Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 02:20:34 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 60 ýmpala výn code-cogl tag açýlýmý h.k. yardým  (Okunma Says 3393 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
57 coupe
Ziyareti
« : Ocak 14, 2009, 12:24:19 S »

selamlar arkadaþlar 1960 ýmpala 4dr hard top sport sedan  aracýn etiketini aþagýda sizlerle paylaþmak istiyorum konu hakkýnda bilgi sahibi olan veya açýlýmý okuyabilecegim site  hakkýnda bilgisi olan arkadaþlardan yardým taleb ediyorum þimdiden teþekkürler saygýlarýmla -----------mark chevrolet 1739-----------engine no F0505 A 1332--------CHA SSIS NO  CA.01739 T 5008----------RLEASE. 03295-1 PAÝNT 981-----------TRIM 865 GVVIPVA    elimden geldigince dogru okumaya çalýþtým yalnýz bu etiket hem výn codu hem cogl tag mýdýr yoksa bu araçlarda tek etiket mi olur eger bu cogl tag sa vin codu aracýn neresindedir konu hakkýnda bilgilerinizi lütfen bizimle paylaþýn
Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #1 : Ocak 14, 2009, 06:14:21 S »

Mahmut Bey,
Arac , 1960 Impala 4 kapi  sport sedan. Belcika Antwerp imalati.
Aracin dis boyasi, yani 981 boya kodunu hic bir yerde bulamadim.Bu konu, arac eger Belcika montaji ise her zaman karsi karsiya kalinan bir durum. Koltuk dosemeleri ve kapi iclerinin rengi Bakir, vinil/kumas doseme karisimi. (Dolayisiyla, dis rengin de ic aksama uygun bir renk olmasi gerekiyor.)
Motor Filint, Michigan imalati , 1960 yilinin Mayis ayinin 5.inde uretilmis, 235 cui 6 silindir , orijinalinden aracta duz 3 ileri manuel sanzuman var.

Serdar
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
57 coupe
Ziyareti
« Yantla #2 : Ocak 15, 2009, 11:47:34 »

Serdar kardeþim sin çok teþekkür ederim yine çok zor bulunabilecek bi konu da beni aydýnlattýn bende inan çok araþtýrdým ama inan çok zorlandým 59 ve 60 larda bu belçika montajý bayagý bilgi sýkýþýklýgýna meydan veriyo acaba sadece 59 ve 60 lý yýllardaki chevy lerdemi var yoksa chevrolet imalat politikasýný belçika da montaj konusunda diger yýlarda da sürdürmüþmüdür acaba  her neyse bizim konumuza gelince araç rengi þu an siyah motor orjn 6 silindir 3 ileri düz þanzýman gögüs rengi kýrmýzý motor rengi turuncu bu bilgileri vermekteki kastým sanýrým yüz yüze gelmesekte beni az da olsa tanýmýþsýndýr ben bire bir orjn hastasýyým eger aracýn toplanmasý ile alakalý renk ler konusunda da yardým edebilirsen çok sevinirim tekrar teþekkürler sana minnettarým kolay gelsin iyi çalýþmalar sevgilerimle
Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #3 : Ocak 15, 2009, 01:49:06 S »

Mahmut Bey,

Haklisiniz, Belcika montajli arabalarin VIN Code, Cowl Tag acilimlarini bulmak oldukca zor, ozellikle aracin dis boya kodlari kesinlikle G.M. renkleri degil. Antwerp montajli arabalar daha cok Opel renklerine uygun ama, onlar da tam tutmuyor.60 Impala arac dis renklerinden bahsediyorsaniz asagiya ekliyorum. Arabanin orjinalinde olan motor kompartimani , motor blogu  veya baska yerlerinin renklerini soruyorsaniz onlari ayrica calisip bulmak lazim...

Serdar
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
57 coupe
Ziyareti
« Yantla #4 : Ocak 15, 2009, 03:50:22 S »

Serdar kardeþim araþtýrýrken ,karýþtýrýrken sanýrým senin buldugun siteye ben de rastladým ve sadece aracýn iç döþemesinin bakýr rengi oldugunu motor blogunun turuncu oldugunu ögrenebildim ancak senin de belirttigin üzere dýþ karoser rengi no larla tutmuyo ve yok Trabzon dan Alaattin abanoz kardeþimizle de görüþtüm onun bilgilerini de aldým örnegin onun aracýnýnda iç rengi siyah beyaz olarak buldum ancak kendisi de zaten aracýn araþtýrmasýný daha önce de yaptýgýný ve hakan adlý yine 60 ý olan bi abimizinde araþtýrmasýna ragmen pek fazla bilgiye ulaþamadýgýný belirti buradan alaattin kardeþime de teþekkürler ediyorum hem kendi aracýnýn bilgilerini benimle paylaþtý hemde elinden geldigince bilgi verip yardýmcý oldugu için burada Sinan kardeþime de teþekkürler benimle alaattin in tanýþmasýna vesile oldugu için ve enson olarak ta tabii serdar kardeþim sana da çok teþekkürler býkmadan usanmadan bizlere bilgi ve döküman servis ettigin için sen bizlere de sitemizede büyük kazançsýn bizlerle ol bizlerle kal sevgilerimle
Kaytl
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.021 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu