Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Nisan 30, 2026, 01:21:14

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Bu Arabayý Getirtebilirmiyiz Ne Kadar Mal Olabilir  (Okunma Says 10989 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
barbarossa

evrimd evrimd

Mesaj Says: 461

Veli Talha OÐUZ / Ýst. / 1963 Rekord

« Yantla #10 : Aralk 16, 2013, 11:35:36 »

peki benim soracaðým bir þey var ya ab ye girersek ne olacak o zamanda gümrük almaya devam edecekler mi böyle bildiðim kadarýyla ab ülkelerinde kendi aralarýnda alýþveriþ oluyor hatta þu an tam hatýrlamýyorum o yüzden isim vermeyeceðim ama bir üke deki insanlar araç piyasasý daha ucuz olduðu için araçlarýný hep komþu ülkeden alýyorlarmýþ. tv de gördüm ama dediðim gibi isimleri hatýrlamýyorum.
Kaytl
mustang_tutkusu

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1097

Bayram

« Yantla #11 : Aralk 16, 2013, 06:48:22 S »

vizesiz giriþ çýkýþ izni olacak gibi
Bu gümrük kurallarýný ve uygulamalarýný  etkilemez en azýndan þimdilik :/
Kaytl

nasib eylemezse MÂBUD neylesin sultan mahmut
alptuna
alptuna

evrimd evrimd

Mesaj Says: 920

Ýbrahim Fakioglu

« Yantla #12 : Aralk 17, 2013, 08:04:22 »

Ufak bir miktarda Gümrük aliniyor bildigim kadariyla
Kaytl
Chevy Salih
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1004

Salih Tufan / Almanya

« Yantla #13 : Aralk 17, 2013, 11:48:09 S »

Ufak bir miktarda Gümrük aliniyor bildigim kadariyla

Arkadaslar, AB ülkesinden bir baska AB ülkesine Arabayi getirdiginiz zaman hicbir Gümrük veya Vergisi yoktur, anca Araba'nin yeni ülkesinde TÜV'e girmeniz gerekiyor ve yeni Trafik kayitlari Ruhsat falan derken birde Kalsik Arac sinifina alinmasi icin Almanya'da su an 400€ civarinda ödeniyor. Ben benim 57 icin'de öyle ödedim ve gecenlerde bir Arkadasa Fransa'dan aldigimiz 64'de de aynisini ödedik, Bilgilerinize  
Kaytl

cengizarsay
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 565

« Yantla #14 : Aralk 18, 2013, 10:52:37 S »

Arkadaþlar,

Aslýnda bizde de vergi yok, ama bakanlýk bürokratlarý yetki aþýmýnda bulunup garip uygulamalar yaratýp bizi vergiliyorlar. Lütfen federasyonun ekteki raporunu okuyun. Þu bizim sorunumuz aslýnda memleketteki birçok hukuksuzluðun küçük bir modeli. Hukuk herkese lazým, bize de lazým þimdi ama iþleyen hukuk lazým. Hukuk iþlese, bakanlýk bürokratý yetkisini aþarsa ceza alsa, birileri tarafýndan yedirilmeme konusu yapýlmasa herþey yoluna oturacak. Federasyon bu konuda uðraþ veriyor ama mehter takýmý gibiyiz. Güçlenmemiz lazým, bu nedenle Anadolu illerinin örgütlenerek üyemiz olmasý çok önemli. Ankara'ya gittiðimiz zaman ülke çapýnda olduðumuzu vurgulayabilmemiz lazým. Kýsmetse yakýnda Çukurova üyemiz olacak, arkasýndan Bodrum Vos Vos geliyor, 15 üyeye yaklaþýyoruz. Konya ve Kayseri bizim için çok önemli, ilk fýrsatta dernekleþmelerini diliyorum.

Ýthalatla ilgili bilgilendirme yazýsý: http://antikaoto.org/download/raporlar/ANTIKA_OTOMOBIL_ITHALAT_SORUNU-OZET_II-1.pdf
Kaytl

Cengiz Arsay
gencer142

evrimd evrimd

Mesaj Says: 75

« Yantla #15 : Mays 07, 2014, 08:27:38 »

omurgasýný derneklerin oluþturduðu federasyonun amaç ve faaliyetlerini caný gönülden takip ediyor ve destekliyoruz gecesini gündüzünü bu iþe harcayýp kendi þirketlerinin iþini 2.ci plana atan klasik otomobil sevdalýsý gönüllüsü insanlarla gurur duymamak elde deðil, bu çabalarla gün gelicek bunlarda aþýlýcak inþallah ve türkiyenin bir klasik otomobil tarihi varsa iþte o tarih bu yolda canla baþla mesai harcayan gönüllüleri yazýcaktýr muhakkak iþin temelinde yatan bugün kedimize zor hale geleni ilerisi için çocuklarýmýz için zor olmaktan çýkarmak bence o yüzden herkes ya benim yaptýðýmdan ne olucak dememeli bir insana bile bu sevgiyi aþýlayabilirsek ne mutlu bize 
Kaytl
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.023 Saniyede 18 Sorgu ile Oluturuldu