Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 01, 2026, 09:58:18

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 58   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Serdar (BIGSHARK) - 1973 CAPRICE CLASSIC COUPE  (Okunma Says 226157 defa)
0 ye ve 7 Ziyareti konuyu incelemekte.
braveheart

evrimd evrimd

Mesaj Says: 45

HAKAN / BURSA

« Yantla #100 : Nisan 01, 2010, 11:05:05 S »

Serdar Bey yeni arabanýz hayýrlý olsun, 73 çok güzel bir kasa bana göre, kazasýz sürüþler...

HAKAN / BURSA

Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #101 : Nisan 02, 2010, 07:44:15 »

Herkese cok tesekkurler..
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
onderdd
ÝKOD ÜYESÝDÝR

evrimd evrimd

Mesaj Says: 34

« Yantla #102 : Nisan 02, 2010, 11:24:43 »

serdar abi aracýn hayýrlý olsun çok güzel araba maþallah aðýz tadýyla binmeniz dileðiyle
Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #103 : Nisan 05, 2010, 04:31:38 S »

Arkadaslar,

Biliyorsunuz arabanin plakasi 06  ve zorunlu olarak 34 plakaya cevrilecek.Konuyu 1 haftadir arastiriyorum, sonu 1973 yada 1957 olsun diye ama Trafik subede her sey degismis..
Sonucta; istedigim  plaka isi olmuyor sanirim, bir cok yerden zorladim ama Trafik subede her sey degismis. Ikamet ettiginiz yer TC kimlik noya gore sistemde cikiyor, dolayisiyla ikamet ettiginiz yere bagli Trafik subeden plaka almak zorundasiniz, baska yerden almak diye bir seceneginiz yok. Bu durumda, isim-soyad harfleri alma isi tamamen yatmis durumda, cunku harf gruplari trafik subelere gore dagitiliyor, sizin bagli oldugunuz trafik subede hangi harf grubu varsa onu almak zorundasiniz, ben ikamet ettigim yer disinda baska subeden de alirim diyorsaniz yaniliyorsunuz. Plakada rakam konusu da ilginc, siradaki numara disinda bir sey alma sansiniz yok, plaka sirasi 540 'ta ise, ornegin ben 1973 istiyorum nasilsa cikmamis numara  deseniz de fayda etmiyor ancak siradaki numarayi yani 541'i alabiliyorsunuz. (Trafik subeye bagis, magis isleri de artik islemiyor..  Sustum Sustum Sustum )
Bu durumda arabanin plakasi ister istemez siradaki numara olacak, baska caresi yok..

Anlattiklarim cercevesinde yardimci olabilecek arkadaslar var ise kendilerine duyurulur...

Serdar
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
umut
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1725

Lacivert Olmadan Sarý Sevilmez...

« Yantla #104 : Nisan 05, 2010, 09:13:31 S »

Serdar Abi ben benim 91 caprice'i kadýköy'de tescil ettirdim. CHV plaka grubu da kadýköy'de plakayý verirlerken belki verirler diye CHV plaka istedim , olur veririz ama 500 lira baðýþ yapmanýz lazým dedi caprice için gereksiz olur diye almamýþtým ,yani kadýköy trafikte bunu yapýyorlar.
Ayrýca þimdi plaka sorgulamadan baktým 34 CHV 73 boþta görünüyor sana ve arabaya çok yakýþýr bu plaka  gerçici bir süre kadýköy'e taþýn istersen bu plakaya deðer 
Kaytl

Bir daha gel, gel Samsun' dan
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #105 : Nisan 06, 2010, 09:14:49 »

Serdar Abi ben benim 91 caprice'i kadýköy'de tescil ettirdim. CHV plaka grubu da kadýköy'de plakayý verirlerken belki verirler diye CHV plaka istedim , olur veririz ama 500 lira baðýþ yapmanýz lazým dedi caprice için gereksiz olur diye almamýþtým ,yani kadýköy trafikte bunu yapýyorlar.
Ayrýca þimdi plaka sorgulamadan baktým 34 CHV 73 boþta görünüyor sana ve arabaya çok yakýþýr bu plaka  gerçici bir süre kadýköy'e taþýn istersen bu plakaya deðer 

Umut onerin icin cok tesekkurler.. Bundan 5 sene oncesine kadar 13 sene  Erenkoy'de oturmustum, o kayitlar gecerli olursa bir seyler yapariz..
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
papatya54
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 819

Sedat Papatya/SAKARYA

Site
« Yantla #106 : Nisan 06, 2010, 10:04:36 »

Aydýn 06-RVR-17 plakasýný alabilme uðruna satýþ öncesi nüfus ve ikametgahýný Ankara'ya aldý ve satýþý sonrasýnda yaptý da ancak oldu sen satýþý aldýðýn zaman TC kimlik numarandan þu ana oturduðun adres kayýtlarýn otomatik çýkýp satýþ evraklarýna geçmiþtir ve sanýrým bu yüzden de Umut'un dediði yolda biraz zor hatta imkansýz olacaktýr Kadýköy'de bir adrese kayýtlarýný satýþtan önce götürseydin olurdu sanýrým;bir yolda aklýma geliyor ama biraz uzun ve masraflý bir süreç; önce bizim istediðimiz 73 Caprise uygun ama alakasýz bir aracýn üstünde kayýtlý olan plakalý bir aracý tespit edersin senin bölgende ve  sahibinle  konuþup anlaþacaksýn ve  o taþýtýn satýþ iþlemlerini ve kayýtlarýný baþka bölgeye aldýracaksýn tabii ki masraflarýný yaparak plakayý bölgendeki þubeye düþürteceksin ve onu alacaksýn satýþ iþlemi yapýldýðý için bu durumda baþka yolu yok; birde  þu yol geliyor aklýma ayný iþlemleri baþtan tekrarlarsýn yani adýna tek ruhsat çýkarýp o arada eþinin kayýdýný Kadýköy'e aldýrýp sonra satýþý ona yapacaksýn Kahkaha  eeh 73 Capris Coupe için biraz daha terlemeye deðer sanýrým yani 73 aþaðýdaki linkden çýksýn mý? ; Kahkaha

http://www.klasikarabalar.net/klasika/index.php?option=com_fireboard&Itemid=384&func=view&id=10771&catid=5&limit=6&limitstart=6

Kaytl

Anlatýlmaz ki;Yaþanýr !
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #107 : Nisan 06, 2010, 10:09:18 »

Yok yok Sedat agabey, ben vazgectim bu islerden plakasi siradaki numara olacak.. Ugrasamayacagim..
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
alierkan

evrimd evrimd

Mesaj Says: 462

ALÝ ERKAN / ANKARA

« Yantla #108 : Nisan 11, 2010, 11:07:52 S »

SEVGÝLÝ SERDAR KARDESÝM GECTE OLSA TEBRÝK EDERÝM HAYIRLI OLSUN SENÝN GÝBÝ BÝR DOSTA GÝTTÝGÝNE COK SEVINDIM FAKAT BASKENT BU DURUMDA BOSALIYOR ETKÝNLÝK AYAGINA GELÝP MAKÝNALARIMIZI GÖTÜRÜYORSUNUZ ALLAH UTANDIRMASIN HAYIRLI UGURLU OLSUN ÝYÝ GÜNLERDE KULLANINIZ SEVGÝLÝ DOSTUM HOSCAKAL KENDÝNE ÝYÝ BAK
Kaytl

Kalbimi doðduðu yere gömün.
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #109 : Nisan 12, 2010, 08:51:22 »

SEVGÝLÝ SERDAR KARDESÝM GECTE OLSA TEBRÝK EDERÝM HAYIRLI OLSUN SENÝN GÝBÝ BÝR DOSTA GÝTTÝGÝNE COK SEVINDIM FAKAT BASKENT BU DURUMDA BOSALIYOR ETKÝNLÝK AYAGINA GELÝP MAKÝNALARIMIZI GÖTÜRÜYORSUNUZ ALLAH UTANDIRMASIN HAYIRLI UGURLU OLSUN ÝYÝ GÜNLERDE KULLANINIZ SEVGÝLÝ DOSTUM HOSCAKAL KENDÝNE ÝYÝ BAK

Ali agabey,

Iyi dileklerin icin cok tesekkurler..Caprice hala 06 plakali, ama yakinda Istanbul'lu olacak...
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 58   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.027 Saniyede 18 Sorgu ile Oluturuldu