Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 06:11:47 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: þase takozu nasýl degiþir  (Okunma Says 3225 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
impala1965

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1

« : Haziran 22, 2009, 06:29:39 S »

amerikan araçlarýnda þase takozlarý nasýl degýsýr sýralama nasýl olur bilgisi olan varmý
Kaytl
KORAY78

evrimd evrimd

Mesaj Says: 298

KORAY URLU

Site
« Yantla #1 : Haziran 24, 2009, 09:25:23 »

Selamlar ben 56 chevrolet imin þaseyi kupadan ayýrdým ve alt tadilatýný yaptým.bütün takozlarýný da deðiþtirdim.yakýnda tüm tadilat fotolarýný paylaþýcam.biraz zor ama dikkatli bir ustanýn elinde güzel sonuçlar alýnabilir.
Kaytl

Koray URLU- Elektronik ve Haberleþme Mühendisi
whitecaprice
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 645

HAKAN KUÞÇU

« Yantla #2 : Haziran 24, 2009, 10:27:50 »

EÐER TEK TAKOZDA PROBLEM VARSA ,ÖRNEÐÝN DÝYELÝMKÝ SOL ÞÖFÖR KOLTUÐUNUN ALTINDA OLAN KASÝSSE GÝRÝP ÇIKTIÐINIZDA TATATAK ÞEKLÝNDE GÜÇLÜ BÝR VURUNTU SESÝ GELÝR VE SADECE TEK DEÐÝÞTÝRECEKSENÝZ KAPORTACININ ARACIN SADECE TEK TARAFINI TAKOZA ALIP LASTÝÐÝ PATLAK YADA TAMAMEN DÜÞMÜÞ TAKOZUN YERÝNÝ ARADAKÝ BOÞLUÐU GÖREREK UYGUN TAKOZU BULMASI GEREKÝR ZÝRA ORJÝNAL TAKOZLARIN ÇOÐU ARTIK PISMIÞ OLACAÐINDAN TEK DEÐÝÞTÝRMEDE ORJÝNAL TAKOZ YÜKSEK GELEBÝLÝR BUDA DÝREKSÝZ ARAÇLARDA KAPI VE CAM AYARINI BOZABÝLÝR ,KEZA DÝÐER TAKOZLAR YUMUÞAMIÞ YADA BAZEN ISINIP SOÐUMANIN ETKÝSÝYLE TAM TERSÝNE TAÞLAÞMIÞ OLABÝLÝR KÝ GENELDE BUNLAR FÝRE VERÝR YÝNE YENÝ TAKOZUN SERTLÝÐÝNÝN BU DURUMA GÖRE AYARLANMASI GEREKÝR ,
ÝÞLEM ÝÇÝN TEK TAKOZ DEÐÝÞÝMÝNDE TAKOZUN DEÐÝÞECEÐÝ TARAF ASLIYA ALINIR VE ÖN TARAF DAHA AÐIR OLDUÐU ÝÇÝN ÞASENÝN ESNETÝLEBÝLMESÝ ÝÇÝN ARKADAN BAÞLANARAK BAÐLANTILAR GEVÞETÝLÝR VE  DEÐÝÞECEK TAKOZ SÖKÜLEREK ÝÞLEM SONA ERER
AMA BU YÖNTEM GENELLÝKLE BÝZÝM GÝBÝ ARABA TOPLAYANLARIN TERCÝHÝ DEÐÝL BU ARAÇLARIN YOÐUN KULLANILDIÐI DÖNEMDEKÝ EKONOMÝK ÇÖZÜMDÜR .
GÜNÜMÜZDE DAHA ZÝYADE KULLANILMASI GEREKEN YÖNTEM (TABÝ EÐER ÞASEDE VE TABANDA ÇÜRÜK YOKSA) VE TAMAMINI DEÐÝÞTÝRMEYECEKSEK YUKARIDAKÝ SIRA TAKÝP EDÝLEREK KARÞILIKLI ÝKÝ TAKOZUN DEÐÝÞTÝRÝLMESÝDÝR.

"BÝLGÝLER TAMAMEN ZAMANINDA GÖRDÜÐÜM VE BÝR KEZDE YAÞADIÐIM TAKOZ DEÐÝÞTÝRME TECRÜBELERÝME DAYANMAKTA OLUP ÝÞNÝN ERBABI KAPORTACI USTALARIMIZ EN DOÐRU YANITI VERECEKLERDÝR.
Kaytl
Chevy Salih
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1004

Salih Tufan / Almanya

« Yantla #3 : Haziran 25, 2009, 12:36:12 »

Merhaba, benim söyliyecegim,
1.- Aslinda Takoz siralamasi diye birsey yok, Arabanin Fabrikada alt Taban Sac'inin Punta Kaynak yapildigi Plattformlar, Sase ile ayni ölcüde'dir arada belli + ve - toleranzlar vardir, onun icin'de siralama diye bir sey yoktur anca: ön sag tarafta'kinden baslayip'ta arka sol tarafa gecilmez yani Ney ve benim Tavsiyem Takozlar hicbir zaman tek olarak degistirilmez, degistirecekseniz komple yenileyin.
2.- Eger Takozlarin Sase'deki veya Taban Sac'inin baglantilarinda Pas olayi varsa yada elden gecmis ise Takozlarin üzerine Pul'da konulabilir cünki zamaninda Fabrika cikislarinda'da bile Pullar kullaniliyordu.
3.- Kendim 64 Impala SS Convertible'nin komple Taban Sacini kesip yeniledim + Taban saci'nin altindaki Omur'larida yeniledim, yalniz Fabrikasyon gibi Plattformum olmadigi icin yedek sase kullandim ve sonra Kasayi Saseye Lift'te oturtugum zaman hic bir Takoz ince veya kalin gelmedi.  Isterseniz, 64 Impala SS Convertible Restoration öyküsündeki Resimlere bakarsaniz orada görürsünüz.
Kaytl

KORAY78

evrimd evrimd

Mesaj Says: 298

KORAY URLU

Site
« Yantla #4 : Haziran 25, 2009, 09:25:29 »

evet benim alt yenileme iþlemimde bitti ve çok þükür takozlarýn hepi tam oturdu
Kaytl

Koray URLU- Elektronik ve Haberleþme Mühendisi
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.02 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu