Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 01, 2026, 05:29:14

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 58   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Serdar (BIGSHARK) - 1973 CAPRICE CLASSIC COUPE  (Okunma Says 226068 defa)
0 ye ve 5 Ziyareti konuyu incelemekte.
hozgurarman

evrimd evrimd

Mesaj Says: 942

Halil Özgür Arman

Site
« Yantla #150 : Nisan 26, 2010, 06:27:29 S »

Resmen çocukluðuma daha doðrusu bebekliðime döndüm.ilk tuttuðum direksiyon sanýrým 4 yaþýmdaydým (yanlýz gözümün önünde o kadar net ki ( araba hastasý olunca unutulmuyor ) 1973 model ayný renk bir impalaydý.Ayný metalik mavi ve siyah deri tavan.Çok kýsa kaldý o araba bizde devrinde problem çýkardý sahibi adamýn adýný bile hatýrlýyorum Zekeriya'ydý . Ayakta durarak direksiyonu bi saða bi sola çeviriyodum dayýmýn kucaðýnda , trafikmi vardý arabamý vardý o zaman mahallede ...............Hey gidi yaa , güle güle kullanýn muhteþem bir alet .Ýmpalanýn yeri bambaþkadýr bende .
Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #151 : Nisan 26, 2010, 06:29:16 S »

yolculuk ve resimler harika. tebrik ederim aile fertlerini kýrmayýp ta bu yolculuðu unutulmaz yaptýðýn için Serdar Abi. C.tesi görüþmek üzere..

Tesekkurler Hasim, bu gidisle bayagi bir uzun yol yapacagiz gibi gorunuyor biz bu Mavis ile.. Simdiden yazin Antalya yapmanin planlari yapiliyor evde...
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #152 : Nisan 26, 2010, 06:31:06 S »

Geçen hafta 22-Nisan Perþembe günü ikindiden sonra  bölgemde bir rüzgar bir rüzgar  bende hava bozacak yarýn herhalde yaðmurlu her 23 Nisanda öyle olur þöylee bir ince çocuklarý ýslatýr yada üþütür demiþtim evde bizimkilere meðer Sakarya il sýnýrlarýnda 400 Motorlu  bir 73 Caprice Coupe geçmiþte onun rüzgarýymýþþ   Serdar sanýrým her yolculukta 73'le sevdan kronikleþecek bu hakkýdýr onun ve tabbii ki boll sýfýrlýlarý gözden çýkardýðýn içinde hakkýndýr  senin;doðanýn koynunda nefis pozlar ama buram buram tarih kokan eski evlerin önündeki pozlar bir baþka keyif verdi bana ailende ehliyetli ve en önemlisi amerikan sever bireyler oldukça yedek anahtarlarýn sayýsý bir tek Nur kardeþimizle sýnýrlanmayacak sanýrým; :)Sakaryadan sevgi ve selamlarýmla Sedat Papatya

Sedat agabey, cok haklisin bir kac tane daha anahtar yaptirmak lazim gibi geliyor bana da... Adapazarindan gecerken biraz daha dokunmustum gaza,herhalde onun gurultusunu isittin sen..
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
THUNDERBIRD78
METÝN VURAL
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 2390

« Yantla #153 : Nisan 26, 2010, 06:35:20 S »

Serdar Abi Eline Saðlýk Muhteþem Fotoðraflar Sanki Kartpostal Gibi.
Demek Burnumuzun Dibine Geldin Bizim Haberimiz Olmadý Abi Bu Mekaný Çok Merak Ettim Bartýn'ýn Neresindedir Acep?
Kaytl

.                                  
umut
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1725

Lacivert Olmadan Sarý Sevilmez...

« Yantla #154 : Nisan 26, 2010, 07:32:21 S »

Serdar Abi çok güzel fotoðraflar ama bu senin kabiliyetin deðil  araban fotojenik 
Bu arada plaka da iyimiþ  GF:Girl Friend 
Kaytl

Bir daha gel, gel Samsun' dan
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #155 : Nisan 26, 2010, 07:38:10 S »

Serdar Abi çok güzel fotoðraflar ama bu senin kabiliyetin deðil  araban fotojenik 
Hahhahahahaha Umut, süper bir tespit bu Girl Friend olayýný çok tuttum...
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #156 : Nisan 26, 2010, 07:39:14 S »

Serdar Abi Eline Saðlýk Muhteþem Fotoðraflar Sanki Kartpostal Gibi.
Demek Burnumuzun Dibine Geldin Bizim Haberimiz Olmadý Abi Bu Mekaný Çok Merak Ettim Bartýn'ýn Neresindedir Acep?

Metin selam,

Bartýn da ÞELALE /ÇAÐLAYAN MEVKÝÝ BURASI...
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
OldieS
ADMIN

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1372

Serkan

Site
« Yantla #157 : Nisan 26, 2010, 07:42:03 S »

Serdar'cým, Caprice'in torpido gözünden aracýn satýþ broþürünün çýkmasý mükemmel birþey

Çok kýsa bir sürede ailenin bir ferdi olmasý da ayrýca çok sevindirici...

Ellerine saðlýk...
Kaytl
EfeCERÝT

evrimd evrimd

Mesaj Says: 507

Lincoln Mark V---Ford Taunus P3

« Yantla #158 : Nisan 26, 2010, 07:50:56 S »

Uzun yolda 70lerin Amerikan arabalarýnýn üzerine tanýmam    Ön tamponlarýnda oturmanýn keyfide bir baþka Serdar abi    Karizmatik  Kahkaha

Efe CERÝT
Kaytl

En hakiki mürþit ilimdir!
hýzlý8ci

evrimd evrimd

Mesaj Says: 88

Þenol Altun / SAKARYA

« Yantla #159 : Nisan 26, 2010, 08:48:57 S »

yakýsýyor serdar ebýý o doganýn yesýllýgýn o boncuk mavýným guzellýgýde býr baska ALLAH utandýrmasýn
Kaytl
Sayfa: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 58   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.026 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu