Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 01, 2026, 12:26:40 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 2 [3] 4  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: KROM KAPLAMA  (Okunma Says 20948 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
umut
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1725

Lacivert Olmadan Sarý Sevilmez...

« Yantla #20 : Nisan 03, 2013, 05:28:42 S »

Menþei nedir paraçalarýn?

Menþei derken parçalarýn imal edildiði maddeyi soruyorsanýz plastik sanýrým ama bakalit de olabilir. Kapý kolçaklarý ve gösterge panelenin kenarlarýnýn krom kaplanýp kaplanmayacaðýný sormuþtum.
Kaytl

Bir daha gel, gel Samsun' dan
Can Yeleði
MÝRAT METAL NÝKEL- KROM KAPLAMA,POLÝSAJ...

evrimd evrimd

Mesaj Says: 50

« Yantla #21 : Nisan 03, 2013, 05:40:07 S »

evet imal maddesini sormuþtum,plastikse yine de görmem lazým . size yardýmcý olabilmem için.

gösterge paneli ya zamak yada metaldir.onlarý kaplaya biliriz.

Kaytl

MÝRAT METAL NÝKEL- KROM KAPLAMA.
KROM KAPLAMA HATTI: 0532 626 55 16
Can Yeleði

evrimd evrimd

« Yantla #22 : Temmuz 23, 2013, 07:44:38 S »

Chrome Center'dan Merhaba.
Merkezimiz Krom Kaplama iþini Birinci sýnýf yapmaktadýr. Hertürlü metallerde
( Paslanmaz,Bakýr,Sarý,Pirinç,Tutya-Zamak,Alüminyum,Abs Plastik ) her türlü sorunlarý çözebilmekteyiz.
Çalýþtýðýmýz sektörler;
Otomotiv,
Banyo,
Mutfak Eþyalarý,
Mobilya vs...
Ve yine Merkezimiz de Antika - Klasik - Egzotik Araçlarýn Metal aksamlarýný yeni haline geri getiriyoruz.
Eskileriniz Yenilensin !
Merkezimizin özelliði Paslanmaz Metal üzerine Nikel-Krom Kaplamaya bilmesidir.
Bundan önceki 10 yýl Honda ve Yamaha'nýn Paslanmaz egzoslarýný kaplamýþtýr.Þuan da Hobiegzos'un Týr egzoslarýný kaplamaya devam etmektedir.
Merkezimizdeki havuz boyutlarý 1.80cm Derinlik 3 m uzunlukla büyük parçalarýnýzda sorunsuz bir Kaplama gerçekleþtirmekteyiz.
Tekne - Yat metal malzemelerinde de iddalýyýz.
Bir telefon kadar yakýnýz. Her türlü sorunlarýnýzý telefondan çekinmeden sorabilirsiniz.

Mehmet : 0532 626 55 16
Kaytl

Can Yeleði

evrimd evrimd

« Yantla #23 : Kasm 17, 2013, 08:56:47 S »

Merhaba Ýkod sakinleri.Krom Kaplamayla beraber Araç Jantlarýnýzýn boyalarýný profesyonel olarak en derin noktasýna kadar sökebilmekteyiz.
Sadece Jant deðil her türlü büyük ve küçük metallerinizde de yardýmcý olabilmekteyiz.

Demir,Alüminyum fark etmeksizin ham haline hiç zarar vermeden (yani kumlama yapmadan)..
Orjinal fabrika çýkýþý haline geri gelmektedir.Boya sökmekte hýzlý çözüm.Fotoðraflar anlatýyordur.
NOT: KUMLAMA,TAÞLAMA VEYA ZIMPARA GÝBÝ KESÝNLÝKLE ORJÝNALLÝÐÝNÝ BOZMAZ.

Ýyi forumlar dilerim.

Mehmet Emin Serçebay - 0532 626 55 16
Kaytl

Can Yeleði

evrimd evrimd

« Yantla #24 : Kasm 21, 2013, 10:08:19 »

Kaytl

hardtop_fatih
Ziyareti
« Yantla #25 : Kasm 21, 2013, 01:23:27 S »

Mehmet bey merhaba çok güzel iþçiliðiniz olduðu aþikar..Hayýrlý müþteriler dilerim..Bir konu hususunda yardým isticem sizden..71 Ford 20m aracýmýn rs çelik jantlarý var..Bunlarý tekrar revize edip takmak istiyorum..Balanslarý alýnýp krom kaplanmasý gerek..Konya'da 2 yere sormuþtum ancak olumsuz yanýt aldým.  (Aþaðýda ayaðýnda takýlý olan jant modeli) Kaplayabilirmisiniz size yollasam? Yardýmlarýnýzý bekliyorum teþekkürler.. Ney

Kaytl
Süleyman

evrimd evrimd

Mesaj Says: 226

Süleyman Uyan

« Yantla #26 : Kasm 21, 2013, 02:28:40 S »

Mehmet bey merhaba çok güzel iþçiliðiniz olduðu aþikar..Hayýrlý müþteriler dilerim..Bir konu hususunda yardým isticem sizden..71 Ford 20m aracýmýn rs çelik jantlarý var..Bunlarý tekrar revize edip takmak istiyorum..Balanslarý alýnýp krom kaplanmasý gerek..Konya'da 2 yere sormuþtum ancak olumsuz yanýt aldým.   (Aþaðýda ayaðýnda takýlý olan jant modeli) Kaplayabilirmisiniz size yollasam? Yardýmlarýnýzý bekliyorum teþekkürler.. Ney

Bu jantlar bildiðim kadarýyla kaplama deðil. Gerçek krom, paslanmaz çelikten üretilmiþtir. Ýyi bir polisaj yapýlýrsa sonuç güzel olur derim ben.
Kaytl
mustang_tutkusu

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1097

Bayram

« Yantla #27 : Kasm 21, 2013, 06:27:03 S »

"ayinesi iþtir kiþinin lafa bakýlmaz"

koydugunuz resimler güzel ve kaliteli iþ yaptýðýnýzýn kanýtý
Tebrik ediyorum
Baþarýlar diliyorum
Kaytl

nasib eylemezse MÂBUD neylesin sultan mahmut
Can Yeleði

evrimd evrimd

« Yantla #28 : Aralk 05, 2013, 06:52:37 »

Mehmet bey merhaba çok güzel iþçiliðiniz olduðu aþikar..Hayýrlý müþteriler dilerim..Bir konu hususunda yardým isticem sizden..71 Ford 20m aracýmýn rs çelik jantlarý var..Bunlarý tekrar revize edip takmak istiyorum..Balanslarý alýnýp krom kaplanmasý gerek..Konya'da 2 yere sormuþtum ancak olumsuz yanýt aldým.  (Aþaðýda ayaðýnda takýlý olan jant modeli) Kaplayabilirmisiniz size yollasam? Yardýmlarýnýzý bekliyorum teþekkürler.. Ney

Bu jantlar bildiðim kadarýyla kaplama deðil. Gerçek krom, paslanmaz çelikten üretilmiþtir. Ýyi bir polisaj yapýlýrsa sonuç güzel olur derim ben.

Merhaba Süleyman bey. kusuruma bakmayýn geri dönüþü þuan yapabildim. Pc baþýna oturma fýrsatým pek olmadý.Söylediðinize nazaran jant krom kaplama saðlýklý bir biçimde yapan yok eskiden var imiþ ama þuan ben çok araþtýrdým ama bulamadým. Ama pasalanmaz dan yapýlmýþ ise o jantlar size ilk önce ortasý için boya sökme ve sonrasýnda elektro polisaj  yaptýrmanýzý tavsiye ederim. Ve 304 kalite ise paslanmaz ayna gibi çýkacaðýna eminim ve uzun zaman kullanabilme þansýnýz var.O konudada iletiþime geçerseniz yardýmcý olabilir. saygýlar sunarým görüþmek üzere..
Kaytl

Can Yeleði

evrimd evrimd

« Yantla #29 : Aralk 05, 2013, 06:53:40 »

"ayinesi iþtir kiþinin lafa bakýlmaz"

koydugunuz resimler güzel ve kaliteli iþ yaptýðýnýzýn kanýtý
Tebrik ediyorum
Baþarýlar diliyorum

Çok teþekkür ederim Bayram bey. Düzceye çok selam

Görüþmek üzere.
Kaytl

Sayfa: 1 2 [3] 4  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.047 Saniyede 20 Sorgu ile Oluturuldu