi ülkemizde...Gerçekten üzüldüm yani..

Saðdan soldan bir kaç Trabi manzaralarý;

Hep atýlya bunlarýn kaderimi arkadaþ.....
Kaytl
mustang_tutkusu

evrimd evrimd

Bayram

« Yantla #15 : Ocak 09, 2015, 09:23:14 »

Bu memleketin otomobil konusunda ilerleyememesinin sebeplerininden bir taneside
Süphesiz koç grubudur
Gecmiþde Anadol sonrasinda tofas ile ne entrikalar ne dolaplar çevrilmiþ
Anadol ve tofasin Üretildiði yýllardaki ithalat yasaklarý gümrük mevzuatlarý askeri vesayet vs vs.
Millete ÇÖP arabalarý dünya paralara sattýlar
Neyse konuyu daðýtmadan
Fatih kardeþimin affýna sýðýnarak diyorum
Kaytl

hardtop_fatih
Ziyareti
« Yantla #16 : Ocak 11, 2015, 06:21:40 S »

Millete ÇÖP arabalarý dünya paralara sattýlar
Fatih kardeþimin affýna sýðýnarak diyorum
+100 puan mutabýkýz abim.

Konu günceldir..Halen arýyorum..
Kaytl
ibrahim_S

evrimd evrimd

Mesaj Says: 389

« Yantla #17 : Ocak 11, 2015, 09:16:17 S »

sondan bir önceki resimde arka camda satýlýk yazýyor.
Kaytl
mustang_tutkusu

evrimd evrimd

Bayram

« Yantla #18 : Ocak 12, 2015, 09:41:28 »

Vay gözünüzden kaçmamýþ
Fotograf yaklaþtýrýlýnca numara okunuyor
Fatih þansýný dene
Kaytl

hardtop_fatih
Ziyareti
« Yantla #19 : Ocak 12, 2015, 06:06:09 S »

Evet o aracýn sahibi ile istiþarelerimiz devam ediyor..Çürükler temizlenip plastidip uygulatmýþ yeni rengi ruhsata iþletip muayeneye giricem dedi..Yeni aksesuarlar getirtiyormuþ Bulgaristan'dan..Bittikten sonra tekrar görüþeceðiz.
Þuanki hali;

Kaytl
fakioglu
fakioglu

evrimd evrimd

Mesaj Says: 883

ÝSMAÝl , EMRE / AKSARAY

« Yantla #20 : Ocak 12, 2015, 08:53:30 S »

trabantlar polonyada da bir zamanlar cok meshurdu  su anda hala orjinal olanlari bulmak mumkun.
   polonyaya ilk geldigim zamanlarda caddelerde cok geziyordu  .cok degisik bir motor sesi var..
   iki zamanli bir motora sahip ve benzin yag karisimi yakit kullaniyorlardi.

enteresan bir montajlama sekli  

https://www.youtube.com/watch?v=DuD6W5TmIG0

http://otomoto.pl/trabant-601-600-C34604806.html

https://www.youtube.com/watch?v=0JRSOdRq5rM

Kaytl

fakioglu
hardtop_fatih
Ziyareti
« Yantla #21 : Ocak 19, 2015, 02:51:55 S »

Kafamdaki projeyi hayata geçirmiþler bile   57 Chevy benzetmesi
Kaytl
erhanates964
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 157

Erhan ATEÞ / SAKARYA

« Yantla #22 : Ocak 24, 2015, 11:54:33 S »

Fatih aradýðýn arabadan  bizim burada bir tane var ama toparlak gerekiyor istersen bakarým selamlar 05374107732
Kaytl
hardtop_fatih
Ziyareti
« Yantla #23 : Ocak 25, 2015, 02:58:56 S »

Fatih aradýðýn arabadan  bizim burada bir tane var ama toparlak gerekiyor istersen bakarým selamlar 05374107732

AleykümSelam saðol Erhan abi...Çok bitik durumda ise yedek parça niyetinede alabilirim.Akþam telde görüþelim arayacaðým..Tþkler..
Kaytl
Sayfa: 1 2 3 [Hepsi]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.034 Saniyede 27 Sorgu ile Oluturuldu