Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 26, 2026, 02:58:26 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: HAYDI HEP BIRLIKTE ATAMIZI ZIYARETE ANITKABIR'E GIDIYORUZ - IKOD  (Okunma Says 42756 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
mustang_tutkusu

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1097

Bayram

« Yantla #80 : Ekim 07, 2009, 11:32:30 S »

numaranýzý kaydettim þuan saat 23.30 dolayýsýyla yarýn arayacam sizi

ilginiz için çok teþekkür ediyorum
Kaytl

nasib eylemezse MÂBUD neylesin sultan mahmut
sinan eren
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 906

« Yantla #81 : Ekim 08, 2009, 10:50:56 »

Bu organizasyona katýlmayý çok istiyordum ama iþlerim ve seyahat nedeni ile aranýzda olamayacaðým.
Bütün arkadaþlara hayýrlý yolculuklar diliyorum kazasýz belasýz gidip gelmek nasib olsun.

Sinan EREN
Kaytl
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #82 : Ekim 08, 2009, 11:27:46 »

Kaytl
deeppurple
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1982

AYDIN ÖZDEMÝR / SAKARYA

« Yantla #83 : Ekim 08, 2009, 08:16:49 S »

Bugün postadan, daha önce sipariþ ettiðim Olds'un yeni jant kapaklarý geldi.
Yarýn Olds'u kuaföre götüreceðim, en güzel hali ile hazýr olmalý ve yeni jant kapaklarý ile nasýl duracak merak ediyorum.
Lacivert'lerim hazýr, iskarpinlerimi bugün boyattým onlar da hazýr. Tam bir bayram çocuðu heyecanýndayým.
Ata'ma bu gidiþimde de her þey mükemmel olmalý, O'na yakýþýr, eksiksiz, tam olmalý. 
Hava durumu da öylesine güzel ki. Bu ziyareti taçlandýran bir gün hazýrlýðýnda..
Selamlar
Aydýn Özdemir / Sakarya
Kaytl

Aydýn Özdemir/Sakarya
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #84 : Ekim 09, 2009, 08:15:52 »

Aydin agabey cok guzel soylemissin valla. Inanki 2 gundur bende o heyecani icimde duyuyorum.. Insallah cok guzel bir bulusma olacak, dedigin gibi hava da sanki biz Ankara'ya gidecegiz gibi , bu mevsimde yazdan kalma bir halde olacakmis.. Ama onumuzdeki hafta Sali hatta Carsamba'dan sonra soguk, yagmur, yuksek kesimlerde sulu kar ve kar beklentisi var. Hatta Uludag ve Kartalkaya'da kayak yapacak kadar kar bile yagabilirmis..

Bu arada buyuk gun yarin, Istanbul'dan, Izmit'ten, Adapazarindan, Duzce'den, Bolu'dan kimler katilliyor,kac araba yola cikiliyor gibi bir katilimci listesini hala ben goremedim.Insanlar katildiklarini mi soylemek istemiyorlar yoksa hala bir takim degisiklikler olabilir diye fikir beyan eden mi yok???

Serdar

Kaytl

57 Chevy is the BEST!
OldieS
ADMIN

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1372

Serkan

Site
« Yantla #85 : Ekim 09, 2009, 09:12:56 »

Alnt
................

Bu arada buyuk gun yarin, Istanbul'dan, Izmit'ten, Adapazarindan, Duzce'den, Bolu'dan kimler katilliyor,kac araba yola cikiliyor gibi bir katilimci listesini hala ben goremedim.Insanlar katildiklarini mi soylemek istemiyorlar yoksa hala bir takim degisiklikler olabilir diye fikir beyan eden mi yok???

Serdar

Serdar'cým günaydýn,
dün akþam geliþi kesin olan arkadaþlar ve araçlar aþaðý yukarý belli oldu.Muhtemelen 50-60 kiþilik bir grupla Ýstanbul'dan hareket edeceðiz.Yol üzerinde ve Ankara'dan katýlacak arkadaþlarla bu sayý tabi ki çok artacaktýr.Bu nedenle tek tek katýlýmcý isimlerine çok gerek yok açýkcasý.Bu yolculuktan tüm klasiksever arkadaþlar þu an itibarýyla haberdarlar.Emin olabilirsin ki,Atatürk ilke ve devrimlerine sonuna kadar baðlýlýðý içine sindirmiþ,bizler gibi bu heyecaný hala yaþayan ve yaþatacak olan,paylaþým ruhunu içinde muhafaza etmesini baþarabilen tüm dostlar gerek bedenleriyle gerekse ruhlarýyla aramýzda olacaklardýr......
Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #86 : Ekim 09, 2009, 09:15:57 »

Alnt
................

Serdar

Serdar'cým günaydýn,
dün akþam geliþi kesin olan arkadaþlar ve araçlar aþaðý yukarý belli oldu.Muhtemelen 50-60 kiþilik bir grupla Ýstanbul'dan hareket edeceðiz.Yol üzerinde ve Ankara'dan katýlacak arkadaþlarla bu sayý tabi ki çok artacaktýr.Bu nedenle tek tek katýlýmcý isimlerine çok gerek yok açýkcasý.Bu yolculuktan tüm klasiksever arkadaþlar þu an itibarýyla haberdarlar.Emin olabilirsin ki,Atatürk ilke ve devrimlerine sonuna kadar baðlýlýðý içine sindirmiþ,bizler gibi bu heyecaný hala yaþayan,paylaþým ruhunu içinde muhafaza etmesini baþarabilen tüm dostlar gerek bedenleriyle gerekse ruhlarýyla aramýzda olacaklardýr......

Tamamdir, anlasildi, bunlari duymak icin yazmistim zaten yazimi.. Yarin bulusmak uzere..  Karizmatik Karizmatik
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
akrep64
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 442

AHMET VARLI

« Yantla #87 : Ekim 09, 2009, 10:14:18 »

Hayýrlý yolculuklar diliyorum bende gelmek isterdim ama heleki böyle anlamlý bir ziyarete katýlmam gerekdiðinide çok iyi bilen biri olarak katýlamamanýn büyük üzüntüsünü bilginize arz ederim bütün klasik sever doslara hayýrlý yolculuklar diliyoum ranpalar düz yollarýnýz açýk olsun 
Kaytl
umut
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1725

Lacivert Olmadan Sarý Sevilmez...

« Yantla #88 : Ekim 09, 2009, 01:57:39 S »

En çok gelmek istediðim organizasyon ancak þuan istanbul dýþýndayým , gece 12:30 gibi istanbul'a ineceðim eve gelmem falan gece 2 olacak , araba 3 haftadan beri yatýyor onu hazýrlamak temizlemekle falan uðraþýrsam yetiþtiremeyeceðim. Tayfun ve ben, Uður'un 64'le gelecektik onda da 2 gün önce bir sorun çýktý , þuanda gelemeyeceðim gibi görünyor ama umarým gelebilirim , gelemsem bile gönlüm sizinle yolunuz açýk olsun...
Kaytl

Bir daha gel, gel Samsun' dan
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

« Yantla #89 : Ekim 09, 2009, 02:09:26 S »

En çok gelmek istediðim organizasyon ancak þuan istanbul dýþýndayým , gece 12:30 gibi istanbul'a ineceðim eve gelmem falan gece 2 olacak , araba 3 haftadan beri yatýyor onu hazýrlamak temizlemekle falan uðraþýrsam yetiþtiremeyeceðim. Tayfun ve ben, Uður'un 64'le gelecektik onda da 2 gün önce bir sorun çýktý , þuanda gelemeyeceðim gibi görünyor ama umarým gelebilirim , gelemsem bile gönlüm sizinle yolunuz açýk olsun...

Umut,

Sen ne  yap et, gel kardesim. Arabani Bolu'da mola sirasinda yikariz..

Kaytl

57 Chevy is the BEST!
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.028 Saniyede 18 Sorgu ile Oluturuldu