Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 01, 2026, 02:34:36 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 1969 impala 4 kapý hakkýnda bilgi  (Okunma Says 2116 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
Strahoba

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1

« : Kasm 02, 2009, 11:01:05 S »

Selam herkeze,

1969 Chevrolet Ýmpala (direkli ve 4 kapý)

hakkýnda genel bilgi edinmek istiyorum yardýmcý olursanýz sevinirim.

yedek parça temini, iþinin ehli ustalar, karþýlaþýlabilecek sýkýntýlar, anlaþýldýðý üzere ilk arabam olacak ve yaþ tahtaya basmak istemiyorum.
yönlendirmelerinize ihtiyacým var þimdiden teþekkürler...

Kaytl
OldieS
ADMIN

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1372

Serkan

Site
« Yantla #1 : Kasm 03, 2009, 10:39:25 »

Merhabalar,günümüzde klasik araç sayýsýnýn hissedilir oranda azalmasý nedeniyle artýk kasa tipi konusundaki saplantýlarýn rafa kaldýrýlmasý gerektiðini düþünüyorum.Yani çok orjinal 4 kapý direkli bir araç,çok oynanmýþ ve kondüsyonu çok düþük direksiz bir araca tercih edilebilmeli.Almayý planladýðýnýz 4 kapý direkli olarak belirttiðiniz 1969 model impala eðer orjinalliðini korur ve kaporta ihtiyacý olmayan,masrafsýz binilebilecek nitelikte ise rahatça düþünebilirsiniz.Parça konusunda Chevrolet için sýkýntý yaþamanýz olasý deðil ki zira internet ortamý da ihtiyaçlarýnýza fazlasýyla cevap verebilecek nitelikte.Þahsi fikrim aracýn kaporta ihtiyacý varsa,çok sýcak bakmamanýz yönünde.O zaman pek kolay olmayan bir süreç sizi bekliyor olabilir.Kaporta sonrasýnda boya vb. ek maliyetler de beraberinde gelecektir.Zira maliyetler artýk hatýrý sayýlýr nispette.Eðer bu maliyetlere göðüs gerebilecek gücünüz ve düþünceniz varsa,biraz daha klasik bir modele yönlenmeniz çok daha doðru olur bana göre.Ama dediðim gibi araç masrafsýz ve orjinal kondüsyondaysa,1969 impala fizyonomisi çok þýk ve her zaman tercih etmeye deðer bir modeldir.

Kaytl
rotmastir1965

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10

« Yantla #2 : Kasm 27, 2009, 12:52:00 S »

merhaba arkadaþým kurbanbayramýnýzý kutlar saygýlar sunarým. 59 hakkýnda yardým ve bilgi istiyorsunuz. ben sizleri tanýmam sizde beni tanýmassýnýz. ilk önce mesleyiniz ve yaþýnýzý öyrenmeliyim. yaþýnýza göre tecrübenizin olup olmadýðý  belli olur.  1.  aracýnýzý  kaportacýya vermeden önce iyi araþtýrma yapýnýz. buldunuz kaportacý kac senedir amerikan aracý topluypr ve sürekli amerikanmý yoksa karýþýkmý . munu iyi sorgula. sonra canýn cok yanar. ayni þekilda boyacýsý  elektirikci  camcý  mekanikcisi  bunlarý iyi araþtýrmadan  bir iþe kalkýþma.      parcalar konusuna gelince istediðin tüm parcalarý getirtebilirsin sen veya ben.  bu amerikan piyasasý  cok   berbat  benimde bir amerikanim vardý  bir ayönce sattým  dedikodu cok hat safada kendinize dikkat ediniz.     amerikamoto@hotmeil.com.  teþekkürler.
Kaytl
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.021 Saniyede 18 Sorgu ile Oluturuldu