Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Nisan 29, 2026, 06:56:46

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 [2] 3 4  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: KÝRALIK KLASÝKLERÝN DÝKKATÝNE ÖNEMLE DUYURULUR  (Okunma Says 17378 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
chevrolet60
Tayfun AKGÜN
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4012

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

« Yantla #10 : Kasm 26, 2012, 11:43:45 S »

Aktuð Bey, tekrardan geçmiþ olsun, esareti daha ne kadar sürecek acaba?
Kaytl

Cezam müebbet aþk, tek sorun Impalasýzlýk...
aziz
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 313

« Yantla #11 : Kasm 27, 2012, 12:28:14 »

Bütün arkadaþlar benim taksici oldugumu bilir geçenlerde bir taksici arkadaþým fýndýkzadeden taksisiyle Taksim'e dolmuþ yapmýþ 4 kiþi almýþ aldýðý bir yolcu polismiþ vede arabayý taksi olduðu halde korsandan baðlamýþ vede 2 binliradan fazla ceza kesmiþler arabayýda 2 aydýr baðlý gerekçede ayrý ayrý müþteriden para almak haksýz kazanç göstermiþ korsandan ticari pýlakayý baðlamýþlar arkadaþlar paylaþmak istedim
Kaytl
CEMÝLÇELÝK

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4821

« Yantla #12 : Kasm 27, 2012, 12:33:09 »

ÝÞÝN CIVIÐI ÇIKMIÞ AZÝZ ESKÝDEN BÖYLE BÝRÞEY YOKTU HAÞÝM ÝSCANDAN 4 KÝÞÝLÝK DOLMUÞ ÜCRETÝYLE YOLCU ALIRDIM SABAHLARI TAKSÝME KADAR  AMA BÖYLESÝNE SIKINTI YOKTU  BURASI TC HERÞEY OLUR 
Kaytl
simar

evrimd evrimd

Mesaj Says: 328

« Yantla #13 : Kasm 27, 2012, 01:00:32 »

GEÇMÝÞ  OLSUN  ARKADAÞLAR
Kaytl
impala

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1233

Mustafa/ALMANYA

« Yantla #14 : Kasm 27, 2012, 05:00:14 »

bence devletimiz hakli özel sünnet veya özel dügün plakasi alsinlar bencede dernek kurup resmilessinler istanbulda plaka iyi para yapiyor para kazanirken iyidi bence .. Ney Ney Ney Ney
Kaytl
CEMÝLÇELÝK

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4821

« Yantla #15 : Kasm 27, 2012, 10:46:41 »

GÜLME KOMÞUNA GELÝR BÝR GÜN BAÞINA BAÞKA BÝRÞEYLER DEVLETÝNDEN YANA   VATAN SEVGÝSÝ BAÞKA BÝRÞEYDÝR

Kaytl
olds88
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 149

Aktuð Çeltek

« Yantla #16 : Kasm 27, 2012, 10:49:47 »

tüm geçmiþ olsun dilekleri için teþekkür ederim.aracýn yediemin otoparkýnda baðlý kalmasý süresi 60 gündür,cezasý 1.950tl dir.cezanýn iptali için mahkemeye baþvurdum kazansam bile otopark ücreti olan 600tl ödemem gerekecek.ayrýca sürücü,ruhsat sahibi deðilse sürücüyede 1.950tl ceza kesiliyor.
Kaytl
Hikmet

evrimd evrimd

Mesaj Says: 812

« Yantla #17 : Kasm 27, 2012, 12:50:09 S »

bence devletimiz hakli özel sünnet veya özel dügün plakasi alsinlar bencede dernek kurup resmilessinler istanbulda plaka iyi para yapiyor para kazanirken iyidi bence .. Ney Ney Ney Ney

Mustafa bey hangi haktan bahsediyorsunuz. Þu anda Türkiye de herhangi bir yakýnýnýz, akrabanýz sizden klasik otonuzun düðün arabasý olmasýný isterse ve sizde hiçbir ücret istemeden bunu kabul etseniz bile suçlu sayýlýyorsunuz. Bu mu hak...
  Bu iþi tamamen ticari amaçla yapan ve bu iþten para kazanan insanlar için belki söyledikleriniz düþünülebilir, ancak madem bir kanun çýkartýlýyor ak ile karanýn iyice ayýrt edilmesi lazým. Yaptým oldu demekle bu iþ olmaz.Devlet nerdeyse yýlda birkaç kez trafiðe çýkan arabalarýmýzdan çatýr çatýr vergi almasýný biliyor. Ancak özel bir günümüzde bu arabayý kullanýnca (ücretsiz) hop gel bakalým diyor. Bu mu hak...
Kaytl
impala

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1233

Mustafa/ALMANYA

« Yantla #18 : Kasm 27, 2012, 03:40:03 S »

tüm geçmiþ olsun dilekleri için teþekkür ederim.aracýn yediemin otoparkýnda baðlý kalmasý süresi 60 gündür,cezasý 1.950tl dir.cezanýn iptali için mahkemeye baþvurdum kazansam bile otopark ücreti olan 600tl ödemem gerekecek.ayrýca sürücü,ruhsat sahibi deðilse sürücüyede 1.950tl ceza kesiliyor.

arkadas ne güzel yazmis ..

almanyada bile para aldiginiz takdirde ispatlanirsa klasik plakasi elinizden aliniyor ve vergi kacakciligina  giriyor .. devletin kestigi parmak acimaz arkadasa gecmis olsun belkide para almamisdir ..

Kaytl
olds88
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 149

Aktuð Çeltek

« Yantla #19 : Kasm 27, 2012, 06:49:29 S »

Mahkemeye yaptýðým savunmayý hazýrlayan avukat arkadaþta bana iki ayrý hikaye anlattý.

Yaklaþýk iki ay önce avukat beyin istanbuldaki amcasý vefat ediyor ve samsundaki akrabalarýda uçakla taziyeye geliyorlar.Avukatda kalabalýk gelen akrabalarýný Atatürk hava limanýndan almak üzere arkadaþýnýn WV minibüsünü alarak hava limanýna gidiyor.Akrabalarýný alarak 30 metre gidip memur durduruyor.Bir saatde kendilerini zor ifade ediyorlar.Memur çapraz sorgu yaparak olayýn gerçek olduðunu anlýyor ve yol veriyor.

Avukat beyin arkadaþý eþini hava limanýna býrakmak için evden çýkýyorlar,çýkmadan önce evde ufak tartýþma oluyor bayanda eþine kýzýp arka koltuða oturuyor.Eþi tam arabadan inerken memur geliyor.malum meseleyi anlatýp suçlamayý yapýyor.Arkadaþta gerekli açýklamalarý yapýyor.Memurda soruyor neden eþin arkada oturuyor.ARTIK ANLAYANA.

Kamusal sistemimizin her alanýnda olduðu gibi bu konunda her çýkan yeni yapýlandýrma hemen arkasýndan ciddi maðduriyet yaratmýþtýr.Sadece klasikler deðil,limuzinler,transfer yapan vip araçlar.Üsküdarlý kazýmdan duydum,coca-cola ceo su Muhtar Kent ide arabadan indirmiþler.

Baþbakanýmýza taksicilerden haklý olarak yapýlan yoðun propaganda aciliyetden olsa gerek geniþ açýlýmlý bir karar cýkardý.Klasiklerin kiralama koþullarýný hazýrlamadan cezalar kesilmeye baþlandý.Bugün bile klasiklerde resmi kiralama yapmak isteseniz karþýnýzda ne evrak,ne kurum var.

Mustafa bey T.C nin þartlarýný baþka ülkelerle karýþtýrmayalým lütfen.Bizler burda resmi iþ yapmakta bile ciddi sorunlar yaþýyoruz.

Ayrýca cezanýn kesiliþ þeklide gayri ahlaki ve tanýdýðýmýz savcýdan öðrendiðimize göre yasal deðil.Telefonla randevu ver,buluþ,para alma ceza kes.Yurdum iþi.
Kaytl
Sayfa: 1 [2] 3 4  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.028 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu