Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Nisan 02, 2026, 09:09:33

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 1946 Ford Super Deluxe Coupe  (Okunma Says 6412 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
OldieS
ADMIN

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1372

Serkan

Site
« : Mays 10, 2010, 04:31:52 S »

Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #1 : Mays 10, 2010, 04:42:01 S »

Serkan,

Emeklerine saglik, gercekten harika fotograflar cekmissin.Sanki bir dergi icin katalog cekimleri seyrediyor gibi hissettim kendimi. Arabanin torpido dizayni ve on izgarasi cok etkileyici...Bir de motorunu gorseydik daha iyi olurdu...

Araba zaten cok guzel, senin fotograflarin ile daha bir guzel olmus..Bir ara benim Mavis'i de fotograflasan diyorum... Karizmatik Karizmatik
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
hozgurarman

evrimd evrimd

Mesaj Says: 942

Halil Özgür Arman

Site
« Yantla #2 : Mays 10, 2010, 04:54:54 S »

Muhteþem bir yaratýk , tek kelimeyle harika, ya bakmasý bu kadar zevkliyse kullanmasý nasýldýr acaba?NeyNey

Allah nazarlardan saklasýn....
Kaytl
EfeCERÝT

evrimd evrimd

Mesaj Says: 507

Lincoln Mark V---Ford Taunus P3

« Yantla #3 : Mays 10, 2010, 05:08:27 S »

Mükemmel

Efe CERÝT
Kaytl

En hakiki mürþit ilimdir!
bfd
Gökhan Demirören

evrimd evrimd

Mesaj Says: 89

« Yantla #4 : Mays 10, 2010, 05:14:40 S »

60chevy;  çok güzel bir arabayý enfes karelerle paylaþtýðýnýz için teþekkürler..

bigshark;  sucuk partisi fotolarýnda aracýnýzýn bir iki görüntüsü var görünen o ki çok temiz bir makina iyi günlerde kazasýz belasýz kullanýn ve b-body ler devasa görünüþleri ile en sevdiðim kasalar.. maviþinizin fotoðraflarýný ivedilikle bekliyoruz.
Kaytl

ata bindim diye sevinme, atýn ayaðý yerdedir
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #5 : Mays 10, 2010, 05:32:11 S »

bigshark;  sucuk partisi fotolarýnda aracýnýzýn bir iki görüntüsü var görünen o ki çok temiz bir makina iyi günlerde kazasýz belasýz kullanýn ve b-body ler devasa görünüþleri ile en sevdiðim kasalar.. maviþinizin fotoðraflarýný ivedilikle bekliyoruz.

Sayin bfd, (isminizi bilmiyorum.) Ilginize cok tesekkurler..Arabanin son fotograflari http://www.klasikoto.net/web/forum/index.php?topic=2907.msg30509#msg30509 linkinde var. Ama eger Serkan fotograflar ise cok daha guzelleri ortaya cikacaktir diye dusunuyorum...
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
hselcuk
Haþim Selçuk

evrimd evrimd

Mesaj Says: 611

BMW E21 323i, Dogleg, Recaro, Kamei, Kayseri..

« Yantla #6 : Mays 10, 2010, 05:34:30 S »

bigshark;  sucuk partisi fotolarýnda aracýnýzýn bir iki görüntüsü var görünen o ki çok temiz bir makina iyi günlerde kazasýz belasýz kullanýn ve b-body ler devasa görünüþleri ile en sevdiðim kasalar.. maviþinizin fotoðraflarýný ivedilikle bekliyoruz.

Sayin bfd, (isminizi bilmiyorum.) Ilginize cok tesekkurler..Arabanin son fotograflari http://www.klasikoto.net/web/forum/index.php?topic=2907.msg30509#msg30509 linkinde var. Ama eger Serkan fotograflar ise cok daha guzelleri ortaya cikacaktir diye dusunuyorum...

þahsen daha güzeli nasý oluyor ben de merak ettim:))
Kaytl

Eden bulur... hiç þüphe yok...
hakan987
Hakan Karataþ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 214

Forever Old Americans

« Yantla #7 : Mays 10, 2010, 06:14:12 S »

Mükemmel araç, mükemmel fotoðraflar...

bir þey sormak istiyorum. aracýn plakasý MA serisinden. sanýrým yabancý uyruklu kiþilere verilen plakalar M ile baþlýyor. bu Ford'un üzerindeki de böyle birþey mi yoksa eskiden kalma plakasý mý?
Kaytl

Forever Old Americans
OldieS
ADMIN

evrimd evrimd

Serkan

Site
« Yantla #8 : Mays 10, 2010, 09:00:45 S »

Serkan,

Emeklerine saglik, gercekten harika fotograflar cekmissin.Sanki bir dergi icin katalog cekimleri seyrediyor gibi hissettim kendimi. Arabanin torpido dizayni ve on izgarasi cok etkileyici...Bir de motorunu gorseydik daha iyi olurdu...

Araba zaten cok guzel, senin fotograflarin ile daha bir guzel olmus..Bir ara benim Mavis'i de fotograflasan diyorum... Karizmatik Karizmatik

Serdar'cým araç kondüsyonu mükemmel olunca,yansýtmak çok da zor olmuyor..Aslýnda çekim alaný darlýðý ve 360 derece estetik fon olmayýþý bu kadarýna müsaade etti.Çok daha iyisi olabilirdi.
Umarým Maviþ'le en kýsa zamanda bu zincirleri kýrarýz...Beðenen arkadaþlarýn hepsine ayrý ayrý teþekkür ederim...
Kaytl
OldieS
ADMIN

evrimd evrimd

Serkan

Site
« Yantla #9 : Mays 10, 2010, 09:14:26 S »

Mükemmel araç, mükemmel fotoðraflar...

bir þey sormak istiyorum. aracýn plakasý MA serisinden. sanýrým yabancý uyruklu kiþilere verilen plakalar M ile baþlýyor. bu Ford'un üzerindeki de böyle birþey mi yoksa eskiden kalma plakasý mý?

Haklýsýnýz,araç plakasý üzerinde sahibi MIRKO Bey'in Fransýz vatandaþý olmasýndan dolayý misafir araç (MA) serisi mevcut.Bu seride plaka Türkiye'de ikamet eden ve çalýþma izni olan yabancýlara veriliyor.Hatýrlarsanýz bu plakalar eskiden mavi beyazdý.

Kaytl
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.022 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu