Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Temmuz 28, 2026, 11:46:50 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: ÝKOD - ÝSTANBUL KLASÝK OTOMOBÝLCÝLER DERNEÐÝ  (Okunma Says 40032 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
demodek
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1075

ÝLKER TAYALI

Site
« Yantla #50 : Haziran 12, 2009, 08:43:24 S »

Sevgili TEVFÝK bey merhaba,
bu çok deðerli yazýnýz ve emeðiniz için þahsým, yönetim kurulu arkadaþlarým ve klasik otomobil camiasý adýna sonsuz teþekkürlerimi sunuyorum.
Ýþte bizlerin bu tip imkanlarýmýzý kullanarak adýmýzý, hobimizi, tutkumuzu her yerde tanýtmamýz kýsa zamanda çok daha iyi yerlere gelmemizi saðlayacaktýr.
saygý ve sevgilerimle,
ilker tayalý
Kaytl
tevfik65
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 239

HAZ DEÐÝL, HIZ ÝÇÝN...

Site
« Yantla #51 : Haziran 12, 2009, 09:24:06 S »

Asýl ben teþekkür ederim Ýlker bey, beni aranýza kabul ettiniz ben yýllardýr tek baþýma bu ruhu yaþatmaya ve çevremdekilere klasik otomobilin bir tutku olduðunu göstermeye çalýþtým. Her nekadar amerikan arabasý kullanmasamda insanlara klasik otomobil sevgisini aþýlamaya çalýþtým, ama bir elin nesi var iki elin sesi var þeklinde daha etkili olacaðýmýzý ve insanlarýn artýk klasikler ile eski araç kavramý arasýndaki farký yavaþ ta olsa anlayacaklarýný ümit ediyorum.
Kaytl

Tevfik Doðruman
demodek
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

ÝLKER TAYALI

Site
« Yantla #52 : Haziran 12, 2009, 09:44:53 S »

Tevfik bey, aramýza kabul etmek gibibir þey söz konusu olamaz. Hepimiz ayný gemideyiz ve ortak tutkumuz klasik otomobil, bunu amerikan veya avrupa yada yerli diye ayýrmamýz söz konusu olamaz. Amaçlarýmýz ayný hep beraber çok güzel þeyler yapacaðýz.   
Kaytl
ÝKOD
YÖNETÝM

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4281

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN...

Site
« Yantla #53 : Haziran 17, 2009, 12:32:30 »

Ýstanbul Klasik Otomobilciler Derneði'ni,Hollanda Buick Klübünün organizasyonunda baþarýyla temsil eden kurucu üyemiz Sayýn Mehmet Kösdað'a teþekkürlerimizi sunar,55 Roadmaster'ýyla ömür boyu mutluluklar dileriz...

Kaytl

ozgur
Özgür Özbey

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1575

« Yantla #54 : Haziran 17, 2009, 09:18:08 »

arkadaslar temmuz sonunda uzun yol yapmak isteyenler olurmu?
kusadasý tanýtým merkezinden bana ulastýlar,temmuz sonunda klasiklerle dolu bir etkinlik istiyolarmýþ.. tam ayrýntýlarý konusmadýk, ama uzaktan gelenler için konaklama saglamalarýný istedim,birde tarih daha bi yaz sonu olsa daha iyi olurdu ama.. ayrýntýlarý konusunca sizlere bildiricem..
Kaytl
umut
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1725

Lacivert Olmadan Sarý Sevilmez...

« Yantla #55 : Haziran 17, 2009, 11:30:53 »

Özgür tam da temmuz 20'den sonra benim arabayla tatile çýkmayý planlýyordum , bi aksilik çýkmazsa ve zaman da uyarsa ben gelebilirim.
Kaytl

Bir daha gel, gel Samsun' dan
demodek
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

ÝLKER TAYALI

Site
« Yantla #56 : Haziran 17, 2009, 11:41:40 S »

Mehmet Aðabey,
Yönetim Kurulu Üyemiz olarak derneðimizin adýný ilk kez uluslararasý arenada resmi olarak afiþimizle tanýttýðýn için sonsuz teþekkürlerimi sunuyorum.
Bundan sonra sýrada Ýsveç var artýk tüm dünyaya sesimizi duyurmanýn sýrasý geldi deðil mi? 
Kaytl
umut
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1725

Lacivert Olmadan Sarý Sevilmez...

« Yantla #57 : Haziran 18, 2009, 12:07:20 »

umut benzin iþini  hallettin heralde

halletmedim henüz hakan abi , akrep ahmet abi'den usta tavsiyesi bekliyorum hala  tatile çýkmadan bi baktýracaðým zaten motoruna...
baktým olmuyor yakýt ayný (100km/25lt) þile aðva kandýra gibi yerler de fena deðil     
Kaytl

Bir daha gel, gel Samsun' dan
cuneytkar
MODERATOR

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1273

Cüneyt Karpuzoðlu / ÝKOD

« Yantla #58 : Haziran 18, 2009, 12:09:30 »

Ýlker Merhaba,

Biz o güzel afiþi Ýsveç'e giderken Mehmet Abiden alalým.Çok yakýþýklý durmuþ.
Kaytl
ozseymen
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 467

Þemsettin Özseymen - 55 Chevy Belair

« Yantla #59 : Haziran 18, 2009, 12:46:12 S »

IKOD'u yaþama geçiren deðerli arkadaþlarý kutlarým ve baþarýlar dilerim.
Dürüst, temiz ve iyi niyetli çalýþmalar yapacaklarýna ve biz klasik oto severlere öncü olacaklarýna eminim.
En kýsa zamanda da üye katýlýmýnýn çoðalacaðýný, ve geniþ bir aile olarak yaþamýnýn sürdüreceðini düþünüyorum.
Sevgi ve saygýlar sunarým.
Þemsettin Özseymen
1955-Chevy-Belair
Kaytl

Three can keep a secret..........if TWO are dead!!
Bir sýrý üç kiþi saklayabilir.......... eðer ikisi ölüyse!!
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.024 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu