Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 01, 2026, 02:41:41 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: lincoln towncar elektirkli koltuklarý  (Okunma Says 2319 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
rotmastir1965

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10

« : Aralk 08, 2009, 06:15:23 S »

amerikanoto@hotmail.com
1991 ve 96 model arasý lincoln towncar elektirikli koltuk takýmý ve yan panzolOt

AYRICA

AMERÝKAN ARAÇLARINIZIN TÜM BAKIMLARI YAPILIR...

MEKANÝK ,ELEKTÝRÝK,KLIMA,DEFRANSÝYEL,TORPÝDO VE

ARAÇLARINIZIN MUAYNE GÝRMEDEN EKSPERTÝSÝ YAPILARAK ARAÇ

MUAYNEYE HAZIRLANIR.

CEP: 533 522 65 55

542 341 30 85
Kaytl
DAZKIR

evrimd evrimd

Mesaj Says: 218

Site
« Yantla #1 : Aralk 08, 2009, 11:35:29 S »

amerikanoto@hotmail.com
1991 ve 96 model arasý lincoln towncar elektirikli koltuk takýmý ve yan panzolOt

AYRICA

AMERÝKAN ARAÇLARINIZIN TÜM BAKIMLARI YAPILIR...

MEKANÝK ,ELEKTÝRÝK,KLIMA,DEFRANSÝYEL,TORPÝDO VE

ARAÇLARINIZIN MUAYNE GÝRMEDEN EKSPERTÝSÝ YAPILARAK ARAÇ

MUAYNEYE HAZIRLANIR.

CEP: 533 522 65 55

542 341 30 85

merhaba gültekin usta  bende 1965 model rotmastir aracým var  bu aracý komle kaporta boyo yaptýrmak istiyorum  bu konu hakkýnda bilgi verirmisiniz. mesleki eytiminiz ve mesleki durumunuz nedir. kac yýldýr kaportacýlýk yapýyorsunuz. eytim durumunuz nedir. bir sanat okulumu mezunusunuz yoksa cýraklýtan mý yetiþmesiniz.  benim aracým komple orjýnal olduðu icin bu konuyu iyi araþtýrmam gerekiyor .bana bu konuda bilgi verirseniz cok iyi olur.  amerikanoto@hotmail.com.
merhaba arkadaþým kurbanbayramýnýzý kutlar saygýlar sunarým. 59 hakkýnda yardým ve bilgi istiyorsunuz. ben sizleri tanýmam sizde beni tanýmassýnýz. ilk önce mesleyiniz ve yaþýnýzý öyrenmeliyim. yaþýnýza göre tecrübenizin olup olmadýðý  belli olur.  1.  aracýnýzý  kaportacýya vermeden önce iyi araþtýrma yapýnýz. buldunuz kaportacý kac senedir amerikan aracý topluypr ve sürekli amerikanmý yoksa karýþýkmý . munu iyi sorgula. sonra canýn cok yanar. ayni þekilda boyacýsý  elektirikci  camcý  mekanikcisi  bunlarý iyi araþtýrmadan  bir iþe kalkýþma.      parcalar konusuna gelince istediðin tüm parcalarý getirtebilirsin sen veya ben.  bu amerikan piyasasý  cok   berbat  benimde bir amerikanim vardý  bir ayönce sattým  dedikodu cok hat safada kendinize dikkat ediniz.     amerikamoto@hotmeil.com.  teþekkürler.
Sizde yaþýnýz ve tecrübeniz hakkýnda bilgi verseniz.
Kaytl
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.023 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu