Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 01, 2026, 01:28:13 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: ANTÝMON'U NÝKELAJ KAPLAYAN  (Okunma Says 3108 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
57coupe
MAHMUT ÖZSAVRAN

evrimd evrimd

Mesaj Says: 143

Mahmut Özsavran

« : Mays 01, 2010, 03:20:45 S »

Tekrar merhabalar arkadaþlar ben klasik otomobiliniz için ustalar formuna yeniden bi konuda yardýmlarýnýzý bekliyorum klasik amerikanlarýmýzýn bazý parçalarý antimon denilen aleminyum ile krom arasý bi madenden imal edilmiþler ve dönemlerinde nikelaj kaplanarak araçlarýmýzda kullanýlmýþlar benim aracýmda bazý nikelaj görünümlü parçalarda ise ancak gerek yýllarýn yorgunlugu gerekse iklim þartlarý ile yüzeylerde patlamýþ mýsýr gibi bi çok çukurcuklar oluþmuþ bulunmakta tabii matlaþmýþ gri bi renk te ve anormal deformasyona ugramýþ görünmekte bunlarý temizleyen hatta yeniden nikelaj kaplayabilen  yüzeyleri düzeltebilen belkide çukurlarý dahi doldurabilen ustalarýmýz varmýdýr zira plastigi dahi nikelaj kaplayabiliyorlar yardýmlarýnýzý bekliyorum saygýlarýmla mersin mahmut özsavran
Kaytl
Hikmet

evrimd evrimd

Mesaj Says: 812

« Yantla #1 : Mays 02, 2010, 01:57:43 S »

Mahmut bey bildiðim kadarýyla bu malzeme yeniden temizlenip nikelaj kaplansa bile içten içe kendini yemeye devam ediyor. Hatta bazý ustalar buna kanser diyorlar. Tabiki bunu nikelaj kaplayabilecek ve çok süper olacaðýný iddia edenler çýkacaktýr. Ama bence ilerisini düþünmekte fayda var. Kolay gelsin.

Hikmet ARICAN
Kaytl
ELMAS OTO NÝKELAJ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 9

ÝÞ'ten ve ÝÞ'çilikten anlayanlar için varýz.

« Yantla #2 : Eyll 05, 2010, 12:26:50 »

evet arkadaþ haklý o tür materyallerde yapacak masraf para ve zaman kaybýndan baþka birþey deðildir.
Kaytl
taha1960
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 48

Günay Dinçer / SAMSUN

« Yantla #3 : Eyll 05, 2010, 12:36:28 »

Ýsmail Yavuz ustaya bu ve benzeri iþ yaptýrdým,gerçekten memnun kaldým.Tereddüt etmeden güvenebilirsiniz.
Günay Dinçer
Kaytl

GÜNAY DÝNÇER - SAMSUN ÇARÞAMBA
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.023 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu