Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 26, 2026, 04:34:15 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: HAYDI HEP BIRLIKTE ATAMIZI ZIYARETE ANITKABIR'E GIDIYORUZ - IKOD  (Okunma Says 42773 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
ozseymen
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 467

Þemsettin Özseymen - 55 Chevy Belair

« Yantla #40 : Eyll 29, 2009, 04:10:01 S »

Deðerli ÝKOD yönetimi, deðerli dostlar,

Son derece isabetli bir etkinlik. Bu fikrin sahiplerine derin teþekkürlerimizi sunarýz.

Eþim ve kýzým ile katýlacaðýz inþallah.

2 ilave  kiþi (aile olabilir) alabiliriz aracýmýza.

Araç ve kiþi seviyesinde olabildiðince çok katýlýmýn saðlanmasý ve etkinliðin mükemmel olmasý amacýyla –ki eminim yazdýklarýmýn bir çoðu gündeminizdedir;

- Gidiþ ve dönüþün ayný gün olmasýný yorucu bulanlar olabilir. Konaklama için alternatifler üzerinde durmalýyýz.

- Her baþlýðý tek tek inceleme fýrsatý olmayan dostlarýmýz olabilir. Siteye  giriþite bu etkinliði duyurmamýzýn katýlýmýn çokluðu açýsýndan isabetli olacaðýný düþünüyorum (mesela <buraya reklam verebilirsiniz> alaný  kýsa bir müddet için kullanýlabilirmi?)

- Arabalarýmýzýn karþýlaþacaðý muhtemel arýzalara karþý aramýzda bulunan dostlarýmýzdan, bir teknik ekip/ekipman oluþturarak konvoyumuzun bu ekipten (telefon iletiþimi yoluyla) haberdar edilmesini öneriyorum.   

Sevgi ve Saygýlarýmla
Þemsettin Özseymen
Kaytl

Three can keep a secret..........if TWO are dead!!
Bir sýrý üç kiþi saklayabilir.......... eðer ikisi ölüyse!!
55 mercury

evrimd evrimd

Mesaj Says: 646

« Yantla #41 : Eyll 29, 2009, 04:33:26 S »

Þemsettin abi,
Hepsinin ayrýntýlarýný düþünüyoruz, yarýn ayrýntýlarý buradan duyururuz...
Görüþmek üzere,
Kaytl
Haluk14
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 275

Haluk Boyacý / BOLU

« Yantla #42 : Eyll 29, 2009, 08:08:27 S »

Mrb..Düþünce gerçekten harika...Ses getirecek, Anlamlý, ATAMIZI ziyaret, Dernegimiz içinde olumlu bir hava ve kaynaþma saglayacaktýr...Bolu grubu olarak üzerimize düþen her konuya açýk oldugumuzu ifade etmek istiyorum...Saygýlar....Haluk 

Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #43 : Eyll 30, 2009, 09:26:24 »

Mrb..Düþünce gerçekten harika...Ses getirecek, Anlamlý, ATAMIZI ziyaret, Dernegimiz içinde olumlu bir hava ve kaynaþma saglayacaktýr...Bolu grubu olarak üzerimize düþen her konuya açýk oldugumuzu ifade etmek istiyorum...Saygýlar....Haluk 

Haluk agabey,

Bolu'da ben 55 Chevy'den 57'ye transfer olabilir miyim acaba???:  Kahkaha Kahkaha

Serdar
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
papatya54
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 819

Sedat Papatya/SAKARYA

Site
« Yantla #44 : Eyll 30, 2009, 09:59:04 »

Serdar sanýrým Haluk'un o gün konvoya katýlýrken yapacaðý sürpriz ses getirecek Ney
Kaytl

Anlatýlmaz ki;Yaþanýr !
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #45 : Eyll 30, 2009, 10:21:55 »

Serdar sanýrým Haluk'un o gün konvoya katýlýrken yapacaðý sürpriz ses getirecek Ney

Ondan haberim var Sedat agabey, ben 57 derim baska bir sey demem..
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
scelikkaleli
Serkan Çelikkaleli

evrimd evrimd

Mesaj Says: 276

« Yantla #46 : Eyll 30, 2009, 12:51:37 S »

1977 Murat 131 imle ben de konvoyunuza bursa yý temsilen katýlmak istiyorum.(Yaðmur yoksa )

Bu organizasyondan ötürü sizleri tebrik ederim.
Kaytl

Serkan Çelikkaleli

16 ZF 515
1977 Murat 131 - BURKOD üyesi
Gemlik-Bursa
1974
KlasikAdam
www.klasikotoankara.com Gsm= 05324566266

evrimd evrimd

Mesaj Says: 189

Site
« Yantla #47 : Eyll 30, 2009, 04:41:48 S »

Deðerli klasik otomobilci dostlar ÝKOD’un düzenlemiþ olduðu  ATATÜRKÜ ZÝYARET ORGANÝZASYONU’nu takiben  Ankara Klasik Otomobilciler Platformu adýna deðerli büyüðümüz Þaban KARAMANCI tarafýndan bir döner partisi organizasyonu yapýlmýþtýr. ÝKOD’un kuruluþu ve ATATÜRKÜ ZÝYARET inceliðinden  ötürü verilecek bu davete bütün klasik otomobilciler davetlidir.

Yemek hazýrlýðýnýn katýlýma göre yapýlacaðýndan katýlýmcý dostlarýn kaç kiþi katýlacaklarýný buradan bildirmeleri rica olunur…
Kaytl

Zeynel BEKTAÞ / ANKARA
deeppurple
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1982

AYDIN ÖZDEMÝR / SAKARYA

« Yantla #48 : Eyll 30, 2009, 09:10:23 S »

Olaðandýþý bir engel olmazsa ;
Ben þimdilik 1 kiþiyim, Düzce'den Mustang_Tutkusu benim aracýmla gelirse olduk "2".

Selamlar
Aydýn Özdemir / Sakarya

Kaytl

Aydýn Özdemir/Sakarya
ÝKOD
YÖNETÝM

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4281

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN...

Site
« Yantla #49 : Eyll 30, 2009, 09:22:57 S »

Deðerli Klasikoto.net ve ÝKOD üyeleri,
Anýtkabir organizasyonumuz çerçevesinde bizleri Ankara'da çok güzel bir etkinliðe davet eden Ankara Klasik Otomoilciler Platformu adýna Þaban Karamancý beye þimdiden bu nazik davetleri için teþekkürlerimizi sunuyoruz.
Sevgili Zeynel'in de belirttiði üzere döner partisi organizasyonu açýsýndan katýlýmlarýnýzý en kýsa zamanda bildirmenizi rica ederiz.

Bu arada sizlerden gelen yoðun talep üzerine Ankara gezimizi konaklamalý ve konaklamasýz olarak alternatifli planlamaktayýz. Bununla ilgili programýmýz (hareket saati- tören - konaklama- dönüþ) 2 EKÝM CUMA günü siteden duyurulacaktýr.
Saygýlarýmýzla,
ÝKOD
Kaytl

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.027 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu