Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Nisan 29, 2026, 05:26:52 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 69   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: VEFAKÂR DOSTLARIMIZIN DÜNÜ ve BUGÜNÜ...  (Okunma Says 260312 defa)
0 ye ve 6 Ziyareti konuyu incelemekte.
THUNDERBIRD78
METÝN VURAL
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 2390

« Yantla #160 : Eyll 29, 2010, 01:10:29 S »

Çok güzel omuþ ellerinize saðlýk.

Tþk Ederim Sinan Abi.
Kaytl

.                                  
55 mercury

evrimd evrimd

Mesaj Says: 646

« Yantla #161 : Ekim 07, 2010, 10:41:14 »

Bir restorasyon yapmýþ olmasamda Mercury'nin geçmiþi ve geleceðini paylaþmak istedim, ne de olsa her bir parçasý için çok büyük çaba harcanýldý..
1990 YILLARINDAKÝ ANKARADAKÝ GEÇMÝÞÝ

2009 YILI ANTALYADAKÝ DÜNÜ

2010 YILI ÝSTANBUL

Mercurynin tüm aþamalarýnda bana her konuda destek olan tüm usta ve dostlara sonsuz teþekkür, Mercuryi canlandýrarak hepimiz SeVaP kazandýk...
Kaytl
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #162 : Ekim 23, 2010, 11:14:38 S »

Mevlüt o zaman Dünü Bugünü yapalým deðilmi..

DÜNÜ..

BU GÜNÜ..

Kaytl
hardtop_fatih
Ziyareti
« Yantla #163 : Ekim 24, 2010, 01:06:11 »

Ford eski drag halinden sonra çoktan mefta olmuþtur diye düþünüyordum..Mavi halini aldýysa ne mutlu valla tebrikler.. Bir yanlýþlýk olmasýn? Mavinin güncel resimlerini görmek isteriz þayet elinizde mevcutsa slmlar..
Kaytl
alptuna
alptuna

evrimd evrimd

Mesaj Says: 920

Ýbrahim Fakioglu

« Yantla #164 : Ekim 24, 2010, 02:31:42 »

Birde bu tarz yapilmis bir convertible vardi beyaz renk siyah tenteli arabanin  kafasini Flip Flop tarzi yapmislardi motor kapagini acmak isteyince sag sol camurluklarla beraber öne yatarak aciliyordu  kocaman  beyaza boyanmis Mangels cantlari vardi sonu ne oldu merak ediyorum dogrusu Ney
Kaytl
BOSS
Mevlüt Erarslan

evrimd evrimd

Mesaj Says: 150

Mevlüt ERARSLAN

« Yantla #165 : Ekim 24, 2010, 11:51:52 »

Ford eski drag halinden sonra çoktan mefta olmuþtur diye düþünüyordum..Mavi halini aldýysa ne mutlu valla tebrikler.. Bir yanlýþlýk olmasýn? Mavinin güncel resimlerini görmek isteriz þayet elinizde mevcutsa slmlar..
sevgili fatih kardeþim benim bu aracý aldýðýmda lacivert idi benden sonra konyada toplanan arac bu resimdeki halini aldý ve sahibi çok titiz bir insan kalarüferli bir yerde halý üzerinde tutuyor bu aracý ama þu anda baþka resim elimde mevcut deðil olduðu takdirde ekliycem
Kaytl

Mevlüt Erarslan
hardtop_fatih
Ziyareti
« Yantla #166 : Ekim 24, 2010, 04:43:26 S »

sevgili fatih kardeþim benim bu aracý aldýðýmda lacivert idi benden sonra konyada toplanan arac bu resimdeki halini aldý ve sahibi çok titiz bir insan kalarüferli bir yerde halý üzerinde tutuyor bu aracý ama þu anda baþka resim elimde mevcut deðil olduðu takdirde ekliycem
Açýklamanýz için tþkler Mevlüt bey..Çok sevindim..Umarým uzun yýllar aramýzda kalmasý temennisi ile slmlar..
Kaytl
THUNDERBIRD78
METÝN VURAL
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 2390

« Yantla #167 : Kasm 14, 2010, 01:47:34 S »

60 Coupe'nin Güzelliðinden Birþey Kaybetmediðine Çok Sevindim. Akýbetinden Þüphe Ediyordum.

DÜNÜ

BUGÜNÜ

Kaytl

.                                  
shqiptar
Arif Tatu

evrimd evrimd

Mesaj Says: 114

« Yantla #168 : Kasm 14, 2010, 02:09:51 S »

60 Coupe'nin Güzelliğinden Birşey Kaybetmediğine Çok Sevindim. Akıbetinden Şüphe Ediyordum.

DÜNÜ

BUGÜNÜ

1980 Nişantaşı-İstanbul.Kaynak Aladdin Yavaşça
60 İmpalanın Türkiyenin en orijinal 60 kupesi olduğu söylenir, ilk sahibi  olan Tabib Albaydan resimdeki kuzenim Mehmet Bağgezen almıştı,daha sonra İzmir'de BMW servisi sahibi olan bir bey aldı ve hala İzmirde aynı kişide diye biliyorum.
Kaytl
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #169 : Kasm 17, 2010, 07:10:55 S »

Dünü..

Bugünü..

Kaytl
Sayfa: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 69   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.028 Saniyede 20 Sorgu ile Oluturuldu