Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 07:40:18

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 59 Ford Galaxie Yenileniyor  (Okunma Says 81928 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
lukesky

evrimd evrimd

Mesaj Says: 394

NEJAT HATÝPOÐLU

« Yantla #110 : Nisan 16, 2012, 09:27:46 S »

Tamer'ciðim,benim de naçizane görüþüm, orijinal rengi,dediðin gibi döþemelere de sakýn kýyma,bütün döþemecilerde ayný aðýzlar,daðýlýr,bitmiþ,vs.vs.sen yapacak adamý bul, ''bu döþemeyi elden geçirip restore restore edeceksin bana akýl vermeni istemiyorum senden'' de bence,Serdar'cýðýmýn dediði gibi, jant kapaklarý 57 galiba,ama yine Serdar'ýn koyduðu, somon-beyaz ford'dakinden daha lux bir versiyonu var gibi hatýrlýyorum..  Ney Masum
Kaytl

NEJAT HATÝPOÐLU
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 780

« Yantla #111 : Nisan 17, 2012, 07:14:24 »

Nejat bey sizin bahsettiðiniz kapak bu olabilirmi normal kapaklarýn ortasýna uygulanan bir ilave kýsmý var. Eðer buysa replikasyonlarý bulunabiliyor ama takým halinde orjinaline hiç rastlamadým  Replikasyondada sadece orta kýsým mevcut ve kapaða monte ediliyor açýkçasý almayýda düþünmüþtüm seti 179 dolardý ama biraz fazla limitlerimi aþtým ford galaxie için birde alýpta ulaþmayanlarýn hayal kýrýklýðýda eklenince vaz geçtim. Bu arada görüþleriniz için teþekkür ederim döþemeleri olduðu gibi koruyacaðým biraz yýrtýk sökükte olsa belki ileriki zamanlarda tamirini yapacak birilerini bulabilirim. Selamlar sevgiler.
Kaytl
chevrolet60
Tayfun AKGÜN
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4012

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

« Yantla #112 : Nisan 17, 2012, 07:33:22 »

Tamer Bey, kesinlikle orjinal döþemeleri yýrtýklarý dahi olsa kullanýn derim, orjinalin yerini hiçbiri tutmaz, kaldý ki bugüne kadar gelmiþler, renk konusunda ise içi kýrmýzý olduðu için beyaz ya da siyah düþünebilirsiniz, sadece fikir tabi ki, sonuçta zevkinize hangisi uygunsa o olsun.Siyah birkaç örnek

Kaytl

Cezam müebbet aþk, tek sorun Impalasýzlýk...
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #113 : Nisan 17, 2012, 08:22:25 »

Nejat bey sizin bahsettiðiniz kapak bu olabilirmi normal kapaklarýn ortasýna uygulanan bir ilave kýsmý var. Eðer buysa replikasyonlarý bulunabiliyor ama takým halinde orjinaline hiç rastlamadým  Replikasyondada sadece orta kýsým mevcut ve kapaða monte ediliyor açýkçasý almayýda düþünmüþtüm seti 179 dolardý ama biraz fazla limitlerimi aþtým ford galaxie için birde alýpta ulaþmayanlarýn hayal kýrýklýðýda eklenince vaz geçtim. Bu arada görüþleriniz için teþekkür ederim döþemeleri olduðu gibi koruyacaðým biraz yýrtýk sökükte olsa belki ileriki zamanlarda tamirini yapacak birilerini bulabilirim. Selamlar sevgiler.

Bu kapak 1959 Ford Fairlane 500'un standart kapagi. Literatur'de Sun-Ray Wheel Cover diye geciyor, 1959 yilinda uretilen diger tum Ford modellerinde opsiyonel bir secenek olarak kullanilabilir.Dediginiz gibi orta gobek jant kapagi uc yerden delinerek takiliyor. Genelde T.Bird'lerde cokca gorulen bir kapak, ama sahsi fikrim imkan olur da getirirseniz sizin arabaya cok yakisacagi yonunde.
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #114 : Nisan 17, 2012, 08:30:07 »

Evet Serdar bey haklýsýnýz tayfun beyin bu arada kendisine görüþleri için teþekkür ederim eklediði resimdede araç üzerinde bu kapaklar gözüküyor.
Kaytl
55 mercury

evrimd evrimd

Mesaj Says: 646

« Yantla #115 : Nisan 17, 2012, 08:43:40 »

Tamer, kesinlikle orjinal döþemeleri ile kalsýn, bundan daha iyisini yapabilecek insan sayýsý çok nadir. Renk konusu gerçekten bir klasik otomobil için en önemli unsur, yapýlan onca emek bir renk seçimi ile çöpe gidebilir. en yakýn dostlarýma bile hiç bir zaman renk konusundan sadece tercihimi söylerim, çünkü zevk meselesidir, bir rengi sen çok beðenirsin, ben hiç beðenmeyebilirim. Ancak senin arabanýn þu an ki haliyle kalmasý konusunda çok ýsrarcýyým. Gerçekten bence muhteþem bir kombinasyon, baþka hiç bir renk kombinasyonu senin arabaya bu kadar çok yakýþamaz, boþuna kafaný karýþtýrma. 
Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #116 : Nisan 17, 2012, 09:40:40 »

Cihan bey samimi görüþleriniz için çok teþekkür ederim boya konusunda tamam artýk bende opak beyaz diyorum sizin gibi ancak beyazýnda birçok tonu var umarým ustalarýmýz yakýþan bir tonu yakalamayý baþarabilir çünkü söküm öncesi rengini beðeniyordum ama tam beyaz deðil biraz kremi biraz fildiþini andýran bir rengi vardý bu konulardan anlamýyorum marka ve boya kodu konusundada yardýmcý olabilecek dostlarýmýzýn fikirlerine ihtiyacým var açýkçasý.
Kaytl
lukesky

evrimd evrimd

Mesaj Says: 394

NEJAT HATÝPOÐLU

« Yantla #117 : Nisan 17, 2012, 12:37:19 S »

Evet Tamer'ciðim,bahsettiðim bu kapaklar,demek opsiyonelmiþ,bizim 57 chevrolete ,fýrfýrlý diye tabir ettikleri ilave parça gibi ama þýk duruyor.Sevgi ve selamlar..
Kaytl

NEJAT HATÝPOÐLU
CADDYFAST

evrimd evrimd

Mesaj Says: 569

CENGÝZ YAÞAR

« Yantla #118 : Nisan 17, 2012, 01:46:38 S »

Fabrikanin koydugu orjinal telli jantlarda koyulabilir.
Kaytl
CADDYFAST

evrimd evrimd

Mesaj Says: 569

CENGÝZ YAÞAR

« Yantla #119 : Nisan 17, 2012, 01:49:53 S »

Kaytl
Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.021 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu