Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Nisan 29, 2026, 07:44:59 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: OLDSMOBILE'ÝN ÖZÜMÜZDEN YANSIMALARI  (Okunma Says 63330 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
whitecaprice
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 645

HAKAN KUÞÇU

« Yantla #80 : Nisan 23, 2014, 11:39:50 S »

Yaþayýp, yaþamadýðýný bilmiyorum...

Kemal abicim fotoðraf 1991 yýlýna ait ve bir Alman tarafýndan  çekildi diye hatýrlýyorum , yanýlýyor olabilirim , fotoðraf bizim oradan birde ayný gün çekilen tek kapý direkli 59 chevrolet Anýtkabirin kapýsýna çok yakýnda dururdu , üstü açýk yeþil 56 chevrolet Ayten sokakta ve birde 56 dört kapý direksiz buick vardý diye hatýrlýyorum , ancak albümü nerede ve nezaman gördüðümü çýkartamadým o dönem birisi Ankara'daki eski arabalarý çekmiþti , maalesef o fotoðraflarda gördüðüm hiç bir araba kurtulmadý .....

Bu arada naçizane hatýrlatmak isterim , o dönem oldsmobile üç seri çýkýyor ;
1 ) dynamic 88 ( chevrolet Biscayne serisi gibi baþlangýç tamamý v8 371 cubic inch)
2 ) super 88 ( chevrolet belair serisi gibi tamamý v8 394 cubic inch)
3 ) ninety eight ( chevrolet impala serisi gibi üst seri tamamý v8 394 cubic inch)
Fotoðraftaki araba ( her ne kadar arka tampon nikelejlý sökülmüþ olsada ) týpký Kayseri'de bulunan örnek gibi ninety eight ...
Kaytl
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #81 : Nisan 23, 2014, 11:56:32 S »

üstü açýk yeþil 56 chevrolet Ayten sokakta.....

Hakan evet daha evvel hatýrlarsan konuþmuþtuk.
81 yýlýnda Cebeci'de askerken Abidinpaþa'da salýna salýna dolaþan Yeþil-Beyaz 56'yý biliyorum.
Senden duyduðum akibeti beni üzdü. 
Kaytl
whitecaprice
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

HAKAN KUÞÇU

« Yantla #82 : Nisan 24, 2014, 12:11:12 »

üstü açýk yeþil 56 chevrolet Ayten sokakta.....

Hakan evet daha evvel hatýrlarsan konuþmuþtuk.
81 yýlýnda Cebeci'de askerken Abidinpaþa'da salýna salýna dolaþan Yeþil-Beyaz 56'yý biliyorum.
Senden duyduðum akibeti beni üzdü.  
abicim o araba yýllarca yattýktan sonra bir gün belediye o üstü açýk arabayý bir kepçe marifetiyle KATLAYIP kamyonun damperine  attý , daha sonra belediye hurdalýk alanýna atýlan arabadan Hulusi Demir abi toplamakta  olduðu ve daha sonra Kayseri'den Gürkan kardeþimin aldýðý yeþil tek kapý direksiz 56 için bazý nikelejlý vida gibi þeyleri almýþtý , yani bazý çok ufak parçalarý hala hayatta ,
Ayrýca çok yeri deðil ama beni çok düþünceye salan bir baþka hikaye daha var o sokakta , bir amcanýn sanýrým 1967 model balköpüðü renkte tek kapý direksiz Opel commedore marka aracý var amcam arabayý zemin kat olan evinin camýn önüne çekmiþ araba yirmi yýla yakýndýr orada hareketsiz duruyor ve yaþý seksenin üzerinde diye tahmin ettiðim amca o arabayý evini camýndan hala seyrediyor , o amcayý ve arabayý her gördüðümde aklýma yaþlanmak gelir ve bir zamanlar dinçten yapabildiðim pek çok þeyi yapamayacaðýmý düþünürüm ,ömrümüz yeterse bir gün bu güzel arabalarý süremeyeceðiz , belki bizde satmaya kýyamayýp böyle kedinin ciðere baktýðý gibi iç geçirerek bakacaðýz , Amca kimbilir o güzel araba ile neler yaþadý ?
Kaytl
serhathilmi
Serhat Hilmi Uçar

evrimd evrimd

Mesaj Says: 12

« Yantla #83 : Nisan 24, 2014, 10:53:35 »

Kemal abicim fotoðraf 1991 yýlýna ait ve bir Alman tarafýndan  çekildi diye hatýrlýyorum , yanýlýyor olabilirim , fotoðraf bizim oradan birde ayný gün çekilen tek kapý direkli 59 chevrolet Anýtkabirin kapýsýna çok yakýnda dururdu , üstü açýk yeþil 56 chevrolet Ayten sokakta ve birde 56 dört kapý direksiz buick vardý diye hatýrlýyorum , ancak albümü nerede ve nezaman gördüðümü çýkartamadým o dönem birisi Ankara'daki eski arabalarý çekmiþti , maalesef o fotoðraflarda gördüðüm hiç bir araba kurtulmadý .....

1 ) dynamic 88 ( chevrolet Biscayne serisi gibi baþlangýç tamamý v8 371 cubic inch)
3 ) ninety eight ( chevrolet impala serisi gibi üst seri tamamý v8 394 cubic inch)
Fotoðraftaki araba ( her ne kadar arka tampon nikelejlý sökülmüþ olsada ) týpký Kayseri'de bulunan örnek gibi ninety eight ...
araç kayýtlara göre hala yaþýyor :S ama rengi koyu mavi imiþ var b iþte bi gariplik
Plaka No06dr942 Marka BÝLÝNMÝYOR Model Yýlý1959 Ruhsat Tarihi15/12/1964 Tescil BirimiANKARA CinsiOTOMOBÝLRenk 1MAVÝ (Koyu) Renk 2 BÝLÝNMÝYOR Çalýntý mý?HAYIR Hak MahrumiyetiYOK
Bu sayfada görüntülenen sonuçlar bilgi amaçlý olup, resmi iþ ve iþlemlerde geçerli deðildir.
Kaytl
1960impala
ALAATTÝN ABANOZ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 7016

61 AL 210 / TRABZON

« Yantla #84 : Nisan 24, 2014, 10:58:44 »

Anlaþýlan  sahibi  doktormuþ
Kaytl
whitecaprice
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

HAKAN KUÞÇU

« Yantla #85 : Nisan 24, 2014, 11:40:38 »

Kemal abicim fotoðraf 1991 yýlýna ait ve bir Alman tarafýndan  çekildi diye hatýrlýyorum , yanýlýyor olabilirim , fotoðraf bizim oradan birde ayný gün çekilen tek kapý direkli 59 chevrolet Anýtkabirin kapýsýna çok yakýnda dururdu , üstü açýk yeþil 56 chevrolet Ayten sokakta ve birde 56 dört kapý direksiz buick vardý diye hatýrlýyorum , ancak albümü nerede ve nezaman gördüðümü çýkartamadým o dönem birisi Ankara'daki eski arabalarý çekmiþti , maalesef o fotoðraflarda gördüðüm hiç bir araba kurtulmadý .....

araç kayýtlara göre hala yaþýyor :S ama rengi koyu mavi imiþ var b iþte bi gariplik
Plaka No06dr942 Marka BÝLÝNMÝYOR Model Yýlý1959 Ruhsat Tarihi15/12/1964 Tescil BirimiANKARA CinsiOTOMOBÝLRenk 1MAVÝ (Koyu) Renk 2 BÝLÝNMÝYOR Çalýntý mý?HAYIR Hak MahrumiyetiYOK
Bu sayfada görüntülenen sonuçlar bilgi amaçlý olup, resmi iþ ve iþlemlerde geçerli deðildir.
Serhat bey dikkatiniz için teþekkürler , yalnýz maalesef trafik kayýtlarý gerçeði yansýtmýyor , örneðin bizim 1958 chevrolet ( 06 HZ 596 ) hala kayýtlý ama 1985 yýlýnda hurdaya ayrýldýðýný ben biliyorum , ayrýca yine babamýn kullandýðý 06 ND 389 plakalý 1955 belair kayýtlý gözükmesine raðmen , son sahibinin on beþ günlük çalýþma ile adresini tesbit ettirdim , tc kimlik numarasýndan yurtdýþýna çýkýþ yapýldýðýný öðrenince bu sefer kardeþinin adresini bulup gittim ve arabanýn yýllar önce Hollanda'ya götürüldüðünü öðrendim , en doðrusu vergi kayýtlarý oluyor oradan bakýlýnca eðer bir þekilde vergi yatýyor ise , tramer kaydý ve muayene bilgisi varsa hayatta demektir ,son bir örnek adým soyadým ve doðum tarihimden dolayý 06 Hk 973 isimli plakayý almaya çalýþtým plakanýn üzerinde olduðu kamyon 20 yýldýr kayýp mesela ....
Kaytl
umut
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1725

Lacivert Olmadan Sarý Sevilmez...

« Yantla #86 : Nisan 24, 2014, 11:48:39 »

Arabanýn 2004 senesinden beri biriken vergi borcu var.
Tahminen 20.000 TL'den fazla  
Kaytl

Bir daha gel, gel Samsun' dan
whitecaprice
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

HAKAN KUÞÇU

« Yantla #87 : Nisan 24, 2014, 12:03:52 S »

2004 öncesi borçlar yeni sistemde  yok zaman aþýmýndan dolayý silindi demek ki , ayrýca araç ruhsat tarihi 1964 yýlý yani o günleri düþünürsek 1964 yýlýnda en iyi ihtimalle böyle bir arabayý  alacak kiþi 25-30 yaþýnda olsa 1930 doðumlu birinden bahsediyoruz demektir ki bu da þu hayatta ise 84 yaþýnda olmalý , iyiniyetli olmak isterim ama muhtemelen ölmüþ birinin üzerinde görünen bir araçtan bahsediyoruz.
Kaytl
55ilhan

evrimd evrimd

Mesaj Says: 45

« Yantla #88 : Nisan 24, 2014, 01:17:57 S »

aracýn kapý çamurluk nikelajlarý orjinalden yok araç 88,süper88 olmasý için ön çamurluk yazý ve yerleride yok,muhtemelen 371 cu oldsmobile 88 ,borcuda olsa deðerlendirilir ama aracýn hiçbir izi yok
Kaytl
classic61
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 3862

MELÝH KAYIRAN Moskova

« Yantla #89 : Nisan 26, 2014, 05:32:20 S »

Kaytl

56 Chevy ve bir yerlerde 84 Caprice SW olacak...
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.023 Saniyede 18 Sorgu ile Oluturuldu