salih abi maaþallah ne güzel arabalar kullanmýþsýn zamanýnda e21 ve e28 alpina hepsi birbirinden güzel ýn e 5190 plakalý önden çekilmiþ fotosunda lastikler good year arkadan olan fotosunda mýchelýn ýn s 282 unýroyal gibi duruyo hatýrlýyomusun abi markalarýný dogru mu acaba ayrýca geçmiþ olsun kaza türkiyede olmuþ herhalde
Ümit vallaha helal olsun sana, evet önler Good Year arkalar Michelin idi, yanliz bir ara Otoban'da giderken sürat 230-240 vardi arka sag Lastik patladi, sonradan arkalari da Good Year takmistim. Metincim tesekkür ederim, o kadar Araba kullandim sonra Alpina B6 almistim 218 beygir cok güzel gidiyordu ama öyle bir Arabam olmasi gerekiyordu ki full gazina basamayacagim araba olmasini istiyordum ve 1989 senesinde Resimdeki Alpina B7 Turbo'yu aldim 300 beygir felaket gidiyordu, 15 Mart 1990 senesinde Türkiye'ye gelirken, Bulgaristan/Sofya'da birkac takla attim, arabada Annem ve Hanim'da vardi Allah'im bizi korudu hicbirimizin burnu kanamadi, arabayi Türk Gümrügüne cektirdim, Gümrükte tamir'e basladim Arabayi calistirdim ve o halde Istanbul'a kadar geldim, Topkapi'da Talat Toprakseven diye bir arkadasima (kaportaci) arabanin elini yüzünü biraz olsun düzelttirip yine o araba ile Almanya'ya geri döndüm, sonra yesil olan ( boyasi bile özel Alpina yesil'i) idi ve 330 beygir o dahada güzel gidiyordu, full gaz yapmak hemen hemen imkansiz gibiydi, 7 sene kullandim 3 defa full gaz yapabildim, full gaz gittigimde Kadrana bakamiyordum yanimda olan arkadaslar 320 kilometre hizla gittigimi söylemislerdi