Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 01:59:08 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 92 Caprice Classic beyin okuyucu yer tavsiyesine ihtiyacým var,  (Okunma Says 4436 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
haldic

evrimd evrimd

Mesaj Says: 61

« : Haziran 14, 2012, 11:04:54 »

Merhaba arkadaþlar, benim 92 caprice'in ABS uyarý ýþýðý yanýyor. arýzalý sensör veya baþka ne arýzalý ise aracýn beynindeki kayýtlara bakarak sorunu çözmem gerekiyor. Ist-anadolu yakasýnda bana yardýmcý olabiliecek bir yer biliyormusunuz?
desteðinizi rica ediyorum.
5337789961 veya hakan_aldic@hotmail.com
Kaytl
chevrolet60
Tayfun AKGÜN
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4012

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

« Yantla #1 : Haziran 14, 2012, 11:12:13 »

Buna en iyi yanýt birazdan gelecektir Hakan abi
Kaytl

Cezam müebbet aþk, tek sorun Impalasýzlýk...
57erol
H-QP 57 GURBET DE YABANCI MEMLEKET TE ALMANCI

evrimd evrimd

Mesaj Says: 5728

« Yantla #2 : Haziran 14, 2012, 07:42:08 S »

Fren lambalarinin salteri bozuk olabilir,yeri fren pedalinin ustunde olmasi lazim
Kaytl

chEROLet
haldic

evrimd evrimd

« Yantla #3 : Haziran 15, 2012, 04:39:41 S »

Fren þalteri ile ne alakasý olabilir diye formlarada baktým ama sizin bahsettiðiniz sorun yok araçta, kontrol ettim normal çalýþýyor.
Öneriniz için teþekkürler
Kaytl
umut
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1725

Lacivert Olmadan Sarý Sevilmez...

« Yantla #4 : Haziran 15, 2012, 05:51:25 S »

Hakan Abi,
"Service Engine" lambasý da yanýyor mu hiç? Yani telefonda da dedim ya motor düzensiz ya da düþük devirde çalýþýyorsa bilgisayar ABS'yi devreden çýkarýyor ve ABS lambasý yanýyor. Bence sende (LPG nedeniyle) motorun çalýþma düzeninde bir sýkýntý olablir.
Kaytl

Bir daha gel, gel Samsun' dan
57erol

evrimd evrimd

« Yantla #5 : Haziran 15, 2012, 06:07:55 S »

Fren þalteri ile ne alakasý olabilir diye formlarada baktým ama sizin bahsettiðiniz sorun yok araçta, kontrol ettim normal çalýþýyor.
Öneriniz için teþekkürler
Cogu avrupa arabalarda fren salteri bozuldugu zaman ABS lambasi yaniyor fakat fren lambalari normal calisiyor yada bazilarinda devamli yaniyor herhalde ABS ile baglantisi salterden bir Impuls aliyor ABS
Kaytl

chEROLet
haldic

evrimd evrimd

« Yantla #6 : Haziran 16, 2012, 12:03:59 S »

Umut dediðin gibi dün 30 km civarý benzinle dolaþtým, arada stop edip tekrar resetledim ancak herseferinde yandý,
Bu konuda uzman bir servis veya kiþi bulmam gerekiyor,

Erol bey merhaba,
bugün fýrsat bulursam dediðiniz switch'i söküp o þekilde kontrol edeceðim,
yardýmlarýnýz için teþekkürler
Kaytl
cutlass

evrimd evrimd

Mesaj Says: 43

« Yantla #7 : Haziran 16, 2012, 03:33:27 S »

Ýlk olarak tekerlek rulmanlarýnýn üzerinde abs diþlileri vardýr,onlarýn aralarýnda pislik ve çamur olup olmadýðýný kontrol edin eðer pisse ufak tel fýrça ile temizleyin.Daha sonra diþlilerin karþýsýnda okuyucular vardýr onlarýda temizleyin.Okuyucu kablo soketleri çýkýk,oksitli olabilir onlarý kontrol edin.Sigortalarý kotrol edin.Kutup baþýný cýkarýp 60dk bekleyin,sönmezse abs beyni veya okuyucularýn birtanesi arýzalýdýr.Ben bunlarý yapamam derseniz:bostancý sanayide performance jeep te sanýrým obs ciyazý olmasý lazým yardýmcý olurlar.
Kaytl
57erol

evrimd evrimd

« Yantla #8 : Haziran 16, 2012, 07:23:32 S »

Hakan bey salter bozuksa Cruise Control da calismiyor olabilir salteri sökmeden onu bir deneyin birde þarj dinomasi
yeteri kadar elektrik üretmiyorsa o zamanda ABS devre dýsý kalabiliyor.
Birde Tekerlek rulmanlarinda boþluk varsa Sensör ABS diþlerini tam algýlamýyor o zamanda lamba yanabiliyor yani bir çok faktör var en iyisi beyini okutmak arabanda OBD (On Board Diagnose) varsa kolay herhangi bir Bosch servisi bile okur
Kaytl

chEROLet
haldic

evrimd evrimd

« Yantla #9 : Haziran 19, 2012, 03:34:31 S »

Cruise Control çalýþýyor, dün birþey dikkatimi çekti, Akü kutup baðlantýlarýný deðiþtireceðim sanýrým baðlantýlarýn konuya etkisi var, bu hafta sonu dsiklere bakacaðýz arada Bosh servisinede gidip çözemeye çalýþaðým sorunu,
desteðiniz için teþekkürler
Kaytl
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.028 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu