Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 09:22:24

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 59 Ford Galaxie Yenileniyor  (Okunma Says 81962 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
57ford
MODERATOR

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1280

SUAT BULUT

« Yantla #80 : Mart 26, 2012, 02:08:49 S »

Tamer allah kolaylýklar versin çok güzel ilerliyorsunuz sonuç mükemmel olacak...

NOT..Kemel abinin mesajýný kendisinin isteði üzere sildim..
Telefondan yazdýðý için karakterler tam okunmuyor akþam yada müsait olunca bilgisayardan cevap yazacak
selamlar..
Kaytl

Suat BULUT
lukesky

evrimd evrimd

Mesaj Says: 394

NEJAT HATÝPOÐLU

« Yantla #81 : Mart 26, 2012, 02:32:57 S »

Tamer'ciðim,bilgiler için teþekkürler,arka çamurluk kapaklarý ,fender skirts'in bire bir karþýlýðý ,çamurluk etekleri,ukalalýk olsun diye yazmadým,kadýn eteði de skirt diye geçer,amerikalýlarýn benzetmesi yakýþmýþ diye düþündüðümden  yazdým,bir nevi lastik tesettürü(!),baba-oðlan yakýþýklý çýkmýþsýnýz,maþallah,baba benim kuþaktan galiba,inþallah tanýþmak nasibolur,selam,saygý ve sevgiler..
Kaytl

NEJAT HATÝPOÐLU
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 780

« Yantla #82 : Mart 26, 2012, 02:50:03 S »

Suat bey teþekkürler .Nejat bey babam 1939 doðumlu umarým birgün ailecek yakýn çevredede olsa bir etkinliðe katýlmak nasip olur hep birlikte klasiklerle dolu güzel bir gün geçiririz. daha öncedende bahsettiðim gibi babamýn arabasý 59 ford fairlane dý bu sebeblede arabayý aldýktan sonra ilk iþim deðirmendereye gitmek oldu, hemen sonrasýndada tadilata baþladýk. Umarým tadilat çok uzun sürmezde bu seneki etkinliklerden birinide olsa yakalayabiliriz.
Kaytl
lukesky

evrimd evrimd

Mesaj Says: 394

NEJAT HATÝPOÐLU

« Yantla #83 : Mart 26, 2012, 02:56:47 S »

Maþallah,Allah baþýndan eksik etmesin,daha genç duruyor sevgili abimiz,senin '72 yi de eskiden beri bilirim,temeli çok güzel arabadýr,güle güle kullan,Ford da Ýnþallah bitsin de hayýrlýsýyla,bir araya geliriz.
Kaytl

NEJAT HATÝPOÐLU
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #84 : Mart 26, 2012, 03:15:41 S »

Cihan bey ne siz sorun ne ben söyleyeyim þeklinde. Aslýnda tamponlarýn arka 599 dolar ön 549 dolardý nakliye içinde 550 dolar istendi bana bu kadarý mantýklý geldi. Ama esas beni acýtan gümrük iþlemleri ve vergisi oldu ardiyesinden tutunda puluna kadar ve gümrükçünün aldýðý ücretle havaalanýndan bana nakliyesine kadar toplamda 2360 tl de öyle harcadým yani mantýklýmý oldu mantýksýzmý hala karar verebilmiþ deðilim. kýsacasý 0 günkü kurdan tamponlar 3100 tl +2360 tl diðer giderler toplam 5460 tl ye mal oldu.
kemal abi resimler e bay deki resimler tadilat uzun sürecek diye tamponlarýn ambalajýný açmadýk o þekilde duruyor bu sebeple kalitesi hakkýnda birþey diyemiyorum gerçi açsamda pek fazla birþey diyebileceðimide sanmýyorum zira bu konulardan pek anlamýyorum. Ama umarým iyi çýkar yanlýz þunu söyleyebilirimki ambalajlamasý mükemmel tamponlarý yaptýðý kalaslardan kalýba monte etmiþ ve öyle ambalajlamýþ yani ambalajdan geçer not aldý gerisini açýnca göreceðiz. Bu arada düþüncelerin içimi rahatlattý teþekkür ederim.   

Tamer öðle öncesi yazdýðýmý yinelemek istiyorum. (senin notundan önce)
Evet dediðin gibi tamponlarýn oradan alýnýþý gayet tamam ancak sonrasýndaki ilaveler bayaðý yüksek.
Ýlk anda yüksek bir meblað görünsede sonrasýnda uzun yýllar kullanacaðýndan bunu telafi edeceði düþüncesindeyim.
Burada yapýlan krom kaplama ile orijinal bir tamponun bu zamana kadar iyi korunarak gelmesini hesap edersen ayný süreyi tamamlamýyacaktýr. Belki hesap fazlasý ile kabardý ama hiç olmazsa kafandan silmiþ oldun. Hayýrlý olsun...

Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #85 : Mart 26, 2012, 03:23:03 S »

Kemal agabey'e katiliyorum. Kim ne derse desin, Amerikan arabalarini gosteren en onemli aksesuarlardan biri hic suphesiz krom tamponlar.. Restorasyon asamalarindan sonra , cillop gibi ortaya cikan araba uzerinde tampon + nikelajlar duzgun degilse hic bir zaman icine sinmeyecektir. Orjinalinin yerini hic bir sey tutmaz, rakam olarak sana maliyeti oldukca yuksek (kargo+ vergi+masraflar yuzunden) gozukse de , uzun donem dusundugunde iyiki almisim diyeceksin..
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #86 : Mart 26, 2012, 05:41:57 S »

Serdar bey, kemal abi ve siz yüreðime su serptiniz , aslýna bakarsanýz açýkçasý deðermiydi diye çok düþünmedim de deðil  mesajlarýnýzla rahatladým umarým herþey yolunda gider ve sorunsuz bitirebiliriz gönül isterki tüm krom aksamlarý yenileyelim ama maalesef bu mümkün deðil artýk yapabildiðimiz kadar tüm ikod ailesine saygýlar  selamlar . 
Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #87 : Nisan 12, 2012, 08:32:51 S »

Sol ön ve arka kapýlarýn yenilenmesi

Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #88 : Nisan 12, 2012, 08:42:48 S »

Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #89 : Nisan 13, 2012, 07:36:57 S »

Kaytl
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.022 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu