Þimdililik bir kaç resim yükleyelim , sonrasýnda güzel bir dosya oluþtururuz. Biraz çabuk ve hýzlý bir operasyon oldu.Herþey 2 gün içinde ýþýk hýzýyla tamamlandý. Operasyon da emeði geçenleri tek tek burada saymak istemiyorum.(onlar kendilerini bilirler..

) Ama,
Özkardeþler Otomotiv'den Ümit ve kardeþi Mert ,Sitemizin kurucularýndan
Serkan Okay,Trabzon'dan sevgili Mustafa aðabey ve arabanýn alým iþlemleriyle ilgili beni her anýmda yanlýz býrakmayan, bizzat arabanýn son kontrollerini Þaþmaz Oto Sanayi'de yaptýrýp gönül rahatlýðýyla, gözümüz arkada kalmadan yola çýkmamý saðlayan
sevgili Dostum Hakan Kuþçu kardeþime,
her þeyden önemlisi,
arabanýn alýmý sýrasýnda beni yüreklendiren ve destek olan sevgili eþime hepinizin huzurunda çok çok teþekkür ediyorum.
Þimdi 73 Caprice Classic'in Ankara'daki yuvasýndan çýkýþýndan Ýstanbul'a kadar geçen sürede çekilmiþ resimlerinden bir kaç tanesini paylaþayým..Hayallerinizi gerçekleþtirmeniz her þeye deðer, umarým bir gün herkes gönlündeki klasik arabaya kavuþacaktýr..Gaza basýp Ankara-Ýstanbul yoluna çýkýnca herþeyi unutup zaman yolculuðu baþlamýþ oldu.Ben Caprice'e O da bana alýþtý.Yað gibi kayarak Ýstanbul'a geldik bir çýrpýda..Daha iyisi sizlerin olsun inþallah..
Hepinize çok çok teþekkürler..

Resimler aceleye geldi sonra daha güzelleri ile telafi edeceðim olayý...