Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 10:24:32

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 33   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 59 Ford Galaxie Yenileniyor  (Okunma Says 81984 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
sedat06
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 407

ÜMÝT OYMAK

« Yantla #60 : Mart 15, 2012, 10:37:30 S »

maþallah çok güzel gidiyo bence ben ustanýn çalýþma prensibini çok sevdim  baþta etraf tertemiz nerde ne olduðu belli kemal abi ustanýn dediði gibi arabaya  yarým kapý sacý geçmiþ ek yeri þiþer tav almasý lazým arkayý kesmezse  çekiç zor çalýþýr benim bildiðim birde kumlama olayý var ben 64 ün ön davlunbazlarýný kumlamaya götürdüm ezilme yapabilir sorumluluk alamam dedi bizde kendimiz kazýdýk mazeme büyük olunca küçük makinalara sýðmýyo ama küçük parçalarda sýkýntý yok
Kaytl
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #61 : Mart 15, 2012, 10:59:52 S »

Bu arada 57 de çok güzel gözüküyor hangi 57 bu son halinin resimleri varmý sizde görebilirmiyiz.

57 Chevrolet Maslak'ta restore edilmekte. Bir kaç ay evvel gördüðümde astarlanmýþ olarak sehpa üzerinde duruyordu. Mutlaka hayli yol almýþtýr. (Gördüðümde resimlemiþtim ama images hata verdiðinden yükleyemedim.)
Kaytl
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #62 : Mart 15, 2012, 11:11:37 S »

....kemal abi ustanýn dediði gibi arabaya  yarým kapý sacý geçmiþ ek yeri þiþer tav almasý lazým arkayý kesmezse  çekiç zor çalýþýr....

Ümit, doðru diyorsun. Bende biliyorum sac yarým deðiþtiði için el girmediðini.  
Özellikle 59 Ford'un o kendine has detaylarý, kapý sacý komple basýlsa zor kývrým verilirdi elbette.
Diyorum ya... Benimki kaynak izi endiþesi iþte. Hem döþeme altýnda kalýcak ne farkeder.  

Bu 59 Ford 4 kapý direkli Bursa'da toplanmakta ama komple deðiþmiþ herhalde ki kasa kesilmemiþ.
Detaylarý nasýl yaptýysa!

Kaytl
sedat06
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 407

ÜMÝT OYMAK

« Yantla #63 : Mart 15, 2012, 11:35:18 S »

kemal abi ben bu bursadaki arabanýn kapý sacý deðiþtiyse eðer yeni deðiþtiðini zannetmiyorum yada resimler beni yanýltýyo kapýnýn arka taraf resminde astarlamýþlar herhalde ama içinde eski ziftli kaðýt gözüküyo yeni deðiþse sac tertemiz gözükür
Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 780

« Yantla #64 : Mart 24, 2012, 06:46:32 S »

Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #65 : Mart 24, 2012, 06:53:26 S »

salih ustanýn kerim ve kenan beylerin tüm ikod ailesine selamlarý var üstümde kalmasýn

Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #66 : Mart 24, 2012, 07:05:01 S »

Kaytl
tamer
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #67 : Mart 24, 2012, 07:14:53 S »

Sað tarafýn kaba iþi bitti sayýlýr sol tarafa baþlandý

Kaytl
lukesky

evrimd evrimd

Mesaj Says: 394

NEJAT HATÝPOÐLU

« Yantla #68 : Mart 24, 2012, 07:23:10 S »

Harikulade,Bülent beyablamýn tabiriyle fevkaladenin fevkinde,çok zevkli yürüyor,ve ortam çok derli toplu,klasik kaportacý daðýnýklýðý,pisliði yok,Tamer'ciðim,ustalarýmýzýn yerini adres ve telefonlarýný verirsen,belki ihtiyaç duyan arkadaþlarýmýza,bize lazým olabilir,saygý ve sevgilerimle...
Kaytl

NEJAT HATÝPOÐLU
hozgurarman

evrimd evrimd

Mesaj Says: 942

Halil Özgür Arman

Site
« Yantla #69 : Mart 24, 2012, 08:26:58 S »

Harikulade,Bülent beyablamýn tabiriyle fevkaladenin fevkinde,çok zevkli yürüyor,ve ortam çok derli toplu,klasik kaportacý daðýnýklýðý,pisliði yok,Tamer'ciðim,ustalarýmýzýn yerini adres ve telefonlarýný verirsen,belki ihtiyaç duyan arkadaþlarýmýza,bize lazým olabilir,saygý ve sevgilerimle...

Abi bayýldým beyablam lafýna çok güldüm , Allah da seni güldürsün.Bu arada Bülent Beyablam benim idolümdür(sahne sanat ve ses olarak  )
Kaytl
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 33   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.026 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu